Általános Szerződési Feltételek

A greenplaza.hu honlap célja az ökotudatos és környezettudatos gondolkodásmód, valamint az egészséges táplálkozás terjesztése egy speciális termékkereső és saját szerkesztésű online magazin keretein belül. A greenplaza.hu online felületén a látogatók elsősorban a környezetünk (külső) és egészségünk (belső) védelmében és ennek szellemében forgalmazott termékek között indíthatnak kereséseket. A greenplaza.hu szellemiségének megfelelő termékeket forgalmazó cégeknek az alábbi ÁSZF-ben meghatározott feltételek mellett lehetőséget biztosítunk, hogy termékeikkel szerepeljenek a greenplaza.hu termékkeresőjében, hogy oldalunk segítségével látogatókat, majd potenciális vásárlókat irányítsanak honlapjukra. A greenplaza.hu üzemeltetője, mivel termékkeresőjével kizárólag közvetítő szerepet tölt be, semmiféle felelősséget nem vállal a termékek minőségéért, azok valóságtartalmát, akár ár, akár minőség, akár egyéb információ tekintetében nincs lehetősége ellenőrizni. Ezek az információk kizárólag a terméket forgalmazó cégek felelősségi körébe tartoznak.

A greenplaza.hu oldal üzemeltetőle, továbbiakban mint Szolgáltató:
Név: HatKiss Kft
Székhely: 4030 Debrecen, Zengő utca 13.
Cégjegyzékszám: 09-09-032051
Nyílvántartásba vevő hatóság: Debreceni Törvényszék Cégbírósága
E-mail cím: info@greenplaza.hu

A greenplaza.hu oldal szolgáltatásait igénybe vevő jogi személy, vagy jogi személyiséggel nem rendelkező gazdasági társaság, továbbiakban, mint Megbízó szerepel az alábbi Általános Szerződési Feltételekben.

Szolgáltató vállalja, hogy a tulajdonában levő greenplaza.hu termékkeresőben a Megbízó által forgalmazott termékeket,- amennyiben azok megfelelnek a greenplaza.hu tartalmi és formai kívánalmainak - megjeleníti és biztosítja annak lehetőségét, hogy a termékkeresőben megjelenő termékeken és egyéb, a greenplaza.hu honlapon megvalósított megjelenési lehetőségeken (pl. cikkek, webáruház bemutatás stb.) keresztül a Megbízó webshopjára irányítja a látogatókat.

Megbízó az alábbi ÁSZF elfogadásával érvényesen nyilatkozik arról hogy:
- a weblapján található leírásokat és képeket jogszerűen alkalmazza és használja fel termékeinek népszerűsítése érdekében
- engedélyezi az általa használt képek és leírások greenplaza.hu oldalon történő megjelenését.

Szolgáltató semmiféle felelősséget nem vállal a Megbízó által a greenplaza.hu termékkeresőben megjelentetett termékek valóságtartalmáért.

Megbízó vállalja, hogy a greenplaza.hu üzemeltetőjének a honlapjára átirányított látogatók után a hatályban levő díjszabás szerinti átkattintási díjat fizeti meg. A díj fizetése minden esetben előre, a megbízó által feltöltött egyenlegből történik.

Érvényes díjszabásunk:

Az átkattintási díjak minden esetben a termékek bruttó ára alapján kerülnek elszámolásra.

Termék bruttó ára Átkattintási díj
0-299 Ft: 0 Ft
300 Ft - 9999 Ft: 15 Ft
10.000 Ft - 49.999 Ft: 18 Ft
50.000 Ft felett 20 Ft
Nem a termékkeresőben, hanem a greenplaza.hu egyéb felületén megjelenő (pl. cikkekben, webshop ajánlóban) közvetlenül a webshophoz vagy a termékleírásban szereplő egyéb weboldalra irányított látogatók díja egységesen: 15 Ft
(A feltüntetett átkattintási díjak az ÁFÁ-t nem tartalmazzák.)

Szolgáltató saját admin felületet biztosít megbízó részére, ahol megbízó naprakészen követheti nyomon:
- lekérdezett időszakra vonatkozóan az átkattintások számot
- lekérdezett időszakra vonatkozóan az átkattintások díját
- lekérdezett időszakra vonatkozóan a legnépszerűbb termékek listáját
- az éppen aktuális egyenleget

Amennyiben szerződésbontásra kerül sor, Szolgáltató köteles a Megbízó által befizetett és még fel nem használt egyenleg összegét 8 munkanapon belül visszautalni Megbízó számára.

A szerződéses jogviszony létrejötte Szolgáltató és Megbízó között az alábbi két tevékenység megvalósulása esetén jön létre.

1, Megbízó szabályos és minden tekintetében érvényes regisztrációja
2, Megbízó által az átkattintások fedezetként biztosított egyenleg feltöltése

Szolgáltató jogosult elutasítani Megbízó regisztrációját, amennyiben az általa forgalmazott termékek nem felelnek meg a greenplaza.hu tartalmi követelményeinek, az egészséges életmód, illetve környezettudatos és öko gondolkodásmód feltételeinek.

Szerződéses jogviszony megszűnik a Megbízó írásban benyújtott kérése alapján. Ebben az esetben a szerződést bontó megbízó termékei a greenplaza.hu weboldalról törlésre kerülnek, illetve az elszámolást követően a Megbízó fel nem használt egyenlegét Szolgáltató köteles visszafizetni 8 munkanapon belül Megbízó részére.

Ez a weboldal cookie-kat (sütiket) használ azért, hogy a használata során a lehető legjobb élményt tudjuk biztosítani.