Csatlakozz webshopoddal

A Green Pláza több, mint egy hagyományos termékkereső!

Oldalunk tematikájából adódóan rendszerünk kizárólag a környezetünk (külső) és egészségünk (belső) védelmében, ennek szellemében forgalmazott termékeket listáz. A partner webáruházak valamennyi, a Green Plázába integrált termékét manuálisan ellenőrizzük azért, hogy kizárólag a Green Pláza szellemiségének megfelelő termékek jelenjenek meg olvasóinknak.

Igazságos feltételek!

A Green Pláza programozói csapata mindent elkövetet annak érdekében, hogy csak és kizárólag a 100%-ban releváns látogatókért kelljen fizetned. Ez közös érdekünk, mert minden partnerünket hosszú távon szeretnénk maximálisan kiszolgálni. Éppen ezért olyan fékeket építettünk a rendszerbe, melyek megakadályozzák, hogy a nem releváns látogatókért is fizetned kelljen. Ezeket a kattintásokat professzionális programunk ugyanis kiszűri és az egyenlegeden nem kerülnek elszámolásra.

Érvényes díjszabások!

Az átkattintási díjak a termékek bruttó ára alapján kerülnek elszámolásra:

Termék bruttó ára Átkattintási díj
0-299 Ft: 0 Ft
300 Ft - 9999 Ft: 15 Ft
10.000 Ft - 49.999 Ft: 18 Ft
50.000 Ft felett 20 Ft
Nem a termékkeresőben, hanem a Green Pláza egyéb felületén megjelenő (pl. cikkekben, webshop ajánlóban, illetve a termék leírásában ) közvetlenül a webshophoz irányított látogatók díja egységesen: 15 Ft
A feltüntetett átkattintási díjak az ÁFÁ-t nem tartalmazzák.

Csatlakozási költség azonnali felhasználási lehetőséggel!

A Green Plázához csatlakozó cégeknek egyszeri, 10.000 Ft + Áfa-s belistázási költséggel kell csupán számolniuk. Ezt az összeget azonban a beérkezést követően azonnal jóváírjuk egyenlegeden, így ez az összeg tulajdonképpen első feltöltésnek számít, így azonnal fogadhatod a Green Plázán keresztül a webshopodhoz irányított érdeklődőket.

Magazinunk partnereink szolgálatában!

Nagy hangsúlyt fektetünk Green Pláza magazinunk szerkesztésére, melynek kettős célja van. Egyfelől szeretnénk olvasóinkat maximálisan kiszolgálni, hogy naponta friss és érdekes tartalommal találkozhassanak oldalunkon, másfelől szeretnénk partnereinknek is lehetőséget biztosítani, hogy egy-egy érdekes, vagy éppen a piacon újdonságnak számító terméküket bemutassák a Green Pláza magazin hasábjain. Ezt az extra és valóban kiemelt megjelenést díjmentesen biztosítjuk partnereinknek, természetesen a szerkesztőinkkel történő egyeztetést követően.

Átlátható, egyszerűen kezelhető admin felület!

Partner webáruházaink az admin felületükön naprakész statisztikákat kapnak az átkattintások számáról, azok összegéről, az aktuális egyenlegükről és arról, mely termékeik voltak adott időszakban a legnépszerűbbek.

Közvetlen kapcsolat - divatosan extra support!

Ma már nem divat, de szeretnénk, ha valamennyi parterünkkel közvetlen kapcsolatot építhetnénk ki, kölcsönösen segítve egymás munkáját. Ennek érdekében, bármilyen kérdésed, vagy kérésed támad, ne rejtsd véka alá, fontosnak tartjuk, hogy a nap 18 órájában (egészségünk érdekében kollégáinknál kötelező a 6 órás alvás!) azonnal tudjunk reagálni kérdésedre, felvetésedre, ötletedre.

Szeretnéd, hogy webshopod termékei megjelenjenek a Green Pláza kínálatában?

Csatlakozz most!

Érdekelnek a Green Plázába történő csatlakozás részletei?

Töltsd ki az alábbi űrlapot, és hamarosan felvesszük veled a kapcsolatot!

Az Adatvédelmi tájékoztatóban leírtakat megismertem és elfogadom.

Ez a weboldal cookie-kat (sütiket) használ azért, hogy a használata során a lehető legjobb élményt tudjuk biztosítani.