Culla di Teby csónakos mosható pelenka – Soft touch Halacskák m

Culla di Teby csónakos mosható pelenka – Soft touch Halacskák m

Ár: 9 560 Ft

4.9/5 (7)

Temiti.hu
Bruttó ár: 9 560 Ft
Várható szállítási díj: 1 490 Ft
Várható szállítási idő: 2 nap
Culla di Teby csónakos mosható pelenka - Soft touch Halacskák
Hol volt, hol nem volt, volt egyszer egy kicsi olasz manufaktúra, ami a környezettudatos anyukák számára kitalált valami csodaszépet: így született meg a Culla di Teby csónakos mosható pelenka!
A Culla di Teby pelenka Soft touch szériája nagyon praktikus és könnyen használható, köszönhetően a pelenkakülsőhöz kapcsolt csónaknak.
Hibrid pelenka, ugyanis nedvszívó réteg nélkül tökéletes viselet strandokon, vagy babaúszáshoz, de amikor kijöttök a medencéből, bármilyen belsővel megtöltheted, legyen az mosható vagy eldobható betét.
Ezek a pelenkák nemcsak megbízhatóak, hanem vicces mintájú, gazdag színvilágú, limitált kiadású olasz kézműves pelenkák. Külön praktikumuk, hogy hátul záródnak, ez a kis szabadulóművészeknél nagy előny ám! :)
Használatuk ilyen egyszerű:
1. Válaszd ki a megfelelő méretű pelenkát,
2. töltsd meg nedvszívó betétekkel,
3. add föl a babádra!
Jellemzők:
Anyaga: a különleges mikroszálas textíliának köszönhetően tökéletes védelmes nyújt az UV sugárzás ellen, és gyorsan szárad
tanúsítvány: Ökotex standard 100 I. osztály
csónak: a pelenkakülsőben rögzített PUL csónak
szárítás: gyorsan szárad a szabad levegőn
sokféleképpen felhasználható: tökéletesen használható úszópelenkaként, vagy nappali mosható vagy hibrid pelenkaként
mit tegyél bele: textil vagy prefold pelenkával, saját Culla di Teby vagy Hamac betétekkel, ezenkívül úszópelenkának is kiváló
mosás: 40 fokon
És hogy hány darabra lesz szükséged? Használati szokásaitoktól függően méretenként 3-6 db pelenkából a teljes készlet kialakítható.
Az eddigi tapasztalatok alapján a Teby pelenkák szinte minden alkatú babára tökéletesen passzolnak, csak a kirívó esetekben okoznak csalódást: a magasságához képest nagyon vékony derekú babáknak, és nagyon husis babáknak nem ez lesz a megfelelő pelenka.
 

A fenti termékleírás és termékkép valóságtartalmáért a greenplaza.hu üzemeltetője semmiféle felelősséget nem vállal. Fenti termékleírás és képi anyag valóságtartalmáért és jogtisztaságáért az azt biztosító webáruház (Temiti.hu; https://temiti.hu) illetve annak üzemeltetője (TEMITI 2014 Kft.) felel.

Ez a weboldal cookie-kat (sütiket) használ azért, hogy a használata során a lehető legjobb élményt tudjuk biztosítani.