Víztisztítóplaza.hu
Bruttó ár: 352 000 Ft
Várható szállítási díj: 0 Ft
Várható szállítási idő: 0 nap
EcoWater Comfort 500 vízlágyító ismertető:
A vízlágyító 2-4 fürdőszobát képes egyidejűleg ellátni
Kemény és nagyon kemény víz esetén 20-30 nK, és havi 12-30 m3 vízfogyasztás mellett
A vízlágyító folyamatosan naplózza és tárolja a vízfogyasztási adatokat
Intelligens vezérlés, mindig a vízfelhasználási szokásokhoz igazodik – 5 programozott algoritmus (üzemmód) közti automatikus váltás
Száraz só tárolás – nincs sóhíd képződés.
Ellenáramú regenerálás – EcoWater Comfort 500 kíméletesen és alaposan tisztítja meg a gyantát a rárakódott szennyeződésektől, ezáltal maximális mennyiségű lágy vizet képes a gyanta előállítani.
EcoWater Comfort 500 hatékony és megbízható vízlágyító:
A szabadalmaztatott, egyedi felépítésű vezérlőfej ellenáll a nagyobb nyomásnak, a nyomásingadozásnak és a csapvíz rosszabb minőségének is. Különleges felépítésének és egyszerű szerkezetének köszönhetően könnyen használható és rendkívül hatékony.
A többrétegű, üveggyapottal erősített, vastag falú töltettartó oszlop ellenáll a korróziónak és a magas víznyomásnak is.
Nagyteljesítményű, egységes szemcseméretű MONOSPHERE™ ioncserélő gyanta, magas hatékonyságának köszönhetően az átlagosnál nagyobb élettartammal, akár évtizedekig használható.
Biztonsági betöltő  és sófelszívó rendszer, kétszeres 2× túltöltés védelemmel. Egyedi kialakítású, könnyen tisztítható és szerelhető.
A szabadalmaztatott, öntisztuló elosztók a víznyomás segítségével mozgatják és öblítik a szűrőréteget, így az tiszta marad és a működése is rendkívül hatékonnyá válik.
24 V feszültség – biztonságos párás környezetben is.
A készülék és az alkatrészek is 100%-ban a gyártó Amerikai gyárában készülnek, zárt csomagolásban és gyári számmal ellátva kerülnek szállításra.
Maximális alkatrész biztonság – minden alkatrész biztosított a javításhoz (még a régi 15 éves készülékekhez is)
Ellenőrzött certifikált tanúsítvánnyal rendelkező készülék (nem ismeretlen Kínai forrás).
Tanúsítványok: Water Quality Association, National Foundation Sanitation, ISO 9001, stb…
[caption id="""" align=""alignnone"" width=""500""] EcoWater comfort certifikációk[/caption]
Bármilyen vízlágyító berendezést vásárolsz, szükséged lesz először egy lebegőanyag (védő) szűrőre. Ha védőszűrő nélkül üzemelsz be vízlágyítót, veszíted a garanciát a készülékedre! A lebegő anyag szűrőket itt találod!
[caption id=""attachment_7920"" align=""alignnone"" width=""800""] lebegőanyag szűrők[/caption]

A fenti termékleírás és termékkép valóságtartalmáért a greenplaza.hu üzemeltetője semmiféle felelősséget nem vállal. Fenti termékleírás és képi anyag valóságtartalmáért és jogtisztaságáért az azt biztosító webáruház (Víztisztítóplaza.hu; https://viztisztitoplaza.hu) illetve annak üzemeltetője (GeoMag Water Kft.) felel.

Ez a weboldal cookie-kat (sütiket) használ azért, hogy a használata során a lehető legjobb élményt tudjuk biztosítani.