Víztisztítóplaza.hu
Bruttó ár: 10 900 Ft
Várható szállítási díj: 2 490 Ft
Várható szállítási idő: 0 nap
10 colos szűrőbetét big blue központi vízszűrőkhöz a háztartás, iroda, óvoda stb. vizének megtisztítására.
Az Aquaphor termékcsalád 10 colos  szűrőbetétje BigBlue központi vízszűrő házhoz, amely kiváló minőségű aktív szén port és aktív szén jellegű magas szorpciós képességű összetevőket, valamint ezüstöt is tartalmaz.
A szűrőbetét 5 mikronos méret nagyságig megszűri a vízben található lebegő anyagokat, rozsdát, homokot, iszapot, valamint azokat az anyagokat, melyek csőtöréskor kerülhetnek bele a vízvezeték rendszerbe.
Az aktív szén por és az aktív szén jellegű összetevők segítségével eltávolítja a klórt és származékait, a nehézfémeket és a fenolokat.
A szűrőbetét az ezüst tartalomnak köszönhetően elpusztítja a vírusokat, gombákat, baktériumok, illetve meggátolja azok elszaporodását.
A szűrőbetét kapacitása: 30.000 liter (30 m3, melyet a vízóra segítségével tud ellenőrizni, hogy mikor jár le)
Max. hőmérséklet: 38 C
Méretei: mm magas 248- 115mm átmérő

A fenti termékleírás és termékkép valóságtartalmáért a greenplaza.hu üzemeltetője semmiféle felelősséget nem vállal. Fenti termékleírás és képi anyag valóságtartalmáért és jogtisztaságáért az azt biztosító webáruház (Víztisztítóplaza.hu; https://viztisztitoplaza.hu) illetve annak üzemeltetője (GeoMag Water Kft.) felel.

Ez a weboldal cookie-kat (sütiket) használ azért, hogy a használata során a lehető legjobb élményt tudjuk biztosítani.