Víztisztítóplaza.hu
Bruttó ár: 4 900 Ft
Várható szállítási díj: 1 790 Ft
Várható szállítási idő: 0 nap
Az AIFIR energetizáló egységben lévő kerámiagolyók által kibocsátott infravörös fény éltető energiával, pozitív rezgéssel töltik fel a vizet.
Az infravörös fény hatással vannak a részecskékre, felbontja a hidrogén kötéseket, csökkenti a klaszterek méretét, oxigéndús lesz a víz és a nagyobb vibráció által nő energiaszintje. Az ilyen víz sokkal gyorsabban felszívódik a szervezetben, jobban hidratál, jótékonyan hat az élettani folyamatokra és semlegesíti a szabad gyököket. A strukturált víz hasonlít a leginkább a testfolyadék szerkezetéhez, így ezt szervezetünk plusz energiaráfordítás nélkül, sokkal kevesebb energiával tudja hasznosítani, mint a strukturálatlan, rendezetlen rácsszerkezetűt.
Felszerelése: szaktudást nem igényel. Az AIFIR egységet 1/4""-os, külsőmenetes csatlakozó idompárral iktathatjuk háztartási víztisztító készülékekre, a víztisztító csővezetékének megvágásával. Műanyag 2""-os, 2-oldalas bilincsek segítségével pedig rögzíthetjük az egységet a víztisztító egy másik szűrőegységéhez. Lehetőleg a víztisztító utolsó lépcsőjeként alkalmazzuk az AIFIR egységet.
A biokerámia egység nem alkalmazható mikrobiológiailag szennyezett vízre vagy ismeretlen eredetű vizek kezelésére.
Méret: 10"" x 2""
Csatlakozási méretek: 1/4""-1/4""
Csatlakozások típusa: belsőmenet/NPT
Max. nyomás: 6 bar
Max. hőmérséklet: 45°C
Gyártó: PurePro USA Corp.
Fontos: Első vásárlásnál, a termék mellé a ""csatlakozó szettet"" is rakja a kosárba - lásd fent a termék rövid leírása alatt, mivel a szűrőbetét önmagában NEM tartalmazza a víztisztítóra történő első felszereléshez szükséges csatlakozókat!

A fenti termékleírás és termékkép valóságtartalmáért a greenplaza.hu üzemeltetője semmiféle felelősséget nem vállal. Fenti termékleírás és képi anyag valóságtartalmáért és jogtisztaságáért az azt biztosító webáruház (Víztisztítóplaza.hu; https://viztisztitoplaza.hu) illetve annak üzemeltetője (GeoMag Water Kft.) felel.

Ez a weboldal cookie-kat (sütiket) használ azért, hogy a használata során a lehető legjobb élményt tudjuk biztosítani.