DIGESTIVE ENZYME - az e
gyedi Makzyme-Pro™ enzim keveréket tartalmazza, mely támogatja az emésztést és enyhítheti azokat a tüneteket, melyeket az ételintolerancia és a rossz táplálkozás okoz.
A szabadalmazott enzimkeverékünk olyan erőteljes enzimek és hasznos baktériumok kiegyensúlyozott kombinációjából áll, mint a
proteáz, laktáz, lipáz, alfa-galaktozidáz és
lactobacillusok, de nem maradtak ki a jól ismert
papain és
bromelain hatóanyagok sem!
Összetevők: Makzyme-Pro™ enzim keverék: Aspergillus oryzae-ból származó proteáz, Lactobacillus acidophilus, Lactobacillus casei, Lactobacillus plantarum, térfogat növelő szerek (növényi cellulóz – kapszula héj, magnézium sztearát), bromelain, papain, lipáz, laktáz, alfa galaktozidáz, csomósodást gátló szer (szilícium-dioxid).
Hatóanyagtartalom 1 kapszulában
Makzyme-ProTM enzim keverék (2500 HUT / 400 mg):
Aspergillus oryzae-ból származó proteáz
Lactobacillus acidophilus
Lactobacillus casei
Lactobacillus plantarum
———————————————————
Bromelain 90 GDU
Papain 2670 TU
Lipáz (gomba eredetű) 1500 FIP
Laktáz (gomba eredetű) 600 LACU
Alfa-galaktozidáz 300 GALU
Ajánlott adagolás:
Egy kapszula bevétele javasolt, napi 1-2 alkalommal. A legjobb eredmény elérése érdekében ajánlott a kapszulát étkezések közben egy pohár vízzel bevenni, vagy az orvos utasításai szerint.
Mit kínál a Makzyme-Pro™ enzimkeverék?
A hasznos baktériumok és enzimek kombinációját is tartalmazó Makzyme-Pro keverék szedése bármilyen étrendbe beilleszthető, amikor az emésztőrendszer terhelésének enyhítésére van szükség. A hasznos baktériumok arra szolgálnak, hogy maximalizálják a jó baktériumok számát az emésztőrendszerben, míg a speciális enzimek aktívan lebontják az ételt, hogy azt a szervezetünk felhasználhassa energiatermeléshez.
Milyen enzimeket tartalmaz a készítmény?
A Makzyme-Pro™ egy sor olyan tényleges enzimet tartalmaz, amelyek aktívan hozzájárulnak ahhoz, hogy a szervezet le tudja bontani az ételt feldolgozható tápanyagokra.
Ezen enzimek közé tartoznak:
- Gombás proteáz: az Aspergillus oryzae-ból, azaz erjesztésre használt fonalas gombából izolált proteáz enzimek, melyek a fehérjéket egyedi aminosavakká bontják. A proteáz enzimek támogatják az emésztést. A proteáz enzimeket támogató készítmények kifejezetten nehéz ételek fogyaszátsa után ajánlottak, vagy a kor előrehaladtával, ahogy a fehérje lebontó enzimek előállításának képessége csökken szervezetünkben.
- Gombás lipáz: a különböző gombákból izolált lipáz enzimek a zsírok bontásában játszanak szerepet.
- Gombás laktáz: különböző gombákból izolált laktáz enzimek, melyek hidrolízissel bontják le a laktózt, hogy glükózzá vagy galaktózzá váljanak.
- Alfa-galaktozidáz: olyan enzim, amely képes lebontani az emészthetetlen szénhidrátokat galaktózzá és szacharózzá a vékonybélben.
- Bromelain: az ananász hatóanyaga, mely a fehérjék bontásában játszik szerepet. Hozzájárul az immunrendszer normál működésének fenntartásához és támogatja természetes védekező képességünket.
- Papain: a papajából származó proteáz enzim, mely a fehérjék bontásában vesz részt. Hozzájárul az immunrendszer normál működésének fenntartásához és támogatja természetes védekező képességünket.
Milyen hasznos baktériumokat tartalmaznak a készítmény kapszulái?
- Lactobacillus acidophilus: természetes módon fordul elő a szervezetben, valamint számos erjesztett élelmiszer, és tejtermékek is tartalmazzák. Javítja a mikrobiomot, segít az emésztőrendszer harmóniájának fenntartásában és a normál emésztés kialakításában.
- Lactobacillus casei: kiegészíti az L. acidophilus -t, támogatja a jótékony mikrobiom kialakulását, jó hatással van a bélflórára, támogatja a kiegyensúlyozott gasztro-intesztinális harmóniát
- Lactobacillus plantarum: a bélben természetesen jelen lévő mikroorganizmusok egy csoportja, segít fenntartani az emésztés egészségét, és a bélflóra egyensúlyát.
Mik az enzimek, és mit okozhat az enzimhiány?
Az enzimek jó részt a szervezet által termelt fehérjék, melyek az elfogyasztott élelmet emészthető, hasznosítható tápanyagokra bontják a gyomor traktusban. A
proteázok s
egítik lebontani a fehérjéket, az alfa-galaktozidázok a szénhidrátokat, míg a lipázok a zsírokat annak érdekében, hogy a bevitt táplálékból szervezetünk a lehető legtöbb energiát fel tudja használni. Elmondható, hogy a normál enzim termelés létfontosságú, ugyanis támogatja az emésztés és anyagcsere folyamatát, a táplálék megfelelő felszívódását.
A természetes enzimek hiányát egyes esetekben helyettesíthetjük emésztőenzimekkel, melyek hasonlóan látják el a lebontó folyamatokat.
OGYÉI Notifikációs szám – 27156/2024
Kiszerelés: 60 db
Ízhatása: semleges
Származási ország: USA
Forgalmazza: USA Medical Kft
Figyelmeztetések:
Ne használja a terméket, ha allergiás a termék bármelyik összetevőjére. Az ajánlott fogyasztási mennyiséget ne lépje túl. Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott vegyes étrendet és az egészséges életmódot. Használat előtt konzultáljon orvosával, ha Ön terhes vagy szoptat, ha súlyos betegsége van, vagy vényköteles gyógyszereket használ. Azonnal hagyja abba az étrend-kiegészítő fogyasztását, amennyiben nem kívánt tünetet tapasztal. Gyermekek elől zárva tartandó.