PIvíztisztító.hu
Bruttó ár: 38 200 Ft
Várható szállítási díj: 1 890 Ft
Várható szállítási idő: 0 nap
A PiTec Alapszűrő antibakteriális védelmet biztosít, így ha baktérium érintkezik a felületével a szaporodási folyamat megszakad.
Bakteriosztatikus polipropilén szűrőbetét, melt-blown technikával készült. A szűrőbetét antibakteriális anyagot tartalmaz, nanosilver alapú - BACinix ™. A szűrők polipropilénből készültek, ezüst alapú antimikrobiális hatóanyag hozzáadásával.
Eltávolítják az üledéket, például homokot, iszapot, rozsdát és egyéb lebegő szilárd anyagokat.
A BACinix ™ nanosilver technológia védi a betéteket a mikrobiológiai növekedéstől, növelve ez élettartamot. Hidegvíz szűrésére szánt termékek.
A következő szennyeződések távolítja el a vízből:
Homok, sár, rozsda, Pollen, iszap, paraziták, mikroműanyagok és egyéb lebegő szilárd anyagok,  pl. vas és mangáncsapadék.
Szűrési tartomány: 1 μm (1 mikron = 1/1000 mm)
A PiTec alapszűrő betét cseréje:
Vízminőségtől függően az alapszűrőt 12 - 24 hónap elteltével kell kicserélni. Korábbi cserére lehet szükség, ha a víz áramlása érezhetően csökken. (Ez esetben valószínűleg a vezetékes víz nagyon rossz állapotban van, és nagy mennyiségben tartalmaz lebegőanyag szennyeződést.)
Teljesítmény: 5-8 liter / perc, a víznyomásától függően
Méretek:
Szűrőegység csatlakozások nélkül (SzxMxM): 123 x 310 x 115 mm.
Súly:
Teljesen száraz állapotban, kb. 2,4 kg
Teljesen nedves állapotban kb.3,5 kg.

A fenti termékleírás és termékkép valóságtartalmáért a greenplaza.hu üzemeltetője semmiféle felelősséget nem vállal. Fenti termékleírás és képi anyag valóságtartalmáért és jogtisztaságáért az azt biztosító webáruház (PIvíztisztító.hu; https://piviztisztitowebaruhaz.hu/) illetve annak üzemeltetője (GeoMag Water Kft.) felel.

Ez a weboldal cookie-kat (sütiket) használ azért, hogy a használata során a lehető legjobb élményt tudjuk biztosítani.