Jógakaland


A Green Pláza keresőjében jógakaland címkével ellátott termékek
1-2 megjelenítése a(z) 2 elemből.
Durmi maci napüdvözlete társasjáték - Jógakaland

Durmi maci napüdvözlete társasjáték - Jógakaland

Ezzel a különleges jógás társasjátékkal kulcsot szeretnénk adni minden szülő kezébe, hogy a gyermekét a lehető legjobban fel tudja készíteni az egészséges, harmonikus és tudatos felnőtt létre. A Jógakaland társasjátékot jógaoktató és fejlesztőpedagógus segítségével úgy alkottuk meg, hogy egyszerre legyen hasznos a jógaismeretek megalapozásához, fizikailag kellemsen megterhelő és persze szórakoztató is. 


A játék során a jóga egyik alap mozdulatsorát, a Napüdvözlet tanulják meg a gyerekek! Ebben lesz segítségükre Durmi maci, aki számozott feladat kártyákon mutatja be a mozdulatsort, több részre osztva, hogy minél könnyebben be tudják fogadni a kisebbek is. Természetesen a folyamathoz most is tartozik egy kis mese, rövid történet, amit a játék leírásban találtok meg:) Sőt, még az Erdei jógakaland mesekönyvünkből ismert erdei állatokat is össze kell gyűjteni korongok formájában, ami külön élmény a gyerekeknek!

A Napüdvözetet azért választottuk a játék központi elemének, mert rendszeres gyakorlás esetén számtalan jótékony hatása van!

Például: 

 • segíti a gyerkmeknek kezelni és megélni az érzelmeit
 • erősíti az önbizalmat, az önértékelést, elősegíti az önkifejezést
 • javítja a koncentrációt
 • oldja a szorongást
 • erősíti az immunrendszert
 • segít a nyugodt elalvásban

A játékot 3-99 éves korig ajánljuk 1-4 fő játékos részére, a játékidő kb. 30 perc.

A társasjáték doboz tartalma:

 • 1 db játéktábla (30x30 cm)
 • 4 db játékbábu
 • 1 db dobókocka
 • 16 db Napüdvözlet tanulókártya
 • 24 db Jógakalandos állatkorong
 • 1 db játékszabály és gyakorlatleírás
8 490 Ft
Irány a bolt
Tábori jógakaland mesekönyv - Jógakaland

Tábori jógakaland mesekönyv - Jógakaland

Az a feladat vár rád, hogy mint egy igazi táborban, felejthetetlen kalandokon vezesd keresztül a kis erdőlakókat. Vadregényes utatokon óriás hegyek és völgyek, sebes folyó, egy rejtélyesen eltűnt papagáj és izgalmas éjszakai sátorverés is vár rátok! Egészen biztos, hogy a tábor végére igazi kis jógi leszel, hiszen minden akadályt egy-egy játékos gyakorlattal, mozdulattal tudsz majd leküzdeni. Felkészültél? Akkor indulhat a kaland!

A Tábori jógakaland mesekönyv felépítésében hasonlít az elsőre, vagyis a mesés részeket szépen átszövik az akítv, mozgásos feladatok, amik teljesen új jógás mozdulatokkal szórakoztatják a gyerekeket. Ezen felül extra újdonság, hogy több feladathoz is QR kódokat helyeztünk el a mesekönyvben, amit ha leolvastok egyszerűen az okos eszközötökkel, egyből megjelenik egy videó, amiben bemutatjuk, hogyan kell elvégezni az adott gyakorlatot!

Fontosnak tartottuk, hogy a mese végén, a nagy kaland után, ismét relaxációval és pozitív megerősítésekkel készüljünk, amiket most meg is hallgathatok majd a QR kódokat használva, így még intenzívebb lesz a hatásuk:) 

12 jógás, fejlesztő mozdulattal
3-10 éves korig

3 490 Ft
Irány a bolt

Ez a weboldal cookie-kat (sütiket) használ azért, hogy a használata során a lehető legjobb élményt tudjuk biztosítani.