PIvíztisztító.hu
Bruttó ár: 182 900 Ft
Várható szállítási díj: 0 Ft
Várható szállítási idő: 3 nap
Maunawai Quelle PiPrime K8 - Asztali Pi-víztisztító, műanyag tartállyal
Amennyibe kemény a szűrendő csapvized (14 nK felett vagy 140 mg/liter), úgy a  Maunawai Quelle (forrás) készülék PiPrime K8 szűrővel szerelt változata a számodra tökéletes megoldás.
Tisztítsd meg, keltsd életre csapvized, legyen otthon egy saját forrásod…. A MUANAWAI PI- víz, az egészséged forrása lehet.
A Maunawai Piprime K8 készülék működése:
A szűretlen csapvíz betöltésére szolgáló felső tartály kiváló minőségű SAN-műanyagból készült. Ez az anyag nem tartalmaz lágyítószert és biphenol-A (BPA)-mentes. Az élelmiszerekkel kontaktusba kerülő műanyagokra vonatkozó valamennyi szabályozásnak megfelel, ízét és illatát tekintve semleges.
Előkészítő Fázis – Fizikai szennyezőanyagok eltávolítása
1. Kerámia előszűrő egységen. A kerámia pórusainak mérete csupán 0,2μm, így még a baktériumok sem jutnak át rajta. Kiszűr mindenféle vízben áramló szennyezőanyagot ( homok, iszap,por, rozsda, iszapba adszorbeálódott szennyező egyéb anyagok)
2. A Mész-nitrát előszűrő egység (PAD) eltávolítja a nitrátot, a szervetlen kalcium, magnézium sókat + egyéb kémiai szennyeződéseket a csapvízből.
Szűrőfázis – kémiai szűrés, gyógyszer + hormon szűrés + PI aktiválás
A MAUNAWAI® víztisztító-rendszer központi egysége a többszintű PIPRIME® K8 szűrőpatron. A PI® szűrőpatront a kutatók célzottan a MAUNAWAI® víztisztító-rendszerhez fejlesztették ki, minőségében első osztályú alapanyagok felhasználásával.
3. Speciális High-Tech aktívszén réteg. Ez a szűrőegység mindenféle kémiai anyagot, nehézfémet, rovar és növény védőszer maradványt, Policiklusos aromás szén-hidrogéneket, a trihalogénmetánokat, gyógyszer és hormonmaradványt is eltávolítja.
Biokerámia golyócskák erősítik a víz antioxidáns hatását, azáltal, hogy megnövelik a víz elektronegativitását. A kerámiagolyók segítenek beállítani az enyhén lúgos pH értéket, finomítják a víz klaszter-szerkezetét*
4. Turmalin kerámia réteg, ez elősegíti a természetes klaszterképződést, negatív ion kibocsájtó, hosszú hullámú infravörös sugárzása révén növeli a víz energiaszintjét.
5. PI-kerámia mátrix, optimalizálja az ásványi anyagok szintjét, vízstruktúrát képez, lúgosítja a vizet, képes finom nemkívánatos rezgéseket és szabadgyököket megkötni
6. EM-kerámia-kálcium kerámiák, elektromágneses energetizálási folyamat, a természetes egyensúlyt véglegesítése. Probiotikus, az életet támogató rezonanciamezőt hoz létre, mely nem jelent alkalmas környezetet patogén csírák és degeneratív kórok számára, mivel rezgésspektrumuk eltérő.
7. Magic Ball/Alkalina/BioCere: más felhasznált bio-kerámiák mellett olyan természetes képződmények variánsait tartalmazza, melyek fő tulajdonságai révén csökkentik a klaszterstruktúrát, szabályozzák a pH-értéket és visszaállítják a víz természetes kalcium-magnézium szintjét - és még számos egyéb biokerámia…..
8. San go-korallok A San go-korallok az ősóceán legprimitívebb mikroorganizmusai közé tartoznak. Olyan ionizált ásványokat és nyomelemeket biztosítanak a szervezet számára, amelyet az kiemelkedő hatékonysággal tud beépíteni. Ezáltal energiát biztosítanak, miközben enyhén lúgosítják a vizet.
9. Hegyi kristályok gyógyító energiával töltik fel a vizet
Mágneses fázis
10. Mágneses csap: finom mágneses mező a MAUNAWAI® víz elektromágneses mezejét állandósítja
Az eredmény
Az természetben lejátszódó folyamatokkal összhangban álló szűrési folyamat eredményeként a MAUNAWAI®-PI víz ízletes, lágy és a szervezet számára kiválóan hasznosítható „forrásvíz”.
Költségek:
Az első évben csupán 28,75 Ft/liter költséggel kell számolnunk, míg a további években ez a költség 7,9 Ft/literre csökken. A számításhoz egy 4 fős családot vettünk alapul, napi kb. 11 literes fogyasztással. A K8 készülék komplett szűrőcseréjének éves költsége kb. 32.000 Ft
*A vízben nem csak a hidrogén és az oxigén molekulák között van kémiai kötés, hanem a hidrogén atomok között gyenge un. hidrogénhíd-kötés jön létre.
A hidrogén-hidak száma és erőssége határozott szerkezetet biztosít a víznek.
A szerkezettel bíró víz minden lényeges tulajdonsága, elektromos állandója, infravörös elnyelése más, mint az ugyanolyan hőmérsékletű, sűrűségű, tisztaságú stb. vízé.
A vízben elhelyezkedő, maximális, azaz négy hidrogén-híd kötést tartalmazó, azonos forgásirányú protonokkal rendelkező egységet klasztereknek nevezzük. A teljesen rendezett szerkezetű víz klaszterekből áll.
Milyen szennyezőanyagokat szűr ki a Maunawai Quelle PiPrime K8 készülék:
Lebegő szennyeződést pl.: homok, rozsda, iszap, azbeszt, stb.
Nehézfémeket, ólmot, higany, arzén, ezüst, réz, vas, cink, mangán, urán stb.
Gyógyszer és hormonmaradványok
Szerves komponenseket
Policiklusos aromás szénhidrogéneket
A klórt és a bomlástermékeit (trihalogénmetánok)
Mindenféle peszticidet, stb.
A készülék ANTSZ engedéllyel rendelkezik
Mivel a szűrőkben High-Tech tecnológia van ezért a szűrési kapacitás a használati idő alatt nagyon stabil marad.
A készülék NEM szűri ki, a vízben lévő hasznos ásványi anyagokat és mikroelemeket, viszont harmonizálja és optimalizálja azok arányát, hogy a szervezetbe kerülve optimális legyen.
A szűrőcserék esedékessége:
Kerámiaszűrő: kb. 1 év (vízminőség függvényében)
Mész-nitrát előszűrő (PAD) egység: kb. 3 havonta (vízkeménységtől függően változhat)
PiPrime K8 PI-szűrő: kb. 6-12 hónap (vízminőség függvényében)
A készülék tartalmazza az induló szűrőket (1 db. kerámiaszűrő + 1 db. Pi-szűrő + 4 db vízkő és nitrátszűrő csomag)
A Quelle K8 vízszűrő készülék használata és beüzemelése nagyon egyszerű, bárki könnyedén el tudja végezni.
Maunawai Quelle K8 készülék kapacitása:
Betöltőtartály: 4,0 liter
PI-víz tartály: 8,0 liter
A Maunawai High-Tech szűrőbetét a vizet lassabban ereszti át a tökéletes szűrés érdekében.
Tritán palack 1 l
1 literes
BPA mentes
Oldódás mentes
Lágyító és ftalát mentes
Hőálló – Tritan alapanyag
A Tritan™ kopoliészter palackok egyedülállóak.
Értékes alapanyaguk nem tartalmaz lágyítót és bisphenol-A (BPA)-mentes.
A tritánból készült palackok ütésállóak, súlyuk kicsi, és kiválóan tisztíthatók. A Tritan™ palackban mindenhová magaddal viheted a forrásvíz minőségű Maunawai-vizet.
Miért lenne jó Neked egy ilyen Tritán-palack?
A Tritán-palackból semmilyen vegyület nem oldódik a benne tárolt folyadékba.
Hideg és meleg folyadékot is tudsz benne tárolni.
Zöldség és gyümölcslé tárolására is alkalmas
Mert BPA-mentes és lágyító mentes Eastman Tritan™ kopoliészterből készül.
Nem csak kézzel, hanem mosogatógépben is mosható.
Könnyű, tartós és ütésálló, szemben az üveg palackokkal.
Használatával egyben véded környezetedet kevesebb műanyag PET-palackot fogsz a szemétbe dobni.
Rendelhető sportkupakkal is, így sportoláshoz is tudod használni.
Trendi, jól néz ki, és a legpraktikusabb megoldás.
A Tritán-palack anyaga az élelmiszerekkel kontaktusba lépő anyagokra vonatkozó szabályoknak és előírásoknak maximálisan megfelel, egészségre károsító hatása nincs. Íze és illata semleges.
Rendelhető űrtartalom:
0,5 literes (ideális gyerekeknek az iskolába is)
1,0 literes
Hogyan tisztítsd a Maunawai Tritán-palackodat?
A palackot nem szénsavas italok tárolására tervezték. Habár a palack 2 bar belső nyomás értékig stabil marad, azonban a kupakon át és a palack nyitásakor a gázok hirtelen távozása léphet fel.
A Tritan palack élettartamát meghatározza a rendeltetésszerű használat és a tisztítás módja, ezért kérlek, ürítsd ki és tisztítsd meg rendszeresen a palackot. Óvjad a közvetlen napsugárzástól. Ne tegyed a palackot vegyszerek és színezékek közelébe.
Háztartási mosogatógépben történő tisztítás esetén 80 mosásig használható. Kézzel történő mosás esetén az élettartam többszörös, így ezt a tisztítási módot javasoljuk!
A teli, zárt palackot tilos mikrohullámú sütőbe tenni! (robbanásveszély, károsodhat a palack). Hevítés által a palack tartalma robbanásveszélyessé válhat, valamint az egyenetlen melegítés forrázás veszélyét hordozhatja. A palackot nem lehet mikróban sterilizálni.
Ásványkristály csomag
Amennyiben vízbe teszi, ügyeljen a higiéniára!
Előkészítés: A kristályokat alaposan meg kell tisztítani a vízbe tételt megelőzően.
Az első használat során a drágaköveket folyó víz alatt az ujjainkkal addig dörzsöljük, míg csúszósnak érezzük. Ezt követően javasoljuk 70% alkohollal történő fertőtlenítést.
Az alkohol lelassítja az információkat. Ezt köveknek alaposan le kell öblíteni folyó hideg vízzel.
A tisztított kövek (1-3 db / fajta) ezt követően behelyezhető a Maunawai készülék alsó tároló tartályába és kb. 6 hónapig használhatók.
Regenerálás:
Újra regenerálhatja a lemerült drágaköveket.
Tartsa a kövek folyó hideg víz alá és dörzsölje erőteljesen a hüvelykujjával.
Egy idő múlva a kő felszínén különbséget fog érezni, az ujja kevésbé csúszik rajta.
Ekkor a regenerálás befejeződött. A kövek legalább fél napra tegyük levegőre, de legjobb a napfénnyel feltölteni, majd ismét lehet használni.
Hegyikristály: A hegyikristály minden gyógykövek "" leggyógyitóbbika"", a drágakövek közül a legtöbb gyógyhatással rendelkezik. Hatását ma már a hagyományos orvoslásban is elismerik, a hegyikristályt orvosi műszerekben is használják.  A hegyikristály fokozza az összes többi kő hatását, erősíti a test összes funkcióját, kiegyensúlyozó hatást gyakorol a lélekre. Megfogja a káros sugárzást, enyhíti a fejfájást és a különböző gyulladásokat, tisztítja a májat és a vesét, használatával erősítjük a vérkeringést (visszerek ellen is hatásos).
Ametisz: Fizikai szinten az ametiszt széles spektrumú gyógyító energiával rendelkezik, így a legtöbb betegséget hatékonyan orvosolja. Enyhíti a fájdalmat, így bármely fájdalmas területre csillapítóan hat.
Rózsakvarc: szimbóluma a szerelemnek és a termékenységnek. Gyógyítja a test és lélek gyengeségeit, maga a szeretet és az élet, enyhíti a fejfájást. Már ránézésre is gyengédséget kelt, nem véletlenül tartják azt róla, hogy szerencséssé teszi a szerelmet. Mindemellett erősíti a beleélő képességünket, megbocsátásra ösztönöz, gyógyítja a szív sebeit, nyitottá tesz a szépségre és harmóniára, életre kelti az alkotóerőt.
Mythos pohár arany élet-virága motívummal
A Mythos pohár hármas tagolású kialakítása szintén az aranymetszés szabályait követi. arany élet virága szimbólummal.
A Mythos pohár hármas tagolású kialakítása szintén az aranymetszés szabályait követi. Laborvizsgálatokkal igazolták, hogy  a pohár kialakításának köszönhetően visszarendezi víz kristályszerkezetét a természetes formájába.
Kivitele igen erős, így alkalmas az intenzív, napi használatra. Stabil formatervezésnek köszönhetően könnyű fogni és nem borul fel, így ideális gyerekeknek is.
Hideg és forró italokhoz egyaránt kiválóan alkalmas.
Előállítás: A Mythos pohár géppel készül.
A termékek ezen képességét – az Emoto által kifejlesztett vízkristály-fényképészeti eljárással végzett – svájci laborvizsgálatok bizonyítják. (E.F.Braun CH-3628 Uttigen)
Elektromos, mágneses, mentális vagy egyéb feltöltés nem szükséges.
A szimbólumokat 600°C -on égetik bele a termékek talpába.
A termékekhez használt üveg 40%-a kvarchomok, amely magas energiahordozó tulajdonságokkal bír. A termékek anyaga ólom és egyéb nehézfémektől mentes.
ÉLET VIRÁGA SZIMBÓLUMRÓL
Az Élet virága világszerte sok kultúrában szent szimbólum. Az Élet virága élő jelkép, a teremtést szimbolizálja. A teljességet, a tökéletességet, a harmóniába kerülést, az Univerzum minden elemének összekapcsolódását jelképezi.
PIvíztisztító.hu
Bruttó ár: 182 900 Ft
Várható szállítási díj: 0 Ft
Várható szállítási idő: 3 nap

A fenti termékleírás és termékkép valóságtartalmáért a greenplaza.hu üzemeltetője semmiféle felelősséget nem vállal. Fenti termékleírás és képi anyag valóságtartalmáért és jogtisztaságáért az azt biztosító webáruház (PIvíztisztító.hu; https://piviztisztitowebaruhaz.hu/) illetve annak üzemeltetője (GeoMag Water Kft.) felel.

Ez a weboldal cookie-kat (sütiket) használ azért, hogy a használata során a lehető legjobb élményt tudjuk biztosítani.