Pro-pre házi joghurt


A Green Pláza keresőjében pro-pre házi joghurt címkével ellátott termékek
1-2 megjelenítése a(z) 2 elemből.
tintagomba-por-100g

tintagomba-por-100g

A gyapjas tintagomba természetes élőhelyei a rétek, de kertekben is találkozhatunk vele. Fehér színű, pikkelyes felületű kalapja, hosszúkás alakja jól megkülönbözteti más gombáktól. A gyapjas tintagomba beérését követően tintaszerűen, fekete színnel szétfolyik. Erre utal a gomba neve. Ez a termék 100%-ban tintagomba port tartalmaz adalékanyagok nélkül. Csomagolás: gombapor üvegben. Töltőtömeg: 100 g liofilizált tintagomba por. Összetétel: 100%-ban liofilizált tintagomba port tartalmaz adalékanyag nélkül. Származás: Kína Ajánlott fogyasztása: naponta 2-szer 1 mokkáskanál (2 g) ételhez keverve. Kifejezetten javasoljuk a Pro-Pre házi joghurtba való elkeverését és fogyasztását. A joghurt elkészítésére alkalmas érlelő és oltókultúra webáruházunkban kapható. Minőségét megőrzi: a csomagoláson feltüntetett időpontig. Gyártó és forgalmazó: Champex Kft. H-1222 Budapest, Dévény u. 42-44. Figyelem!
  • a készítmény 3 évnél fiatalabb gyermekeknek nem javallott
  • gyermekek elől védett helyen tartsa
  • ne lépje túl az ajánlott adagot
  • felnyitást követően 3 hónapon belül felhasználandó
  • fogyasztása nem helyettesíti a gyógyszeres kezelést
  • fogyasztása nem pótolja a változatos étkezést
  • tárolja száraz hűvös helyen.
   
12 475 Ft
Irány a bolt
pecsetviaszgomba-por-20g

pecsetviaszgomba-por-20g

Pecsétviaszgomba (Ganoderma lucidum) az egyik legismertebb gyógygombánk. A Kínában csak „halhatatlanság gombája” -elnevezéssel illetik. A gomba húsa kemény, taplószerű. Termesztését tehát nem élvezeti értéke, hanem gyógyászati jelentősége indokolja. Ez a termék 100%-ban liofilizált pecsétviaszgomba port tartalmaz adalékanyag nélkül. Csomagolás: gombapor műanyag tégelyben. Töltőtömeg: 25 g pecsétviaszgomba por. Összetétel: 100%-ban liofilizált pecsétviaszgomba port tartalmaz adalékanyag nélkül. Ajánlott fogyasztása: naponta 2 x 1 mokkáskanál (0,5 g) teaként elkészítve, vagy a pecsétviasz port ételhez keverve. A Pecsétviaszgomba port joghurtba  vagy akár kávéba, teába érdemes beletenni és elfogyasztani. Kifejezetten javasoljuk a Pro-Pre házi joghurtba való elkeverését és fogyasztását. A joghurt elkészítésére alkalmas érlelő és oltókultúra webáruházunkban kapható. Minőségét megőrzi: a csomagoláson feltüntetett időpontig. Származás: Magyarország Gyártó és forgalmazó: Champex Kft. H-1222 Budapest, Dévény u. 42-44. OETI notifikációs szám: 16020/2015 Gombaporaik minőségének garanciája, hogy a gomba alapanyagát saját bio minősítésű földjeiken termesztik, majd a gombatermesztés, feldolgozás és szárítás (liofilizálás) is itt valósul meg a váli Mária Anna pusztán található gazdaságukban. Ökológiai gombatermesztésünket a Biokontroll Hungária Nonprofit Kft. ellenőrzi. Figyelem!
  • a készítmény 3 évnél fiatalabb gyermekeknek nem javallott
  • gyermekek elől védett helyen tartsa
  • ne lépje túl az ajánlott adagot
  • felnyitást követően 3 hónapon belül felhasználandó
  • fogyasztása nem helyettesíti a gyógyszeres kezelést
  • fogyasztása nem pótolja a változatos étkezést
  • tárolja száraz hűvös helyen

Mi is az a liofilizálás?

A ma ismert legkíméletesebb szárítási eljárás a liofilizálás vagy más néven fagyasztva szárítás. Az eljárás során a gombában lévő víz vákuum alatt megfagy, majd szublimálással távozik. Ez azt jelenti, hogy a jég a szilárd halmazállapotból, a folyékony halmazállapotot átugorva rögtön gőzzé válik. Liofilizálás során semmilyen adalékanyagra nincs szükség, az eljárás fizikai folyamatokra épül. A végeredmény tehát 100%-ban természetes anyag, melyből csak a víz került elvonásra, az abban oldott íz és illatanyagok, fehérjék, vitaminok és ásványi anyagok, viszont teljes mértékben a gombában maradnak, mindezt sejt és szövetkárosodás nélkül! A liofilizált termék tulajdonságai a következők
  • Az eljárás során semmilyen kémiai adalékra nincsen szükség, kizárólag a víz kerül kivonásra a termékből, a vízben oldott anyagok viszont már a termékben maradnak.
  • A liofilizált termék nedvességtartama 2-4 % közötti. A liofilizálási eljárás, és az alacsony hőmérsékleten való szárítás következtében a termékben lévő beltartalmi értékek (pl: fehérjék, vitaminok és minden egyéb ásványi anyagok) megmaradnak.
  • A liofilizált termékben benne maradnak az íz a szín és illat anyagok is.
  • A termék szövet és sejtkárosodás nélkül szárad.
  • A liofilizált termék, ha felhasználás során vizet kap, rövid időn belül visszaveszi azt.
A liofilizálási eljárást a fent említett tulajdonságai miatt leginkább a gyógyszeripar alkalmazza. Figyelem! A termék használata nem helyettesíti az egészséges életmódot és a helyes, kiegyensúlyozott táplálkozást.
7 340 Ft
Irány a bolt

Egyéb változatok:

Ez a weboldal cookie-kat (sütiket) használ azért, hogy a használata során a lehető legjobb élményt tudjuk biztosítani.