Gombakirály
Bruttó ár: 6 990 Ft
Várható szállítási díj: 0 Ft
Várható szállítási idő: nap
NaJa Forest N3 bio MANDULA, bio REISHI tartalmú étrend-kiegészítő 50% poliszacharid tartalommal, folyékony kivonat formájában. A Hungária Öko Garancia BIO minősítésével rendelkező, gyógygomba tartalmú folyékony termék..
NaJa Forest N3 összetétele
  • bio Mandulagomba (Agaricus Blazei Murrill) 0.063 g / ml
  • bio Reishi (Ganoderma lucidum) 0.063 g / ml
  • glicerin 0.8 g / ml
50% poliszacharid tartalommal rendelkező termék.
NaJa Forest N3 alkalmazása
Az allergia hátterében immunrendszeri defektus áll, mely idült gyulladást idéz elő a szervezetben. Az allergiás reakció során a felszabadult anyagok (pl. hisztamin) gyulladást váltanak ki a szervezetben. A tünetek csak abban az esetben mérséklődnek, ha ez a gyulladás megszűnik. Az Agaricus blazei az erős immunrendszer moduláló hatással rendelkező gombák közé is sorolható. E csoportba tartozó gombák megfelelő arányú kombinációjával gátolni képesek a hisztamin felszabadulását, vagyis az allergiás reakció kialakulását.  A Reishi gomba természetes gyulladás csökkentő anyagokat úgynevezett növényi szteroidokat tartalmaz, szintén gátolja a hisztamin felszaporodását és lefékezi az allergiás reakciókat.
NaJa Forest N3 ajánlott adagolása
  • Napi 5 ml, tetszőleges folyadékban bevéve (pl. tea, víz,  gyümölcslé).
  • Véralvadás gátló gyógyszer mellett a napi adag: 2,5 ml

Az ajánlott napi adagolást ne lépje túl!
Figyelem! Ez a termék étrend-kiegészítő, fogyasztása nem helyettesíti a változatos, kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot. Gyógyító hatással nem rendelkezik, étrend-kiegészítő terápiaként javasolható. Kisgyerek elől elzárva tartandó. Használat előtt felrázandó.
Kiszerelése: 50 ml, ill. 100 ml üvegben
Tárolása: felbontást követően hűvös, száraz, fényvédett helyen.
Gyártja és forgalmazza: Naja Forest Kft.
Ellenőrizte: HU-ÖKO-02
A termék BIO minősítése itt tekinthető meg: BIO minősítés
Ez a termék alkohol, glutén és GMO mentes!

A fenti termékleírás és termékkép valóságtartalmáért a greenplaza.hu üzemeltetője semmiféle felelősséget nem vállal. Fenti termékleírás és képi anyag valóságtartalmáért és jogtisztaságáért az azt biztosító webáruház (Gombakirály; https://gombakiraly.hu) illetve annak üzemeltetője (VITALDEPO Kft.) felel.

Ez a weboldal cookie-kat (sütiket) használ azért, hogy a használata során a lehető legjobb élményt tudjuk biztosítani.