Temiti.hu
Bruttó ár: 9 190 Ft
Várható szállítási díj: 1 490 Ft
Várható szállítási idő: 2 nap
LadyCup intimtölcsér - Lila
Vegyszermentes és higiénikus kehely a menstuációd minden napjára!
Nagyon magas minőségű, kizárólagosan a gyógyászat és az élelmiszeripar területén használt orvosi szilikonból készült, amely lehetővé teszi, hogy 12 órán keresztül is a testben maradhasson. A LadyCup alakja és felülete az egyszerű használathoz és tisztításhoz van kialakítva.
Maximálisan flexibilis, optimális méretű, teljesen sima felületű. Ideális bármilyen sporthoz (úszás, jóga, lovaglás, torna), utazáshoz és az általános napi aktivitás közben. Éjszaka is nyugodtan alhatsz vele.
Előnyök:
allergiamentes
nem okoz gombásodást és húgyvezeték gyulladást
nem ismertek a toxikus sokk tüneteinek esetei
nem befolyásolja negatívan az egészséges vagina környezetét
felhasználható sportnál, utazásnál, alvás közben
felhasználható az általános fogamzásgátló szerekkel is
 
Segítség a méret választáshoz:
S méret: Ha átlagos, vagy kevés a menstruációd, vagy ha még nem szültél természetes úton. Illetve ha rendszeresen intim tornát végzel.
L méret: Erős menstruációhoz, illetve ha már szültél természetes úton.
 
Minden termék mellé egy darab pamut zacskó jár. A zacskók mintája változó, a fenti kép illusztráció!
 
HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ:
Ürítsd ki a LadyCupot 12 óránként min. 1x, illetve a menstruációd intenzitásától függően.
KIVÉTEL:
Mielőtt kiveszed a LadyCup intimtölcsért, alaposan moss kezet!
Találd meg a legkényelmesebb helyzetet (ülve, állva, guggolva stb.) és tapogasd ki a LadyCup fogantyúját vagy alsó részét. Segíthetsz a hüvelyizom nyomásával is, így a LadyCup intimtölcsért közelebb kerül hozzád :).
Nyomd össze a LadyCup alsó részét és miután a vákuum elenged, húzd ki óvatosan a LadyCupot.
Az első kiemeléskor fontos, hogy nyugodtan, egyedül legyél és el tudd lazítani magad.
Amennyiben a LadyCupot nem lehet ilyen módon kihúzni, oldalt, az ujjad segítségével válaszd el a tölcsért a hüvely falától.
Ezt követően könnyedén ki tudod húzni a LadyCupot.
A tölcsér tartalmát a öntsd a wc-be.
TISZTÍTÁS:
A ciklusod közben, a tölcsért kiürítés után mosd ki meleg vízzel, esetleg természetes szappannal. Öblítsd ki és máris újra használhatod. Ha épp utazol, vagy nem áll rendelkezésedre víz, használhatsz tiszta papírt is. Ezután majd mosd el a tölcsért, amikor lehetőséged van rá.
A menstruációd kezdete előtt és a vége után főzd ki vagy sterilizáld a LadyCupot. Kifőzés: vízzel töltött edényben 2-5 percig. Sterilizálás: sterilizáló oldatba történő belemártással (a sterilizáló eszköz gyártójának utasítása alapján járj el). Ellenőrizd a kicsi alacsony nyomású nyílások átjáró-képességét a LadyCup felső részében. Tisztítás például gombostű segítségével lehetséges. Helyes és rendszeres karbantartással meghosszabbíthatod az élettartalmát. A LadyCupot a mellékelt pamut zacskóban tartsd és ne tárold levegőt át nem eresztő csomagolásban.
FOGANTYÚK RÖVIDÍTÉSE:
A tested adottságai alapján le is rövidítheted a fogantyú hosszát.  Javasoljuk, hogy mielőtt megvásárolod a terméket, mérd meg milyen magasan van a méhszájad (ciklus előtt, ciklus közben).  Próbálgasd néhány cikluson keresztül, mielőtt levágod a szárát. Az a fontos, hogy meg ne sérüljön a LadyCup alsó része. A helyes hosszúság az, amelynél nem érezd a fogantyút pl. a járkálásnál vagy ülésnél.
Videó a LadyCup felhelyezéséről:
https://www.facebook.com/video.php?v=931178883576598&set=vb.114885118539316&type=2&theater
Temiti.hu
Bruttó ár: 9 190 Ft
Várható szállítási díj: 1 490 Ft
Várható szállítási idő: 2 nap

A fenti termékleírás és termékkép valóságtartalmáért a greenplaza.hu üzemeltetője semmiféle felelősséget nem vállal. Fenti termékleírás és képi anyag valóságtartalmáért és jogtisztaságáért az azt biztosító webáruház (Temiti.hu; https://temiti.hu) illetve annak üzemeltetője (TEMITI 2014 Kft.) felel.

Ez a weboldal cookie-kat (sütiket) használ azért, hogy a használata során a lehető legjobb élményt tudjuk biztosítani.