A Nature Cookta Tökmagolaj diós íze jól harmonizál tésztákhoz, nyers zöldségekhez, különböző salátákhoz. Pikáns fűszere lehet bármely fogásnak, legyen szó a nap bármely étkezéséről. Karakteres ízét élvezheti, ha ételeit ezzel az alapanyaggal ízesíti.
Sportolóknak és tudatos táplálkozóknak is egyaránt nagyszerű választás az élelmi rostban gazdag Nature Cookta Gluténmentes Zabpehely. Ezt az alapanyagot nem csak kásakészítéshez használhatjuk, sokoldalú felhasználásának és ízesítésének számának csak kreativitásunk szabhat határt.
A xilitet tartalmazó édesítőszer fogyasztása megkímél minket az állandó éhségérzettől. Alacsony, 7-es glikémiás indexe miatt a különböző diéták étrendjében is tökéletesen megállja a helyét!
A sűrítésre, zselésítésre kiválóan alkalmas konyhai alapanyag a fehérliszt nagyszerű alternatívája, mely nagy tisztaságú útifűmaghéjból készül. A csodaszer különlegessége, hogy már hideg folyadékkal is könnyedén elkeverhető.
Jellegzetes íz és zöldessárga szín jellemzi. A nyersanyagot a napérlelte szőlőszemek magja adja. A magok zúzását követően hidegen préssel nyerik ezt a kissé fanyar ízű kivonatot. A gazdag ételízesítő pácok, dresszingek tökéletes alapanyaga.
A mákszemekből nyert olaj karakteres aromájú alapanyag, melyet hidegsajtolással készítenek el. A világossárga színű mákolaj speciális összetevője a különböző péksüteményeknek, tésztáknak.
A vegyszermentes, hidegsajtolással készített alapanyag hazánkban is egyre nagyobb népszerűségnek örvend kivételes beltartalma és fogyasztási előnyei miatt.
Hazánkban még újdonságnak számító, liszt állagú konyhai alapanyag: a bambuszrost liszt. Allergén-, és tartósítószermentes, bármely étkezéshez remek összetevő.
A különleges keményítővel főzelékeket, szószokat, mártásokat sűríthetünk és tökéletes állagú kenyereket, péksüteményeket süthetünk. A mellékíz és színmentes alapanyag különlegessége, hogy felhasználásával mindig csomómentes ételek készíthetőek.
Diétázóknak is tökéletes megoldás ez az alapanyag, melynek felhasználási lehetőségei közül a vegán, vegetáriánus, paleolit és bármely diéta képviselője egyaránt megtalálja személyes kedvencét: nagyon jól fűszerezhető, édes és sós ételeket egyaránt készíthet belőle.
A szőlő népszerűsége a mai napig töretlen, a magjából nyert finom állagú por akár minden nap alapanyagként funkcionálhat a paleolit vagy bármely más modern étrendben.
Használja a búzaliszt tökéletes helyettesítőjét, mely élelmi rostban gazdag alapanyag. Az édeskés gesztenye lisztet erős aroma jellemzi, így elsősorban azoknak ajánlott, akik rajonganak a gesztenye jellegzetes ízéért.
A szőlő magvaiból készített olaj mindennapos segítője az egészséges étrend követőinek. Sokoldalú felhasználása az egyik leghasznosabb konyhai alapanyaggá teszi, ízletes saláták, szószok készíthetőek vele.
A Franciaországban kedvelt sütemény, a macaron egyik alap hozzávalóját szerezheti be, mely nagy folyadék-, és zsiradékfelvevő képessége miatt sűrítésre is tökéletesen alkalmas.
A Nature Cookta Special Pektin a rövidebb ideig főzhető lekvárok titka, nagy szerepe van a tartósításban. Zselatin helyett használható, mellyel anélkül javul a megdermedő folyadékok állaga, hogy több édesítőt adagolnánk hozzájuk.
Az egyre inkább elterjedőben lévő konyhai alapanyag, az útifűmaghéj kitűnően alkalmazható főzelékek sűrítésére. Legfőbb tulajdonsága, amely miatt rendkívül nagy becsben tartják, hogy szinte bármilyen folyadékot képes zselésíteni, így a tökéletes állag mindig garantált!
Egy olyan sokoldalúan felhasználható alapanyagot szerezhet be konyhájába, mely nem édesített. A kókusz édes íze miatt a receptekben szereplő cukorhoz vagy édesítőszerhez képest kevesebbet kell belőlük használnia a sütemények és a palacsinták készítésénél.
A hideg sajtolásos eljárásnak köszönhetően a szőlőmaglisztet sütésre is használhatjuk és a napszak bármely étkezésébe beépíthetjük. Minden egyes felhasználásakor ízletes ételeket kapunk.
A Nature Cookta Mákolajat hideg sajtolással nyerik. Tartályban ülepítik, szűrik, végül palackozzák. A kiváló minőségű, világossárga színű mákolaj karakteres aromával rendelkezik. Remek ízesítője a gyümölcsleveseknek, péksüteményeknek.
Rendkívül előnyös, simítózáras kiszerelésben szerezheti be a nyírfából és a bükkfából előállított xilitet. Mellékíz nélkül úgy édesítheti ételeit, italait, hogy gyakori alkalmazása mellett sem érheti az édesítőszert nedvesség, bármilyen szennyeződés.
Ezek a cookie-k elengedhetetlenül szükségesek a weboldal működéséhez, és ezért nem kapcsolhatók ki.
A böngésződben beállíthatod a sütik blokkolását vagy az azokra való figyelmeztetést, de ebben az esetben előfordulhat,
hogy az oldal bizonyos részei nem működnek megfelelően.
Az oldal további használatával elfogadod ezen – a weboldal működéséhez feltétlenül szükséges – cookie-k használatát.
Statisztikai-, teljesítmény sütik
Ezen sütik segítségével összegezzük az oldalunkon történő látogatásokat és a forgalom forrásait, hogy ily módon mérjük
és javítsuk az oldalunk teljesítményét. Ezek a sütik segítenek nekünk meghatározni a legnépszerűbb és legkevésbé népszerű
aloldalakat. A sütik által gyűjtött információk aggregáltak, összesítettek, ezért anonimak. Amennyiben nem engedélyezed
ezen sütik használatát, nem értesülünk róla, hogy felkerested az oldalunkat.
Marketing sütik
Ezen cookie-k hirdetési célú és közösségi média sütik. Ezen sütiket hirdetőpartnereink helyezik el az oldalunkon keresztül.
Ezeket a sütiket a vállalatok az Ön érdeklődési körének megfelelő profil felállítására és ahhoz illeszkedő hirdetések
megjelenítésére használhatják más oldalakon. A működésük során ezek a sütik nem tárolnak közvetlenül személyes adatokat,
de egyedileg azonosítják a böngészőt és az eszközt. Amennyiben nem engedélyezed ezen sütiket, nem élvezheted a célzott
hirdetéseket a különböző weboldalakon.
Ez a weboldal cookie-kat (sütiket) használ azért, hogy a használata során a lehető legjobb élményt tudjuk biztosítani.