Víztisztítóplaza.hu
Bruttó ár: 3 590 Ft
Várható szállítási díj: 1 Ft
Várható szállítási idő: 0 nap
A kombi szűrőbetét a két lépcsős asztali szűrőbetét tartozéka. A szűrőbetét 3000 liter víz megtisztítására alkalmas, azonban minimum 6 havonta ajánlott cserélni.
A szűrőbetét felépítése: a szűrőbetét 2 lépcsőben (kombi szűrőbetét) távolítja el a szennyezőanyagokat a csapvízből.
Polipropilén: A kombi szűrőbetét első lépcsője egy 5 mikronos mechanikai szűrőegységből áll (polipropilén sodort rostok).
Aktív szénszűrő: A második lépcső egy kiváló minőségű, granulált aktív szén (GAC = Granular Activated Carbon) szűrőegységet tartalmaz. A szemcsés szerkezete miatt jóval hatékonyabb a szűrése, mint más állagú szénszűrőké. A szűrő 5% ezüstöt és 5% KDF-fet tartalmaz, így hatékonysága magasabb, valamint a vírus- és baktériumölő hatása is kiemelkedő.
A kombi szűrőbetét a csapvízből következő szennyeződéseket távolítja el:
Kiszűri a vízből az elszíneződést okozó lebegőanyagokat (pl. rozsda, homok, iszap), organikus anyagokat (pl. baktérium, vírus), mérgeket, valamint a kellemetlen szag- és íz anyagokat.
Eltávolítja a szabad és kötött aktív klórt, klórszármazékokat (pl. a rákkeltő trihalometánt és trihaloetilént), melyek a hálózati víz klórozása miatt mindig jelen vannak.
Eltávolítja a vírusok és baktériumok jelentős részét.

A fenti termékleírás és termékkép valóságtartalmáért a greenplaza.hu üzemeltetője semmiféle felelősséget nem vállal. Fenti termékleírás és képi anyag valóságtartalmáért és jogtisztaságáért az azt biztosító webáruház (Víztisztítóplaza.hu; https://viztisztitoplaza.hu) illetve annak üzemeltetője (GeoMag Water Kft.) felel.

Ez a weboldal cookie-kat (sütiket) használ azért, hogy a használata során a lehető legjobb élményt tudjuk biztosítani.