Mi a mikrobiom?
Életünk, egészségünk irányítója, a testünkben élő baktériumok közössége. Az egyoldalú táplálkozás elsorvaszthatja, megbetegítheti testünket.
Az „egy arcú” táplálkozás kapcsán felborul testünkben a mikroflóra egyensúlya, szelektív evolúciós előnyt adva a kártékony baktériumtörzseknek. A Mikrobiom Pro 35-féle növényi összetevőt tartalmazó, célzottan a mikrobiomot támogató makro- és mikroelemeket biztosító bioaktív, növényi szárítmány. Rendszeres fogyasztásával lehetőséget biztosítunk, hogy újra széles spektrumban, megfelelő változatosságban legyen jelen a szervezetünket védő baktériumflóra.
A Mikrobiom Pro rendszeres fogyasztásával kedvező feltételt teremtünk azoknak a baktériumtörzseknek, amik szerepet játszanak az ideális testsúly elérésében és fenntartásában.
Növényi összetevők: akácia rost, citrus rost, cékla, almapektin, búzafű, kaporlevél, sütőtök, zellergyökér, zöldárpa, hibiszkuszvirág, kovaföld, sárgarépa, spenót, almarost, brokkoli, citrusrost, gyömbér, inulin, katángkóró, moringa, csipkebogyó-hús, citromhéj, csalánlevél, csicsóka, lucerna, papaya gyümölcs, paradicsom, petrezselyemlevél, shiitake gomba, zabfű, kurkuma, lapachokéreg, máriatövis mag, torma, zöldtea, fahéj, chayenne bors.
A készítmény növényi összetevőket, növényi enzimeket és vitaminokat tartalmaz.
Nem tartalmaz állati eredetű összetevőket, ezért vegetáriánusok és vegánok is használhatják.
A C- és E-vitamin a sejtek oxidatív stressz elleni védelmében játszik szerepet.
Összetevők: akácia rost, citrus rost, cékla, almapektin, búzafű, kapor levél, sütőtök, zeller gyökér, zöldárpa, hibiszkuszvirág,
kovaföld, sárgarépa, spenót, almarost, brokkoli, gyömbér, inulin, katángkóró, moringa, csipkebogyó hús, citromhéj, csalánlevél, csicsóka, lucerna, papaya gyümölcs, paradicsom, petrezselyem levél, shiitake gomba, zabfű, kurkuma, lapacho kéreg, máriatövis mag, torma, zöldtea, fahéj, chayenne bors, C-vitamin (L-aszkorbinsav), E-vitamin (D-L-alfa-tokoferil-acetát)
Felhasználási javaslat: naponta 6 g (2x1/2 adagolókanál) egy pohár (min. 2,5 dl)
vízben vagy gyümölcslében egyenletesen elkeverve.
Tárolás: száraz, hűvös helyen, gyermekek elől elzárva.
Ayurvédikus gyógynövények (moringa, vetiver, kurkuma, görögszéna, édesgyökér, nyílgyökér) és marokkói agyag kombinációja.
Világosítja az arcszínt, kiegyenlíti a színt, vitaminokkal és ásványi anyagokkal látja el. A moringa fenolokban és antioxidánsokban gazdag – természetesen támogatja a kollagénrostok szerkezetét, míg a vetiver serkenti a bőr rugalmasságát.
Készítse elő a maszkot a megfelelő mennyiség Sattva rózsavízzel való összekeverésével.
Fogyasztás: 2 kapszula naponta (reggel és este) étkezés közben. Összetevők: Moringa levelek * (Moringaoleifera) ....... 350m Növényi cellulóz (kapszula) Ellenjavallatok: Gyermekek, terhes és szoptató nők ne fogyasszák. Tárolja hűvös és száraz helyen, közvetlen napfénytől védve.
Egyéb változatok: