SuperMint gyöngyöcskék - doTERRA

SuperMint gyöngyöcskék - doTERRA

Ár: 9 900 Ft

4.9/5 (6)

Yoga Bazaar
Bruttó ár: 9 900 Ft
Várható szállítási díj: 1 690 Ft
Várható szállítási idő: 1 nap

Elsődleges előnyök
Borsmenta, Japán menta, Bergamottmenta és Fodormenta esszenciális olajok elegye egyszerűen bevehető gyöngyöcske formájában.
A doTERRA SuperMint keverék praktikus alkalmazását biztosítja bármikor a nap folyamán.
Enyhülést kínálhat alkalmanként fellépő hasi diszkomfortérzet esetén, ami ideálissá teszi, hogy kiadós étkezések után vagy hosszú autózások alkalmával fogyasszuk.
Friss, mentás és gyógynövényes tulajdonságaival képes felélénkíteni az érzékeket.Mit tartalmaz a csomag?
Borsmenta
Japán menta
Bergamottmenta
Fodormenta
Töretlenül a dōTERRA egyik legnépszerűbb termékeként a borsmenta egy olyan olaj, amely mindig jó, ha kéznél van. A borsmenta esszenciális olaj frissítő, mentás ízt ad a desszerteknek, italoknak, smoothie-knak, sőt akár a sós-fűszeres jellegű ételeknek is. A magas mentoltartalom – amely a dōTERRA borsmentaolajában is megtalálható – teszi a legjobb minőségű borsmentaolajokat egyedülállóvá a piacon elérhető többi termék sorában. A szájhigiénia elősegítése érdekében a borsmenta esszenciális olajat fogkrémekben és rágógumikban is gyakran használják.

Teljes összetevőlista
Közepes láncú trigliceridek (kókuszolaj), borsmenta (Mentha piperita) föld feletti részeiből nyert esszenciális olaj, japán menta (Mentha arvensis) föld feletti részeiből nyert esszenciális olaj, bergamottmenta (Mentha citrata) föld feletti részeiből nyert esszenciális olaj, zselésítő anyag (agaragar, guargumi, nátrium-alginát, glicerin), aroma: fodormenta (Mentha spicata) föld feletti részeiből nyert esszenciális olaj, édesítőszer (xilitol).

Használati módok
Használja utazás közben vagy kiadós étkezések után alkalmankénti enyhülésért és megnyugtatásért.
Vegyen be egy gyöngyöcskét, hogy felfrissítse, és felélénkítse érzékeit.
Vigye magával a praktikus kis fiolát a kézitáskájában vagy a hátizsákjában.
A táplálékkiegészítők nem helyettesíthetik a változatos és kiegyensúlyozott étrendet, valamint az egészséges életmódot.
Használati utasítás
Naponta legfeljebb 10 gyöngyöcskét fogyasszon.
Figyelmeztetés
Gyermekektől elzárva tárolandó. Ne lépje túl a javasolt napi adagot. Terhesség, szoptatás és diagnosztizált betegségek esetén használat előtt konzultáljon orvosával. Tartsa jól lezárva és hűvös helyen.


A fenti termékleírás és termékkép valóságtartalmáért a greenplaza.hu üzemeltetője semmiféle felelősséget nem vállal. Fenti termékleírás és képi anyag valóságtartalmáért és jogtisztaságáért az azt biztosító webáruház (Yoga Bazaar; https://yogabazaar.hu) illetve annak üzemeltetője (Jóga Bazár Kft.) felel.

Ez a weboldal cookie-kat (sütiket) használ azért, hogy a használata során a lehető legjobb élményt tudjuk biztosítani.