PIvíztisztító.hu
Bruttó ár: 9 400 Ft
Várható szállítási díj: 1 890 Ft
Várható szállítási idő: 0 nap
Lélegezze be a különbséget
Hatékony NanoProtect tisztítás
Könnyű beállítás
A szűrő könnyen behelyezhető
Egészséges levegővel kapcsolatos biztonsági figyelmeztetés
Hatékony NanoProtect tisztítás
Nagy teljesítményű szűrés
A szennyeződések hatékony eltávolítása a NanoProtect szűrővel
Fénypontok
Könnyen behelyezhető szűrő
Csak ki kell venni a szűrőt a csomagolásból, kicserélni a készülékben található használt szűrőt, majd meg kell nyomni a nullázó gombot a felhasználói felületen
Egészséges levegővel kapcsolatos biztonsági figyelmeztetés
Az egészséges levegővel kapcsolatos pontos biztonsági figyelmeztetés azonnal tudatja Önnel, ha a szűrő cserére szorul. Ha a szűrőt vagy betétet nem cserélik ki azonnal, a nem megfelelő hatékonyságú működés elkerülése érdekében a készülék nem üzemel tovább, mivel a szűrő vagy betét már nem hatékony. Így Ön mindig egészséges levegőhöz jut.
NanoProtect tisztítás
A NanoProtect szűrő hatékonyan eltávolítja még a 0,02 µm* méretű szennyezőanyagokat is, beleértve a finom port, a pollent, a poratkákat, baktériumokat és egyes vírusokat. A felülete 1,17 m2 nagyságúra nyílik szét a nagy teljesítményű szűrés érdekében. Csökkentse az allergének mennyiségét, és védje magát az allergia tüneteivel szemben.
Nagy teljesítményű szűrés
A felülete 1,17 m² nagyságúra nyílik szét a nagy teljesítményű szűrés érdekében. Csökkenti az allergénekkel szembeni kitettséget.

A fenti termékleírás és termékkép valóságtartalmáért a greenplaza.hu üzemeltetője semmiféle felelősséget nem vállal. Fenti termékleírás és képi anyag valóságtartalmáért és jogtisztaságáért az azt biztosító webáruház (PIvíztisztító.hu; https://piviztisztitowebaruhaz.hu/) illetve annak üzemeltetője (GeoMag Water Kft.) felel.

Ez a weboldal cookie-kat (sütiket) használ azért, hogy a használata során a lehető legjobb élményt tudjuk biztosítani.