Vitaldepo Webáruház

Webáruház: https://vitaldepowebaruhaz.hu | Üzemeltető: VITALDEPO Kft.


A Green Pláza keresőjébe legutóbb bekerült Vitaldepo Webáruház termékek

1-20 megjelenítése a(z) 281 elemből.
naja-forest-shiitake-bodorrozsa-etrend-kiegeszito-100-ml

naja-forest-shiitake-bodorrozsa-etrend-kiegeszito-100-ml

shiitake (Lentinula edodes) a Lentinula nemzetség gyógyászati szempontból talán a legfontosabb tagja, melyet több féle névvel is illetnek a világban, hazánkban shiitake néven vált ismertté. Az enyhén fokhagymás ízvilággal rendelkező gomba a japán suchi alapfűszere. Világszerte elterjedt gomba, amiből a csiperke után talán a legtöbbet termesztenek.A Shiitake gomba lentinan tartalma révén óriási segítség a vírus-fertőzések elleni védekezésben. A bodorrózsa egy mediterrán gyógynövény, melyet már az ókori gyógyászatban is a legértékesebb természetes gyógyhatással rendelkező növények között tartottak számon. A bodorrózsa magas polifenol- és flavonoidtartalma miatt hatékony antioxidáns, immunerősítő hatása mellett pedig gomba-, vírus- és baktériumölő tulajdonságai, valamint gyulladásokra gyakorolt jótékony hatása miatt ismert. Széles spektrumú, természetes hatóanyagokat tartalmazó készítmény, mely baktériumok, vírusok és gombák ellen is felveszi a küzdelmet.

Naja Forest Shiitake-Bodorrózsa étrend-kiegészítő összetétele:

 • Szárított bio Shiitake gomba kivonat: 0,03 g/ml,
 • Szárított bodorrózsa levél kivonat (Cistus incanus folium): 0,03 g/ml,
 • Glicerin: 0,9 g/ml
Javasolt napi adag: 5ml, így egy üveg termék 20 adagot tartalmaz. Napi adag (5 ml), illetve az egész üveg (100 ml) tápértéke a következő:
Tápanyagértékek 5 ml 100 ml
Energiatartalom (kJ/kcal) 49.7 / 11.9 994/238
Zsír (g) 0.005 <0.1
  ebből telített zsírsavak (g) 0.003 <0.05
Szénhidrát (g) 4.88 97.7
  ebből cukrok (g) 0.05 1
Fehérje (g) <0.005 <0.1
Só (g) 0.0016 0.032

Szárított bio Shiitake gomba (Lentinula edodes) kivonat (10:1)

0.15 3

poliszacharid tartalom 61.5 %

0.09 1.8

Szárított bodorrózsa levél kivonat

(Cistus incanus folium) (g) (10:1)

0.15 3
galluszsavban kifejezett összes polifenol tartalom 9.37 % 0.01 0.27
Kiszerelése: 100ml Gyártja: NaJa Forest Kft OGYÉI reg. szám: 27128/2021 Minőségét megőrzi: a címkén jelzett időpontig. Tárolása: száraz, hűvös helyen javasolt Fontos figyelmeztetés: az étrend-kiegészítők nem gyógyszerek, nem rendelkeznek gyógyhatással, nem alkalmasak betegségek kezelésére, sem megelőzésére. A weboldalon található információk, cikkek, leírások nem helyettesítik szakember véleményét! Minden esetben forduljon szakorvoshoz, betegség esetén! Webáruházunk nem gyógyítással, hanem gyógyhatású élelmiszerek forgalmazásával foglalkozik, ezért amennyiben a táplálékkiegészítőket gyógyászati céllal kívánja felhasználni, úgy kérjük, hogy minden esetben kérje ki kezelőorvosa, gyógyszerésze véleményét, valamint figyelmesen olvassa el a mellékelt tájékoztatót, és mindenkor tartsa be a tájékoztatóban, vagy a termék leírásban ajánlott napi adagolást. Kérjük azt is vegye figyelembe, hogy az étrend-kiegészítő élelmiszerek nem helyettesítik a vegyes táplálkozást és az egészséges életmódot!
10 890 Ft
Irány a bolt

Egyéb változatok:

naja-forest-bodorrozsa-etrend-kiegeszito-100-ml

naja-forest-bodorrozsa-etrend-kiegeszito-100-ml

bodorrózsa egy mediterrán gyógynövény, melyet már az ókori gyógyászatban is a legértékesebb természetes gyógyhatással rendelkező növények között tartottak számon. A bodorrózsa magas polifenol- és flavonoidtartalma miatt hatékony antioxidáns, immunerősítő hatása mellett pedig gomba-, vírus- és baktériumölő tulajdonságai, valamint gyulladásokra gyakorolt jótékony hatása miatt ismert. A bodorrózsa egyéb ismert hatásai:
 • jótékony hatása magas polifenol tartalmának köszönhető, amely képes megakadályozni a vírus gazdasejtbe való bejutását, és a sejten belüli szaporodását.
 • polifenol tartalma háromszor magasabb a zöld teához viszonyítva
 • antioxidáns tartalma révén kiváló immunerősítő és gyulladáscsökkentő
 • kereskedelmi forgalomban eddig csak kapszula, tea vagy etanolos tinktúra formájában volt elérhető, viszont ez a glicerines elegy egy innováció!!!!
 • tea formájában isteni finom és ez az ízvilág köszön vissza ebben a folyékony kivonatban
A szárított bodorrózsából minden hatóanyagot kivonunk a gombákhoz hasonlóan, és természetesen alkoholmentes a termék, a glicerin pedig a száj-nyálkahártyán keresztül történő felszívódást biztosítja. Naja Forest Bodorrózsa étrend-kiegészítő összetétel:
 • Szárított bodorrózsa levél kivonat (Cistus incanus folium): 0,06 g/ml,
 • Glicerin: 0,9 g/ml
Javasolt napi mennyiség: 5 ml A Naja Forest Bodorrózsa étrend-kiegészítő termék 20 adagot tartalmaz. Napi adag (5 ml), illetve az egész üveg (100 ml) tápértéke a következő:
Tápanyagértékek 5 ml 100 ml
Energiatartalom (kJ/kcal) 48.8/11.7 976 / 234
Zsír (g) 0.0065 0.13
  ebből telített zsírsavak (g) 0.003 0.06
Szénhidrát (g) 4.82 96.4
  ebből cukrok (g) 0.045 0.9
Fehérje (g) <0.005 <0.1
Só (g) 0.0022 0.044

szárított bodorrózsa levél kivonat (Cistus incanus folium) (g) (10:1)

0.3 6
galluszsavban kifejezett összes polifenol tartalom 9.37 % 0.027 0.54
Kiszerelése: 100ml Gyártja: NaJa Forest Kft OGYÉI reg. szám: 27136/2021 Minőségét megőrzi: a címkén jelzett időpontig. Tárolása: száraz, hűvös helyen javasolt Fontos figyelmeztetés: az étrend-kiegészítők nem gyógyszerek, nem rendelkeznek gyógyhatással, nem alkalmasak betegségek kezelésére, sem megelőzésére. A weboldalon található információk, cikkek, leírások nem helyettesítik szakember véleményét! Minden esetben forduljon szakorvoshoz, betegség esetén! Webáruházunk nem gyógyítással, hanem gyógyhatású élelmiszerek forgalmazásával foglalkozik, ezért amennyiben a táplálékkiegészítőket gyógyászati céllal kívánja felhasználni, úgy kérjük, hogy minden esetben kérje ki kezelőorvosa, gyógyszerésze véleményét, valamint figyelmesen olvassa el a mellékelt tájékoztatót, és mindenkor tartsa be a tájékoztatóban, vagy a termék leírásban ajánlott napi adagolást. Kérjük azt is vegye figyelembe, hogy az étrend-kiegészítő élelmiszerek nem helyettesítik a vegyes táplálkozást és az egészséges életmódot!  
10 890 Ft
Irány a bolt

Egyéb változatok:

naja-forest-cordyceps-astragalus-100-ml

naja-forest-cordyceps-astragalus-100-ml

A Cordyceps hatásai ismertek, és ezen hatásokat kiválóan egészíti ki az Astragalus. Mindkét összetevő hasonló területeken fejti ki hatását, és ez által hatásuk összeadódik.
 • Energiaszint növelő, adaptogén, antioxidáns termék
 • Növelik az energia szintet, elősegítik a krónikus stressz mellékhatásainak csökkentését, adaptogén hatással bírnak, így kifejezetten ajánlott nagy stresszel járó élethelyzetben.
 • Elősegítik a tartós betegségből való felépülést.
 • Fokozzák a fehérvérsejtek aktivitását, és növelik az antitestek mennyiségét ezáltal vírusellenes hatással rendelkeznek.
 • Támogatják a lép és vese működését.
 • Ezen kívül alkalmazható a sport teljesítmény és állóképesség fokozására.
 • Lassítják az öregedést.
Naja Forest Cordyceps-Astragalus étrend-kiegészítő összetétele:
 • Szárított bio Cordyceps sinensis gomba kivonat: 0,03 g/ml,
 • Szárított astragalus por kivonat (Baktövis, Astragalus membranaceus): 0,03 g/ml,
 • Glicerin: 0,9 g/ml
Napi adag (5 ml), illetve az egész üveg (100 ml) tápértéke a következő:
Tápérték 5 ml 100 ml
Energiatartalom (kJ / kcal) 49.5 / 11.9 990 / 238
Zsír (g) 0.009 0.19
Telített zsírsavak (g) 0.003 0.073
Szénhidrát (g) 4.91 98.2
 -ebből cukor (g) 0.01 0.2
Fehérje (g) 0.005 0.11
Konyhasó (g) 0.001 0.021
szárított bio Kínai hernyógomba (Cordyceps sinensis) kivonat (10:1) 0.3 6
poliszacharid tartalom 85 % 0.25 5.1
szárított astragalus por kivonat (Baktövis, Astragalus membranaceus) (10:1) 0.3 6
Astragaloside tartalom (HPLC) 3,4 % (g) 0.009 0.18
Poliszacharid tartalom 41,5 % (g) 0.12 2.4
Kiszerelése: 100ml Javasolt napi adag: 5ml Gyártja: NaJa Forest Kft OGYÉI reg. szám: 27125/2021 Minőségét megőrzi: a címkén jelzett időpontig. Tárolása: száraz, hűvös helyen javasolt Fontos figyelmeztetés: az étrend-kiegészítők nem gyógyszerek, nem rendelkeznek gyógyhatással, nem alkalmasak betegségek kezelésére, sem megelőzésére. A weboldalon található információk, cikkek, leírások nem helyettesítik szakember véleményét! Minden esetben forduljon szakorvoshoz, betegség esetén! Webáruházunk nem gyógyítással, hanem gyógyhatású élelmiszerek forgalmazásával foglalkozik, ezért amennyiben a táplálékkiegészítőket gyógyászati céllal kívánja felhasználni, úgy kérjük, hogy minden esetben kérje ki kezelőorvosa, gyógyszerésze véleményét, valamint figyelmesen olvassa el a mellékelt tájékoztatót, és mindenkor tartsa be a tájékoztatóban, vagy a termék leírásban ajánlott napi adagolást. Kérjük azt is vegye figyelembe, hogy az étrend-kiegészítő élelmiszerek nem helyettesítik a vegyes táplálkozást és az egészséges életmódot! Szeretnél többet tudni az Astragalusról?  Itt olvashatsz róla:  https://vitaldepowebaruhaz.hu/astragalus-az-eletero-noveloje/ Milyen igazolt hatásai vannak a cordycepsnek? https://gombakiraly.hu/2017/04/17/milyen-igazolt-hatasai-vannak-a-cordyceps-gombanak/  
10 890 Ft
Irány a bolt
naja-forest-astragalus-100-ml

naja-forest-astragalus-100-ml

Az Astragalus (baktövis), az életerő forrása. Alkalmazásának gyökerei a hagyományos kínai orvoslásban rejlenek, évezredek óta alkalmazzák adaptogénként – vagyis segíti a szervezetet a stressz és egyes kóros állapotok leküzdésében. In vitro kísérletek és az eddigi állatkísérletek azt mutatják, hogy az astragalus és alkotóelemei antioxidáns, gyulladásgátló és antivirális aktivitással rendelkeznek, valamint a szívre, a vesére, csontokra és az idegrendszerre is jótékony hatással vannak. Az astragalus gyökérben több száz különböző hatóanyag található, ezek egyike a TA65, ami képes a telomeráz enzim aktiválására. Szeretnél többet tudni az Astragalusról?  Itt olvashatsz róla:  https://vitaldepowebaruhaz.hu/astragalus-az-eletero-noveloje/   A NaJa Forest Astragalus étrend-kiegészítő összetétele: Szárított astragalus por  (Astragalus membranaceus, Baktövis) : 0,06 g/ml, Glicerin: 0,9 g/ml A termék 20 adagot tartalmaz.
Tápanyagértékek 5 ml 100 ml
Energiatartalom (kJ/kcal) 48 / 11.5 960 / 230
Zsír (g) 0.0085 0.17
  ebből telített zsírsavak (g) 0.0025 0.05
Szénhidrát (g) 4.765 95.3
  ebből cukrok (g) 0.005 0.1
Fehérje (g) <0.005 <0.1
Só (g) 0.00025 0.005
Szárított astragalus por kivonat (Astragalus membranaceus, Baktövis) (10:1) 0.3 6
Astragaloside tartalom (HPLC) 3.4 % (g) 0.009 0.18
Poliszacharid tartalom 41.5 % (g) 0.125 2.5
  Javasolt napi mennyiség: 5 ml Kiszerelése: 100ml Gyártja: NaJa Forest Kft OGYÉI reg. szám: 27137/2021 Minőségét megőrzi: a címkén jelzett időpontig. Tárolása: száraz, hűvös helyen javasolt Fontos figyelmeztetés: az étrend-kiegészítők nem gyógyszerek, nem rendelkeznek gyógyhatással, nem alkalmasak betegségek kezelésére, sem megelőzésére. A weboldalon található információk, cikkek, leírások nem helyettesítik szakember véleményét! Minden esetben forduljon szakorvoshoz, betegség esetén! Webáruházunk nem gyógyítással, hanem gyógyhatású élelmiszerek forgalmazásával foglalkozik, ezért amennyiben a táplálékkiegészítőket gyógyászati céllal kívánja felhasználni, úgy kérjük, hogy minden esetben kérje ki kezelőorvosa, gyógyszerésze véleményét, valamint figyelmesen olvassa el a mellékelt tájékoztatót, és mindenkor tartsa be a tájékoztatóban, vagy a termék leírásban ajánlott napi adagolást. Kérjük azt is vegye figyelembe, hogy az étrend-kiegészítő élelmiszerek nem helyettesítik a vegyes táplálkozást és az egészséges életmódot!  
10 890 Ft
Irány a bolt
mycolife-life-100-turbo-30x

mycolife-life-100-turbo-30x

Mycolife LIFE 100 Turbo (30x) vitaminokat, bodorrózsa és shiitake gomba kivonatot tartalmazó étrend-kiegészítő filmtabletta. A Shiitake gomba, és bodorrózsa kivonat jótékony hatásai régóta ismertek, fogyasztásuk nagy múltra tekint vissza. A termékben található Shiitake gomba a különleges kivonatolási eljárásnak köszönhetően nagy mennyiségben, koncentráltan tartalmazza hatóanyagait. A termékben található kivonatokat nagy mennyiségű C- és D-vitaminnal egészítettük ki, amelyek egymást erősítve támogatják immunrendszerünket. Tudtad, hogy a C-vitamin hozzájárul...?
 • az immunkrendszer normál működéséhez
 • a normál pszichológiai funkció fenntartásához
 • a fáradság és kifáradás csökkentéséhez
 • az idegrendszer normál működéséhez és a normál energiatermelő anyagcserefolyamatokhoz
 • a normál kollagénképződéshez és ezen keresztül a bőr, az erek, a csontozat, a porcok, a fogíny és a fogak normál állapotának fenntartásához.
Tudtad, hogy a D3-vitamin hozzájárul...?
 • az immunrendszer normál működéséhez
 • a kalcium és foszfor felszívódásához
 • az egészséges csontozat és izomfunkció fenntartásához
 • a vég normál kalciumszintjének fenntartásához.
Összetevők: L-aszkorbinsav, tömegnövelő szer (mikrokristályos cellulóz), bodorrózsa (Cistus incanus) kivonat, stabilizátor (hidroxipropil-metil-cellulóz), shiitake gomba (Lentinus edodes) kivonat, kolekalciferol, csomósodást gátló anyagok (zsírsavak magnéziumsói, talkum), színezék (titán-dioxid), keményítő.
Hatóanyag mennyiség 1 filmtablettában

NRV1

C-vitamin

1000 mg

1250%

D-vitamin

25 µg

500%

Bodorrózsa kivonat kivonat

20 mg

-

Shiitake gomba kivonat

20 mg

-

1Napi beviteli referencia érték %-a felnőttek esetében
            Adagolás: Napi egy filmtabletta, étkezés után, 1-2 dl folyadékkal. Kiszerelése: 30 db filmtabletta Forgalmazza: Per la Casa Kft. 1185 Budapest Máramarossziget utca 13 Minőségét megőrzi: a flakon alján jelzett időpontig Tárolása: Száraz helyen, fénytől és sugárzó hőtől védve, kisgyermekek elől elzárva, legfeljebb 25 ⁰C-on tárolandó! Figyelem! Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot! Az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget ne lépje túl!
7 390 Ft
Irány a bolt
mycolife-life-100-100-ml

mycolife-life-100-100-ml

A Mycolife LIFE100 magas hatásfokú Shiitake (Lentinula edodes) gomba kivonatot tartalmaz, mely az egyedi gyártástechnológiának köszönhetően nem tartalmazza az emészthetetlen kitinvázat, ezáltal a hatóanyagtartalma nagyon magas – a kivonat poliszacharid tartalma meghaladja a 60%-ot. A Shiitake gomba jótékony hatásai régóta ismertek, ezt egészíti ki a termékhez adott bodorrózsa kivonat, amely a koncentrált formulájának hála polifenol tartalma meghaladja a 10%-ot. Mit érdemes tudni erről a Mycolife LIFE 100 termékről?
 • a Mycolife Life100-ban található Shiitake gomba kivonat BIO minősítéssel rendelkezik
 • a termék Magyar termék tanúsítvánnyal rendelkezik
 • a felhasznált Shiitake gomba poliszaccharid tartalma meghaladja a 60%-ot
 • a folyékony forma megkönnyíti a termék fogyasztását
 • a termék nem tartalmaz tartósítószert, a hatóanyagokon kívül csak glicerint tartalmaz
 • laktózmentes
 • vegan
  Összetevők: glicerin, bodorrózsa (Cistus incanus) kivonat, shiitake gomba (Lentinus edodes) kivonat.
Hatóanyag mennyiség 5 ml-ben
Bodorrózsa kivonat kivonat

0,15 g

Shiitake gomba kivonat

0,15 g

  Adagolás: Naponta 5 ml, tetszőleges folyadékhoz keverve Kiszerelése: 100 ml Forgalmazza: Per la Casa Kft. 1185 Budapest Máramarossziget utca 13. Minőségét megőrzi: a doboz címkéjén jelzett időpontigSzáraz helyen, fénytől és sugárzó hőtől védve, kisgyermekek elől elzárva, legfeljebb 25 ⁰C-on tárolandó! Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot! Az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget ne lépje túl!
11 790 Ft
Irány a bolt

Egyéb változatok:

mycolife-life-19-100-ml

mycolife-life-19-100-ml

Mycolife LIFE 19 (100 ml) shiitake, hernyógomba, reishi és hamvaskéreg gomba kivonatot, valamint méhpempőt tartalmazó folyékony étrend-kiegészítő. A termék négyféle gomba (hernyógomba, reishi, shiitake, hamvaskéreg gomba) ideális keverékét tartalmazza, az egyedi gyártástechnológiának hála a gombakivonatok poliszacharid tartalma akár a 70%-ot is elérheti. A felhasznált gombakivonatok BIO minősítéssel rendelkeznek! Az emészthetetlen kitinváz eltávolításra kerül a kivonatolás során, így érhető el a koncentrált formula. A termékben található gombák egymást erősítve fejtik ki jótékony hatásukat , amiket méhpempő kivonattal egészítettük ki, melynek hatásai közismertek. Mit érdemes tudni erről a Mycolife LIFE 19 termékről?
 • a Mycolife Life19-ban található gomba kivonatok BIO minősítéssel rendelkeznek
 • a termék Magyar termék tanúsítvánnyal rendelkezik
 • a felhasznált hernyógomba poliszaccharid tartalma meghaladja a 70%-ot
 • a folyékony forma megkönnyíti a termék fogyasztását
 • a termék nem tartalmaz tartósítószert, a hatóanyagokon kívül csak glicerint tartalmaz
Összetevők: glicerin, méhpempő, shiitake gomba (Lentinus edodes) kivonat, hernyógomba (Cordyceps sinensis) kivonat, reishi gomba (Ganoderma lucidium) kivonat, hamvaskéreg gomba (Inonotus obliquus, azaz chaga gomba) kivonat.
Hatóanyag mennyiség 5 ml-ben
Méhpempő

0,5 g

Shiitake gomba kivonat

0,06 g

Hernyógomba kivonat

0,06 g

Reishi gomba kivonat

0,06 g

Hamvaskéreg gomba kivonat

0,06 g

            Adagolás: Naponta 5 ml, tetszőleges folyadékhoz keverve. Kiszerelés: 100ml (20 napi adag) OGYÉI notifikációs szám: 46566/2021 Forgalmazza: Per la Casa Kft. 1185 Budapest Máramarossziget utca 13 Minőségét megőrzi: a doboz címkéjén jelzett időpontig Tárolása: Száraz helyen, fénytől és sugárzó hőtől védve, kisgyermekek elől elzárva, legfeljebb 25 ⁰C-on tárolandó! Figyelem! Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot! Az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget ne lépje túl!
11 790 Ft
Irány a bolt

Egyéb változatok:

vitaful-happy-hair-hajvitamin-120x

vitaful-happy-hair-hajvitamin-120x

VITAFUL Happy Hair gumivitamin az egészséges hajért! A Happy Hair gyors felszívódású, magas biotin, cink, folsav, A-, B-, C-, E- és D-vitamin tartalmú, szív alakú, zselés gumicukor formájú vitamin, vadcseresznye ízben.
 • Finom, cseresznye ízű gumivitamin, amit élvezet szedni
 • 100% vegán, laktóz-, glutén- és tartósítószer-mentes
 • 2 havi adag egy dobozban
Igazi kényeztetés az érzékeidnek, törődő ápolás a hajadnak. Ami még jobb, hogy 100% vegán, állati eredetű zselatin nélkül. A Happy Hair nem tartalmaz glutént, laktózt, szóját, mesterséges színezéket, tartósítószert, vagy genetikailag módosított összetevőket. Miért válaszd?
 • Mert puha, finom, és gyerekjáték lenyelni, ami miatt a kedvenc nasid is lesz
 • Mert hajhullást, vagy a hajad színének fakulását, a hajszálaid gyengülését tapasztalod
 • Mert a frizurád a külsőd ékessége és szeretnéd hosszútávon gyönyörűen megőrizni
Hatóanyagok 2db gumivitaminban:
 • A-vitamin 700μg
 • B3-vitamin 6mg
 • B5-vitamin 6mg
 • B6-vitamin 3mg
 • B9-vitamin520μg
 • B12-vitamin 8μg
 • Biotin 250μg
 • C-vitamin 50mg
 • D-vitamin 12μg
 • E-vitamin 6mg
 • Jód 60μg
 • Cink 6mg
Tápanyagtartalom 2db gumivitaminban:
 • Energia 67kj/16kCal
 • Zsír 0g
 • Szénhidrát 4g
 • Fehérje 0g
 • Só 0g
Összetevők: Glükóz szirup, cukor, víz, zselésítő anyag (pektinek), L-aszkorbinsav (C-vitamin), maltodextrin, étkezési savak (citromsav és nátrium-citrátok), DL-alfatokoferil-acetát 500 (E-vitamin), cink-citrát, növényi zsírok (kókusz és pálmaolaj – változó arányban), csomósodást gátló anyag (karnaubaviasz), retinil-acetát (A-vitamin), természetes színezőanyag (E-163), cseresznye aroma, nikotinamid (B3-vitamin), D-vitamin, kalcium-D-pantotenát (B5-vitamin), piridoxin-hidroklorid (B6-vitamin), cianokobalamin, pteroilmonoglutaminsav (folsav), D-biotin, kálium-jodid. Ajánlott adagolás: napi 2db szívecske. 1db gumitabletta 2g szénhidrátot (1,6g cukor) tartalmaz. Összesen: 8 kcal / gumi A VITAFUL termékek az Országos Gyógyszerészeti és Élelmezés-egészségügyi Intézethez (OGyÉI) bejelentett és ellenőrizhető termékek: 24712/2020 Netto tömeg: 270g Származási helye: Vitaful Naturals, Svájc Forgalmazza: Goldberg Média Kft. 2724 Újlengyel, Határ u. 12. Minőségét megőrzi: a kupakon jelzett időpontig Nap/Hó/Év Figyelem! Az étrend-kiegészítők nem helyettesítik a kiegyensúlyozott vegyes étrendet és az egészséges életmódot. A weboldalon említett termékek és információk nem alkalmasak diagnózis felállítására, kezelések és gyógymódok kidolgozására vagy betegségek megelőzésére. A közölt információk és nyilatkozatok oktatási célúak és nem helyettesítik az orvosi kezelést.
8 790 Ft
Irány a bolt
gabolexin-forte-es-plus-gel

gabolexin-forte-es-plus-gel

Gabolexin  kizárólag természetes összetevőkből, gyógynövényekből álló, a szervezet egészére ható, immunrendszer működését segítő készítmény.

Kis darabszámban készülő, védjeggyel ellátott minőségi termék. A tapasztalatok azt mutatják, jótékony hatásai az első, de maximum a második hónapban már bizonyíthatóan jelentkeznek, sőt, egyes esetekben már ekkor látványos javulás érhető el.

Forte folyadék 100 százalékban növényi eredetű hatóanyagokból álló készítmény. Támogathatja az immunrendszer működését.

Alkalmazása: Naponta reggel étkezés előtt és este lefekvés előtt 10 ml a mellékelt mérőpohárral.

A Gél bőrregeneráló hatása mellett mindennapi használatra is ajánlott.

Napi 3-4 alkalommal a problémás területre kenve.

Védjeggyel ellátott minőségi termék, mely kis darabszámban készül, egy-egy gyártási mennyiség nem haladhatja meg az 500 adagot Magyarország esetében.

A készítmények szavatossága felbontás nélkül 6-9 hónap.

Figyelem! Testnyílásban vagy közvetlen közelében nem alkalmazható!

Gyártja és forgalmazza: Gabolexin Kft.

OETI száma: 7602/2010

A csomag tartalma:

 • 2 db 250 ml-es Gabolexin Forte belsőleg alkalmazható folyadék
 • 1 db 200 g-os Gabolexin Plus külsőleg alkalmazható gél.
Figyelmeztetés: Ezek a termékek nem gyógyszerek, hanem étrend-kiegészítők, gyógyító hatással nem rendelkeznek, nem helyettesíti az orvosi terápiát, maximum kiegészítheti azt. A termékkel kapcsolatos eddigi kutatásokról itt olvashat: http://vitaldepowebaruhaz.hu/gabolexin-vizsgalat-eredmenye/
29 990 Ft
Irány a bolt
hx-omega-3-30x

hx-omega-3-30x

HX Omega-3 + Stabilizált halolaj komplex. Komplex hatóanyag-tartalmú étrend-kiegészítő esszenciális omega-3 zsírsavakkal, E- és B1-vitaminnal.

HX Omega-3 + összetétele: Szárított halolaj por (48% dokozahexaénsav (DHA) és 2,4% eikozapentaénsav (EPA)), DL-alfa-tokoferil-acetát, tiamin-hidroklorid, csomósodást gátló anyag: mikrokristályos cellulóz, kapszulahéj: marha zselatin, színezék: titán-dioxid. HX Omega-3 + hatóanyagai a napi 1 kapszulás adagban:
Hatóanyagok A napi adagban * NRV%**
Szárított halolaj por, amelyből DHA (dokozahexaénsav), EPA (eikozapentaénsav) 520,8 mg
250,0 mg
12,5 mg
E-vitamin 12,0 mg α-TE (17,88 NE***) 100
B1-vitamin 1,1 mg 100
*A NAPI ADAGBAN: 1 db kapszula
 • **NRV%: Vitaminok és ásványi anyagok napi beviteli referencia érték %-a (felnőtt esetében)
 • ***NE: Nemzetközi Egység
 • - : nem áll rendelkezésre adat.
Javasolt napi adagja: Felnőtteknek napi 1 db kapszula bevétele javasolt főétkezés közben, bőséges folyadékbevitel mellett. Információk a termékekben található hatóanyagokról:
 • Az EPA és a DHA hozzájárul a szív megfelelő működéséhez, valamint a dokozahexaénsav (DHA) hozzájárul a normál agyműködés és a normál látás fenntartásához. A kedvező hatás 250 mg dokozahexaénsav (DHA) napi bevitelével érhető el.
 • Az anya szervezetéből vagy az anyatejből felvett dokozahexaénsav (DHA) hozzájárul a magzat és az anyatejjel táplált csecsemő megfelelő agyi fejlődéséhez, valamint szemének megfelelő működéséhez. A kedvező hatás eléréséhez az omega-3-zsírsavakból felnőttek számára ajánlott napi adagon (azaz 250 mg DHA és eikozapentaénsav – EPA) felül további 200 mg DHA-t kell naponta fogyasztaniuk.
 • Az E-vitamin hozzájárul a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhez.
 • A tiamin hozzájárul a szív megfelelő működéséhez.
Netto tömeg: 20,1 g Kiszerelése: 30 db kapszulát tartalmaz (1 havi adag) Minőségét megőrzi: lásd a csomagoláson (nap, hónap, év) Tárolása: Fénytől, nedvességtől védett helyen. A készítményt csak közvetlenül a fogyasztás előtt vegye ki a blisztercsomagolásból. Származási ország: Magyarország Gyártja és forgalmazza: Helvex Gyógyszerészeti Kutató, Gyártó és Forgalmazó Kft. Szeged Figyelmeztetés: Az étrend-kiegészítők fogyasztása nem helyettesíti a változatos, kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot. A napi ajánlott mennyiséget ne lépje túl! Ne szedje a készítményt, ha az összetevők bármelyikére érzékeny, allergiás! Halat, rákfélét, mogyorót és dióféléket is feldolgozó üzemben készül. Gyermekektől elzárva tartandó!
2 990 Ft
Irány a bolt
hx-magnesium-b6-60x

hx-magnesium-b6-60x

HX Magnesium + B6 komplex hatóanyag-tartalmú étrend-kiegészítő felnőtteknek, magnéziummal, vitaminokkal, káliummal, rézzel és galagonya kivonattal, az egészséges szív- és érrendszerért, az idegrendszer normális működéséért.

HX Magnesium + B6 összetétele: Kálium-klorid, magnézium-oxid, magnézium- laktát, galagonya levél kivonat, nikotinsav, réz-glükonát, piridoxin-hidroklorid, riboflavin, tiamin-hidroklorid, D-biotin, cianokobalamin, csomósodást gátló anyag: maltodextrin, mikrokristályos cellulóz, hidroxipropil-metilcellulóz tömegnövelő szer: etil-cellulóz, fényezőanyag: sellak, kapszulahéj: marha zselatin, színezék: titán-dioxid. HX Magnesium + B6 hatóanyagai a napi 2 kapszulás adagban:
Hatóanyagok A napi adagban * NRV%**
Kálium 300,0 mg 15
Magnézium 250,0 mg
Galagonya kivonat, amelyből flavonoidok 60,0 mg
15,0 mg
Niacin 10,0 mg NE (niacin ekvivalens) 63
B6-vitamin 2,8 mg 200
B2-vitamin 1,4 mg 100
B1-vitamin 1,1 mg 100
Réz 1000 μg 100
Biotin 50,0 μg 100
B12-vitamin 25,0 μg 1000
*A NAPI ADAGBAN: 2 db kapszula
 • **NRV%: Vitaminok és ásványi anyagok napi beviteli referencia érték %-a (felnőtt esetében)
 • - : nem áll rendelkezésre adat.
Javasolt napi mennyiség: Felnőtteknek napi 1 db fehér és 1 db átlátszó kapszula bevétele egyszerre, étkezést követően, bőséges folyadékbevitel mellett. Információk a termékekben található hatóanyagokról:
 • A biotin, a réz, a magnézium, a niacin, a riboflavin, a tiamin, a B12 vitamin és a B6 vitamin hozzájárulnak az idegrendszer normál működéséhez.
 • A biotin, a magnézium, a niacin, a tiamin, a B12 vitamin és a B6-vitamin hozzájárul a normál pszichológiai funkció fenntartásához. (10)
 • A biotin, a réz, a magnézium, a niacin, a riboflavin, a tiamin, a B12-vitamin és a B6 vitamin részt vesz a normál energiatermelő anyagcsere-folyamatokban.
 • A réz és a riboflavin hozzájárul a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhez.
 • A niacin, a magnézium, a riboflavin, a B6-vitamin és a B12-vitamin hozzájárul a fáradtság és a kifáradás csökkentéséhez.
 • A magnézium hozzájárul a normál izomműködéshez.
 • A tiamin hozzájárul a szív megfelelő működéséhez.
 • A kálium részt vesz a normál vérnyomás fenntartásában.
Netto tömeg: 49,7 g Kiszerelése: 60 db kapszulát tartalmaz (1 havi adag) Minőségét megőrzi: lásd a csomagoláson (nap, hónap, év) Tárolása: Fénytől, nedvességtől védett helyen. A készítményt csak közvetlenül a fogyasztás előtt vegye ki a blisztercsomagolásból. Származási ország: Magyarország Gyártja és forgalmazza: Helvex Gyógyszerészeti Kutató, Gyártó és Forgalmazó Kft. Szeged Figyelmeztetés: Az étrend-kiegészítők fogyasztása nem helyettesíti a változatos, kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot. A napi ajánlott mennyiséget ne lépje túl! Ne szedje a készítményt, ha az összetevők bármelyikére érzékeny, allergiás! Halat, rákfélét, mogyorót és dióféléket is feldolgozó üzemben készül. Gyermekektől elzárva tartandó!
2 990 Ft
Irány a bolt
hx-for-women-babatervezes-60x

hx-for-women-babatervezes-60x

A kisbabádról való gondoskodás Veled kezdődik! HX Women - babatervezés, a várandósság és a szoptatás időszakára egy komplex hatóanyag-tartalmú étrend-kiegészítő leendő édesanyáknak vitaminokkal, ásványi anyagokkal, nyomelemekkel és esszenciális omega-3 zsírsavakkal. HX Women - Babatervezés összetétele: Szárított halolaj por (48% dokozahexaénsav (DHA) és 2,4% eikozapentaénsav (EPA)), kalcium-oxid, magnézium-oxid, L-aszkorbinsav, vas-fumarát, cink-citrát, béta-karotin, DL-alfa- tokoferil-acetát, nikotinsav, mangán-glükonát, szelénnel dúsított élesztő, kalcium-D-pantotenát, réz-glükonát, kolekalciferol, piridoxin-hidroklorid, tiamin-hidroklorid, riboflavin, pteroilmonoglutaminsav, kalcium-L-metil-folát, D-biotin, cianokobalamin, csomósodást gátló anyag: mikrokristályos cellulóz, kapszulahéj: marha zselatin, színezék: titán-dioxid. Hatóanyagok mennyisége a napi adagban (2 kapszulában):
Hatóanyagok A napi adagban * NRV%**
DHA (dokozahexaénsav) 250,0 mg
EPA (eikozapentaénsav) 12,5 mg
Kalcium 160,0 mg 20
C-vitamin 100,0 mg 125
Magnézium 100,0mg 27
Vas 30,0mg 214
E-vitamin 15,0mg α-TE (22,35 NE***) 125
Cink 15,0 mg 150
Niacin 10,0 mg NE (niacin ekvivalens) 63
Pantoténsav 10,0 mg 167
B6 -vitamin 2,6 mg 186
Mangán 2,0 mg 100
B2-vitamin 1,8 mg 129
B1-vitamin 1,6 mg 145
Réz 1500 μg 150
A-vitamin 1050,0 μg RE (3500 NE***) 131
Folsav, amelyből kalcium-L-metil-folát 800,0 μg 400
400,0 μg 200
Biotin 200,0 μg 400
Szelén 60,0 μg 109
D3-vitamin 12,5 μg (500 NE***) 250
B12-vitamin 4,0 μg 160
*A NAPI ADAGBAN: 2 db kapszula
 • **NRV%: Vitaminok és ásványi anyagok napi beviteli referencia érték %-a (felnőtt esetében)  ***NE: Nemzetközi Egység
 • - : nem áll rendelkezésre adat.
HX For Women adagolása:  fogamzóképes korú fiatal felnőtt nőknek napi 2 db kapszula bevétele egyszerre, főétkezés közben, bőséges folyadélbevitel mellett. Információk a termékekben található hatóanyagokról:
 • A folát a terhesség alatt részt vesz az anyai szövetek növekedésében. A kiegészítő folsav bevitel növeli az anyai folátellátottság szintjét. Az alacsony anyai folátszint a fejlődő magzat velőcsőzáródási rendellenessége kialakulásának kockázati tényezője. Fogamzóképes korú nőknek, a jótékony hatás napi 400μg, a fogamzást megelőzően legalább egy hónapig, és a fogamzást követően három hónapig folytatott kiegészítő folsav bevitellel érhető el. (14)
 • Az anya szervezetéből vagy az anyatejből felvett dokozahexaén-sav (DHA) hozzájárul a magzat és az anyatejjel táplált csecsemő megfelelő agyi fejlődéséhez, valamint szemének megfelelő fejlődéséhez. A kedvező hatás eléréséhez az omega-3-zsírsavakból felnőttek számára ajánlott napi adagon (azaz 250 mg DHA és eikozapentaénsav – EPA) felül további 200 mg DHA-t kell naponta fogyasztaniuk.
Netto tömeg: 45,9 g Kiszerelése: 60 db kapszulát tartalmaz (1 havi adag) Minőségét megőrzi: lásd a csomagoláson (nap, hónap, év) Tárolása: Fénytől, nedvességtől védett helyen. A készítményt csak közvetlenül a fogyasztás előtt vegye ki a blisztercsomagolásból. Származási ország: Magyarország Gyártja és forgalmazza: Helvex Gyógyszerészeti Kutató, Gyártó és Forgalmazó Kft. Szeged Figyelmeztetés: Az étrend-kiegészítők fogyasztása nem helyettesíti a változatos, kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot. A napi ajánlott mennyiséget ne lépje túl! Ne szedje a készítményt, ha az összetevők bármelyikére érzékeny, allergiás! Halat, rákfélét, mogyorót és dióféléket is feldolgozó üzemben készül. Gyermekektől elzárva tartandó!
3 990 Ft
Irány a bolt
hx-arthro-60x

hx-arthro-60x

HX Arthro olyan kollagén és hialuronsav alapú készítmény, amely tartalmazza a porcok és a kötőszövetek építőköveit, ugyanakkor nagyot merít a hagyományos, népi gyógyászat méltán nagyra értékelt tárházából. HX Arthro összetevői: Hidrolizált csirke szegyporc kollagén, hidrolizált marha kollagén, hialuronsav, L-aszkorbinsav, keserű narancs terméskivonat, tömjénfa gyanta kivonat, kurkuma gyökér kivonat, fekete bors termés kivonat, DL-alfa-tokoferil-acetát, mangán-glükonát, réz-glükonát, csomósodást gátló anyag: mikrokristályos cellulóz, kapszulahéj: marha zselatin, színezék: titán-dioxid. HX Arthro hatóanyagai a napi 2 kapszulás adagban:
Hatóanyagok A napi adagban * NRV%**
Hidrolizált csirke szegyporc kollagén, amelyből II-es típusú kollagén peptid 588,2 mg
400,0 mg
Hidrolizált marha kollagén, amelyből I-es típusú kollagén peptid 222,2 mg
200,0 mg
Hialuronsav 100,0 mg
C-vitamin 100,0 mg 125
Keserű narancs kivonat, amelyből Citrus bioflavonoidok 100,0 mg
50,0 mg
Tömjénfa kivonat, amelyből Boswellsav 222,0 mg
200,0 mg
Kurkuma gyökér kivonat, amelyből Kurkumin 105,3 mg
100,0 mg
Fekete bors kivonat, amelyből Piperin 15,2 mg
15,0 mg
E-vitamin 12,0 mg α-TE (17,88 NE***) 100
Mangán 2,0 mg 100
Réz 1000 μg 100
*A NAPI ADAGBAN: 2 db kapszula
 • **NRV%: Vitaminok és ásványi anyagok napi beviteli referencia érték %-a (felnőtt esetében) ***NE: Nemzetközi Egység
 • - : nem áll rendelkezésre adat.
Javasolt napi mennyiség: Felnőtteknek napi 2 db kapszula bevétele egyszerre, főétkezés közben, bőséges folyadékbevitel mellett. Információk a termékekben található hatóanyagokról:
 • A mangán hozzájárul a normál csontozat fenntartásához és a normál kötőszövet-képződéshez.
 • A C-vitamin hozzájárul a normál kollagénképződéshez és ezen keresztül a porcok, az erek, a bőr normál állapotának, működésének fenntartásához.
 • A C-vitamin hozzájárul a normál kollagénképződéshez és ezen keresztül a normál csontozat fenntartásához és a fogak, a fogíny normál állapotának fenntartásához.
 • A réz részt vesz a kötőszövetek normál állapotának fenntartásában.
Netto tömeg: 53,8 g Kiszerelése: 60 db kapszulát tartalmaz (1 havi adag) Minőségét megőrzi: lásd a csomagoláson (nap, hónap, év) Tárolása: Fénytől, nedvességtől védett helyen. A készítményt csak közvetlenül a fogyasztás előtt vegye ki a blisztercsomagolásból. Származási ország: Magyarország Gyártja és forgalmazza: Helvex Gyógyszerészeti Kutató, Gyártó és Forgalmazó Kft. Szeged Figyelmeztetés: Az étrend-kiegészítők fogyasztása nem helyettesíti a változatos, kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot. A napi ajánlott mennyiséget ne lépje túl! Ne szedje a készítményt, ha az összetevők bármelyikére érzékeny, allergiás! Halat, rákfélét, mogyorót és dióféléket is feldolgozó üzemben készül. Gyermekektől elzárva tartandó!
4 990 Ft
Irány a bolt
hx-relax-sleep-60x

hx-relax-sleep-60x

A HX Relax + Sleep egy komplex hatóanyag-tartalmú étrend-kiegészítő felnőtteknek vitaminokkal, ásványi anyagokkal, nyomelemekkel, növényi kivonatokkal és melatoninnal, amely segít csökkenteni az elalváshoz szükséges időt.

A HX Relax + Sleep összetétele: Kálium-klorid, kapszulahéj: marha zselatin, macskagyökér (Valeriana officinalis L.) kivonat, magnézium-oxid, citromfű (Melissa officinalis) kivonat, golgotavirág (Passiflora incarnata L.) kivonat, komló (Humulus lupulus L.) kivonat, L-aszkorbinsav, vas-fu-marát, cink-citrát, álombogyó (Withania somnifera L.) gyökér kivonat, réz-glükonát, színezék: titán-dioxid, melatonin, piridoxin-hidroklorid, tiamin-hidroklorid, cianokobalamin. Hatóanyagok mennyisége a napi adagban (2 kapszulában):
Hatóanyagok A napi adagban * NRV%**
Kálium 300,0 mg 15
Macskagyökér kivonat 240,0 mg
Citromfű kivonat 80,0 mg
Golgotavirág kivonat 80,0 mg
Komló kivonat 80,0 mg
C-vitamin 80,0 mg 100
Magnézium 60,0 mg 16
Álombogyó kivonat (240 mg száraz növényi drogból) 24,0 mg
Vas 14,0 mg 100
Cink 10,0 mg 100
B6-vitamin 2,0 mg 143
B1-vitamin 1,1 mg 100
Réz 1000 μg 100
Melatonin 1,0 mg
B12-vitamin 20,0 μg 1000
*A NAPI ADAGBAN: 2 db kapszula
 • **NRV%: Vitaminok és ásványi anyagok napi beviteli referencia érték %-a (felnőtt esetében)
 • -: nem áll rendelkezésre adat.
Javasolt napi adag: Felnőtteknek napi 2 kapszula bevétele javasolt lefekvés előtt 20 perccel. Információk a termékekben található hatóanyagokról:
 • A melatonin segít csökkenteni az elalváshoz szükséges időt, amely hatás úgy érhető el, ha 1 mg melatonint fogyaszt a lefekvéshez közeli időben.
 • A B12-vitamin, a B6-vitamin, a C-vitamin és a magnézium hozzájárul a normál pszichológiai funkció fenntartásához, a fáradtság és a kifáradás csökkentéséhez, valamint az idegrendszer normál működéséhez.
 • A cink, a jód, a vas hozzájárul a normál szellemi működés fenntartásához.
 • Az tiamin hozzájárul a szív megfelelő működéséhez.
 • A kálium részt vesz a normál vérnyomás fenntartásában.
Netto tömeg: 47,5 g Kiszerelése: 60 db kapszulát tartalmaz (1 havi adag) Minőségét megőrzi: lásd a csomagoláson (nap, hónap, év) Tárolása: Fénytől, nedvességtől védett helyen. A készítményt csak közvetlenül a fogyasztás előtt vegye ki a blisztercsomagolásból. Származási ország: Magyarország Gyártja és forgalmazza: Helvex Gyógyszerészeti Kutató, Gyártó és Forgalmazó Kft. Szeged Figyelmeztetés: Az étrend-kiegészítők fogyasztása nem helyettesíti a változatos, kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot. A napi ajánlott mennyiséget ne lépje túl! Ne szedje a készítményt, ha az összetevők bármelyikére érzékeny, allergiás! Halat, rákfélét, mogyorót és dióféléket is feldolgozó üzemben készül. Gyermekektől elzárva tartandó!
2 990 Ft
Irány a bolt
hx-for-women-60x

hx-for-women-60x

A HX For Women egy komplex hatóanyag-tartalmú étrend-kiegészítő felnőtteknek vitaminokkal, nyomelemekkel, koenzim Q10-zel, kollagénnel és hialuronsavval, valamint növényi kivonatokkal. Kollagén. Hialuronsav. Hatalmas antioxidáns potenciál. Ezen nőknek kifejlesztett termék alappillére az I-es típusú kollagén és a nagy dózisú hialuronsav kombinációja. Fontos kiemelni, hogy ténylegesen 400 mg kollagén peptidet tartalmaz a napi adag, amelyet 444,4 mg kollagénből biztosítottunk. A szőlőmag kivonat proantocianideinjei mellett a baktövis kivonat is helyet kapott, amelyeket az antioxidáns hatóanyagok követnek. A nagy dózisú koenzim Q10 60 mg-ja mellett az E-vitamin (35 mg), a trasz-rezveratrol (1000 µg) és a biotin (300 µg) is megemelt dózisban található. ‍ HX For Women összetevői: Hidrolizált marha kollagén, szőlőmag kivonat, baktövis kivonat, hialuronsav, L-aszkorbinsav, DL-alfa-tokoferil- acetát, koenzim Q10, cink-citrát, béta-karotin, nikotinsav, kalcium-D-pantotenát, szelénnel dúsított élesztő, réz-glükonát, riboflavin, rezveratrol, D-biotin, cianokobalamin, csomósodást gátló anyag: mikrokristályos cellulóz, kapszulahéj: marha zselatin, színezék: titán-dioxid. Hatóanyagok mennyisége a napi adagban (2 kapszulában):
Hatóanyagok A napi adagban * NRV%**
I-es típusú marha kollagén peptid 400,0 mg
Szőlőmag kivonat, amelyből proantocianidinek 100,0 mg
95,0 mg
Baktövis kivonat, amelyből poliszacharidok 100,0 mg
50,0 mg
Hialuronsav 100,0 mg
C-vitamin 100,0 mg 125
Koenzim Q10 60,0 mg
E-vitamin 35,0 mg α-TE (52,15 NE***) 292
Niacin 10,0 mg NE (niacin ekvivalens) 63
Pantoténsav 20,0 mg 333
Cink 20,0 mg 200
B2-vitamin 2,8 mg 200
A-vitamin 1050,0 μg RE (3500 NE***) 131
Réz 1000 μg 100
Transz-rezveratrol 1000 μg
Biotin 300,0 μg 600
Szelén 60,0 μg 109
B12-vitamin 4,0 μg 160
‍ *A NAPI ADAGBAN: 2 db kapszula
 • **NRV%: Vitaminok és ásványi anyagok napi beviteli referencia érték %-a (felnőtt esetében)
 • ***NE: Nemzetközi Egység
 • - : nem áll rendelkezésre adat.
HX For Women adagolása:  felnőtt nőknek napi 2 db kapszula bevétele egyszerre, főétkezés közben.   Információk a termékekben található hatóanyagokról:
 •  A biotin, a szelén és a cink hozzájárul a haj normál állapotának fenntartásához.
 • A biotin, a niacin, a cink, az A-vitamin és a riboflavin hozzájárul a bőr normál állapotának fenntartásához.
 • A C-vitamin hozzájárul a megfelelő kollagénképződéshez és ezen keresztül a bőr normál állapotának, működésének fenntartásához.
 • A cink és a szelén hozzájárulnak a köröm normál állapotának fenntartásához.
 • A réz hozzájárul a haj és a bőr normál pigmentációjához.
Netto tömeg: 42,5 g Kiszerelése: 60 db kapszulát tartalmaz (1 havi adag) Minőségét megőrzi: lásd a csomagoláson (nap, hónap, év) Tárolása: Fénytől, nedvességtől védett helyen. A készítményt csak közvetlenül a fogyasztás előtt vegye ki a blisztercsomagolásból. Származási ország: Magyarország Gyártja és forgalmazza: Helvex Gyógyszerészeti Kutató, Gyártó és Forgalmazó Kft. Szeged Figyelmeztetés: Az étrend-kiegészítők fogyasztása nem helyettesíti a változatos, kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot. A napi ajánlott mennyiséget ne lépje túl! Ne szedje a készítményt, ha az összetevők bármelyikére érzékeny, allergiás! Halat, rákfélét, mogyorót és dióféléket is feldolgozó üzemben készül. Gyermekektől elzárva tartandó!
3 990 Ft
Irány a bolt

Egyéb változatok:

hx-for-men-60x

hx-for-men-60x

A HX For Men egy speciálisan FÉRFI igények szerint kialakított, rendkívül komplex összetételű étrend-kiegészítő. A feszített tempó, a stresszes hétköznapok egyaránt kedvezőtlen hatással vannak egészségünkre, megpróbáltatást jelentenek. Ugyanakkor figyelmünk középpontjában a fizikailag aktív életvitel is meghatározó szerepet töltött be, hiszen a szervezetünk ilyenkor is fokozott igénybevételnek van kitéve. HX For Man összetévői: L-arginin hidroklorid, maca gyökér kivonat, DL-alfa-tokoferil- acetát, magnézium-oxid, cink-citrát, L-aszkorbinsav, L-glutation, koenzim Q10, Panax ginzeng gyökér kivonat, vas-fumarát, béta-karotin, szelénnel dúsított élesztő, mangán-glükonát, kalcium-D-pantotenát, réz-glükonát, nikotinsav, kolekalciferol, sáfrány bibe kivonat, piridoxin-hidroklorid, tiamin-hidroklorid, riboflavin, D-biotin, pteroilmonoglutaminsav, kalcium- L-metil-folát, cianokobalamin csomósodást gátló anyag: mikrokristályos cellulóz, kapszulahéj: marha zselatin, színezék: titán-dioxid.   Hatóanyagok mennyisége a napi adagban (2 kapszulában):
Hatóanyagok A napi adagban * NRV%**
L-arginin 350,0 mg
Maca gyökér kivonat 200,0 mg
E-vitamin 80,0 mg α-TE (119,2 NE***) 667
C-vitamin 80,0 mg 100
Magnézium 75,0 mg 20
Koenzim Q10 60,0 mg
Panax ginzeng kivonat, amelyből ginzengozidok 60,0 mg
48,0 mg
L-glutation 50,0 mg
Cink 40,0 mg 400
Vas 14,0mg 100
Niacin 10,0 mg NE (niacin ekvivalens) 63
Pantoténsav 10,0 mg 167
Sáfrány kivonat 5,0 mg
B6-vitamin 2,6 mg 186
Mangán 2,0 mg 100
B2-vitamin 1,8 mg 129
B1-vitamin 1,6 mg 145
Réz 1500 μg 150
A-vitamin 1050,0 μg RE (3500 NE***) 131
Folsav, amelyből kalcium-L-metilfolát 800,0 400
400,0 200
Szelén 60,0 109
B12-vitamin 25,0 1000
D3-vitamin 25,0 μg (1000 NE***) 500
A NAPI ADAGBAN: 2 db kapszula
 • **NRV%: Vitaminok és ásványi anyagok napi beviteli referencia érték %-a (felnőtt esetében)
 • ***NE: Nemzetközi Egység
 • - : nem áll rendelkezésre adat.
HX For men adagolása:  felnőtt férfiaknak napi 2 db kapszula bevétele egyszerre, főétkezés közben. Információk a termékekben található hatóanyagokról:
 • A szelén részt vesz a normál spermaképződésben, hozzájárul az immunrendszer és a pajzsmirigy normál működéséhez, a haj és a köröm normál állapotának fenntartásához, valamint a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhez.
 • A cink szerepet játszik a normál termékenység és szaporodás fenntartásában, hozzájárul a normál DNS-szintézishez, a vér normál tesztoszteronszintjének fenntartásához, az immunrendszer normál működéséhez, a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhez, valamint szerepet játszik a sejtosztódásban.
 • A B6-vitamin hozzájárul a hormonális aktivitás szabályozásához, az immunrendszer normál működéséhez, valamint részt vesz a normál fehérje és glikogén anyagcserében.
 • A folát részt vesz a normál aminosav-szintézisben, szerepet játszik a sejtosztódásban, valamint hozzájárul a normál vérképződéshez.
  Netto tömeg: 48,6 g Kiszerelése: 60 db kapszulát tartalmaz (1 havi adag) Minőségét megőrzi: lásd a csomagoláson (nap, hónap, év) Tárolása: Fénytől, nedvességtől védett helyen. A készítményt csak közvetlenül a fogyasztás előtt vegye ki a blisztercsomagolásból. Származási ország: Magyarország Gyártja és forgalmazza: Helvex Gyógyszerészeti Kutató, Gyártó és Forgalmazó Kft. Szeged Figyelmeztetés: Az étrend-kiegészítők fogyasztása nem helyettesíti a változatos, kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot. A napi ajánlott mennyiséget ne lépje túl! Ne szedje a készítményt, ha az összetevők bármelyikére érzékeny, allergiás! Halat, rákfélét, mogyorót és dióféléket is feldolgozó üzemben készül. Gyermekektől elzárva tartandó! Fogyasztása terhes nőknek, szoptatós anyáknak, máj- és vesebetegeknek nem ajánlott. Magas várnyomás esetén nem javasolt.   TUDTAD?
 • Hogy a készítményben található L-arginin pozitív hatással lehet a a spermiumok sebességére, számára, azok koncentrációjára és a  mozgékonyságukra?
 • Hogy a benne lévő antioxidánsok (E-vitamin, C-vitamin, glutation, stb.) jelenléte nem csak megakadályozhatja a spermiumok mozgékonyságában bekövetkező csökkenést, hanem növelheti is azt (koenzim Q10)?
 • Hogy a benne lévő perui zsázsa (Maca) gyökérpor jótékony hatással lehet a spermaképződésre?
 • Hogy a sáfrányt a hagyományos gyógyászatban afrodiziákumként is használják?
 • Hogy a cink segíti a vér normál tesztoszteron szintjének megtartását, míg a szelén támogatja a normál spermium képződését.
 • Hogy a férfi szervezetében minden nap születnek spermiumok, azt követően pedig folyamatosan érnek? Azt azonban fontos tudni, hogy életciklusukban a tökéletesen érett állapot elérése kb. 75 napot vesz igénybe. Ezért javasoljuk a HX For Men fogyasztását legalább 3 hónapig.
3 990 Ft
Irány a bolt

Egyéb változatok:

usa-medical-cbd-olaj-30ml

usa-medical-cbd-olaj-30ml

Prémium CBD olaj 250 mg / 30 ml - szájápoló olaj narancs ízesítéssel. Az USA medical CBD olajokat 100%-ban természetes összetevők alkotják. Ez a természetes összetevők felhasználásával készült THC mentes CBD olaj, 250 mg CBD tartalommal és organikus narancsolajjal ízesítve készül, 30 ml-es kiszerelésben. Nem tartalmaz hozzáadott cukrot, színezéket vagy tartósítószert. Vegán, állatkísérlet és GMO mentes. Az USA medical CBD olajokban a kender kivonat olyan értékes növényi olajokban került feloldásra, mint például a szőlőmagolaj, mely E-vitaminban és polifenolokban gazdag, az Omega 3 és 6 zsírsavakban gazdag kendermagolaj és az organikus narancsolaj. Összetevők: kendermagolaj, szőlőmagolaj, narancsolaj, cannabidiol (CBD), limonene* és linalool* / *természetes, organikus esszenciális olajból származó terpének. Javasolt alkalmazása: A kezdetekben nagy segítségedre lesz, ha a CBD alkalmazásakor tükör előtt állva számolod a cseppeket. Miután már felráztad az üveget, a pipettával cseppentsd az olajat a szádba és tartsd ott legalább 2-3 percen keresztül. A nyelveddel forgasd meg az olajat a szádban, hogy a szájüreg nyálkahártyájának minél nagyobb felületével érintkezzen. Öblítést nem igényel, a visszamaradt olajat végül köpd ki*. Kellemes narancsos ízt eredményez. Naponta 5–15 csepp CBD olaj használható 1-3 alkalommal, a számodra megfelelő napszakokban. *A kozmetikumokra vonatkozó jogszabályok értelmében fel kell tüntetni a leírásban, hogy az alkalmazás végén az olajat köpjük ki. Mivel a CBD „Új Élelmiszernek” számít, így Magyarországon és az EU-ban sem engedélyezett az étrend-kiegészítőként való forgalmazása. Termékeink jogszerűen csak CPNP regisztrációval rendelkező szájápoló olajként, az egészséges szájflóra fenntartása céljából kerülhetnek forgalomba. Mennyi CBD-t tartalmaz az USA medical CBD olaj? A termék 30 ml-es kiszerelésű és 1 ml-es, adagolást segítő pipettával van lezárva. 1 ml olaj kb. 30-35 cseppnek felel meg. Kis dózis - USA medical 250 mg CBD olaj 30 ml 1/4 ml (0.25 ml) ~ 2,1 mg CBD 1/2 ml (0.50 ml) ~ 4,2 mg CBD 3/4 ml (0.75 ml) ~ 6,3 mg CBD 1 ml ~ 8,3 mg CBD Miért egyedi az USA medical CBD olaj?
 • Nincsen erős kender íze, kellemes ízvilág jellemzi
 • THC mentes, ezért nincs pszichoaktív hatása
 • A CBD értékes növényi olajok harmonikus kombinációjában van feloldva
 • 1 ml-es mércés pipetta segíti az adagolást
 • Laborvizsgálati eredményekkel igazolt hatóanyagtartalom
 • A CBD kivonatok elállítója a Folium Biosciences. A gyártó „Aktív Gyógyszerészeti
 • Összetevők’’ (API) engedéllyel is rendelkezik
 • A CBD kivonatokat kíméletes CO2 extrakciós eljárással nyerik ki szabad földön termesztett kenderből.
Figyelem! A terméket a címkén feltüntetett módon szabad használni. Gyermekeknek, valamint szoptató és terhes nők számára nem ajánlott. Gyermekektől elzárva tartandó. Használd körültekintően, ne lépd túl az ajánlott napi mennyiséget! Fénytől védve, hűvös helyen tárolandó. Felbontás után 6 hónapon belül használd fel. CPNP referencia szám: 3840679 Forgalmazza: USA Medical Kft. Származási országa: USA Forrás: https://usamedical.hu  

5 900 Ft
Irány a bolt
cbd-olaj-narancs-izesitessel-3000mg-30ml

cbd-olaj-narancs-izesitessel-3000mg-30ml

Természetes összetevők felhasználásával készült THC mentes CBD olaj, 3000 mg CBD tartalommal és organikus narancsolajjal ízesítve, 30 ml-es kiszerelésben. Nem tartalmaz hozzáadott cukrot, színezéket vagy tartósítószert. Vegán, állatkísérlet és GMO mentes. Az USA medical CBD olajokban a kender kivonat olyan értékes növényi olajokban került feloldásra, mint például a szőlőmagolaj, mely E-vitaminban és polifenolokban gazdag, az Omega 3 és 6 zsírsavakban gazdag kendermagolaj és az organikus narancsolaj. Összetevők: kendermagolaj, szőlőmagolaj, narancsolaj, cannabidiol (CBD), limonene* és linalool* / *természetes, organikus esszenciális olajból származó terpének. Alkalmazás: A kezdetekben nagy segítségedre lesz, ha a CBD alkalmazásakor tükör előtt állva számolod a cseppeket. Miután már felráztad az üveget, a pipettával cseppentsd az olajat a szádba és tartsd ott legalább 2-3 percen keresztül. A nyelveddel forgasd meg az olajat a szádban, hogy a szájüreg nyálkahártyájának minél nagyobb felületével érintkezzen. Öblítést nem igényel, a visszamaradt olajat végül köpd ki*. Kellemes narancsos ízt eredményez. Naponta 5–15 csepp CBD olaj használható 1-3 alkalommal, a számodra megfelelő napszakokban. *A kozmetikumokra vonatkozó jogszabályok értelmében fel kell tüntetni a leírásban, hogy az alkalmazás végén az olajat köpjük ki. Az USA medical CBD olajokat 100%-ban természetes összetevők alkotják. Mivel a CBD „Új Élelmiszernek” számít, így Magyarországon és az EU-ban sem engedélyezett az étrend-kiegészítőként való forgalmazása. Termékeink jogszerűen csak CPNP regisztrációval rendelkező szájápoló olajként, az egészséges szájflóra fenntartása céljából kerülhetnek forgalomba. Mennyi CBD-t tartalmaz az USA medical CBD olaj? A termék 30 ml-es kiszerelésű és 1 ml-es, adagolást segítő pipettával van lezárva. 1 ml olaj kb. 30-35 cseppnek felel meg. Extra nagy dózis - USA medical 3000 mg CBD olaj 30 ml 1/4 ml (0.25 ml) ~ 25 mg CBD 1/2 ml (0.50 ml) ~ 50 mg CBD 3/4 ml (0.75 ml) ~ 75 mg CBD 1 ml ~ 100 mg CBD Miért egyedi az USA medical CBD olaj?
 • Nincsen erős kender íze, kellemes ízvilág jellemzi
 • THC mentes, ezért nincs pszichoaktív hatása
 • A CBD értékes növényi olajok harmonikus kombinációjában van feloldva
 • 1 ml-es mércés pipetta segíti az adagolást
 • Laborvizsgálati eredményekkel igazolt hatóanyagtartalom
 • A CBD kivonatok elállítója a Folium Biosciences. A gyártó „Aktív Gyógyszerészet
 • Összetevők’’ (API) engedéllyel is rendelkezik
 • A CBD kivonatokat kíméletes CO2 extrakciós eljárással nyerik ki szabad földön termesztett kenderből.
Figyelem! A terméket a címkén feltüntetett módon szabad használni. Gyermekeknek, valamint szoptató és terhes nők számára nem ajánlott. Gyermekektől elzárva tartandó. Használd körültekintően, ne lépd túl az ajánlott napi mennyiséget! Fénytől védve, hűvös helyen tárolandó. Felbontás után 6 hónapon belül használd fel. CPNP referencia szám: 3840687 Forgalmazza: USA Medical Kft. Származási országa: USA Forrás: https://usamedical.hu
39 990 Ft
Irány a bolt

Egyéb változatok:

cbd-olaj-narancs-izesitessel-1000mg-30ml

cbd-olaj-narancs-izesitessel-1000mg-30ml

CBD szájápoló olaj (1000mg/30ml) természetes összetevők felhasználásával készült THC mentes CBD olaj, 1000 mg CBD tartalommal és organikus narancsolajjal ízesítve, 30 ml-es kiszerelésben. Nem tartalmaz hozzáadott cukrot, színezéket vagy tartósítószert. Vegán, állatkísérlet és GMO mentes. Az USA medical CBD olajokban a kender kivonat olyan értékes növényi olajokban került feloldásra, mint például a szőlőmagolaj, mely E-vitaminban és polifenolokban gazdag, az Omega 3 és 6 zsírsavakban gazdag kendermagolaj és az organikus narancsolaj. Összetevők: kendermagolaj, szőlőmagolaj, narancsolaj, cannabidiol (CBD), limonene* és linalool* / *természetes, organikus esszenciális olajból származó terpének. Alkalmazás: A kezdetekben nagy segítségedre lesz, ha a CBD alkalmazásakor tükör előtt állva számolod a cseppeket. Miután már felráztad az üveget, a pipettával cseppentsd az olajat a szádba és tartsd ott legalább 2-3 percen keresztül. A nyelveddel forgasd meg az olajat a szádban, hogy a szájüreg nyálkahártyájának minél nagyobb felületével érintkezzen. Öblítést nem igényel, a visszamaradt olajatvégül köpd ki*. Kellemes narancsos ízt eredményez. Naponta 5–15 csepp CBD olaj használható 1-3alkalommal, a számodra megfelelő napszakokban. *A kozmetikumokra vonatkozó jogszabályok értelmében fel kell tüntetni a leírásban, hogy az alkalmazás végén az olajat köpjük ki. Az USA medical CBD olajokat 100%-ban természetes összetevők alkotják. Mivel a CBD „Új Élelmiszernek” számít, így Magyarországon és az EU-ban sem engedélyezett az étrend-kiegészítőként való forgalmazása. Termékeink jogszerűen csak CPNP regisztrációval rendelkező szájápoló olajként, az egészséges szájflóra fenntartása céljából kerülhetnek forgalomba. Mennyi CBD-t tartalmaz az USA medical CBD olaj? A termék 30 ml-es kiszerelésű és 1 ml-es, adagolást segítő pipettával van lezárva. 1 ml olaj kb. 30-35 cseppnek felel meg. Nagy dózis - USA medical 1000 mg CBD olaj 30 ml 1/4 ml (0.25 ml) ~ 8,3 mg CBD 1/2 ml (0.50 ml) ~ 16,7 mg CBD 3/4 ml (0.75 ml) ~ 25 mg CBD 1 ml ~ 33,3 mg CBD Miért egyedi az USA medical CBD olaj?
 • Nincsen erős kender íze, kellemes ízvilág jellemzi
 • THC mentes, ezért nincs pszichoaktív hatása
 • A CBD értékes növényi olajok harmonikus kombinációjában van feloldva
 • 1 ml-es mércés pipetta segíti az adagolást
 • Laborvizsgálati eredményekkel igazolt hatóanyagtartalom
 • A CBD kivonatok elállítója a Folium Biosciences. A gyártó „Aktív Gyógyszerészet
 • Összetevők’’ (API) engedéllyel is rendelkezik
 • A CBD kivonatokat kíméletes CO2 extrakciós eljárással nyerik ki szabad földön termesztett kenderből.
Figyelem! A terméket a címkén feltüntetett módon szabad használni. Gyermekeknek, valamint szoptató és terhes nők számára nem ajánlott. Gyermekektől elzárva tartandó. Használd körültekintően, ne lépd túl az ajánlott napi mennyiséget! Fénytől védve, hűvös helyen tárolandó. Felbontás után 6 hónapon belül használd fel. CPNP referencia szám: 3840685 Forgalmazza: USA Medical Kft. Származási országa: USA Forrás: https://usamedical.hu
16 900 Ft
Irány a bolt

Egyéb változatok:

cbd-olaj-narancs-izesitessel-500mg-30ml

cbd-olaj-narancs-izesitessel-500mg-30ml

CBD szájápoló olaj (500mg/30ml) természetes összetevők felhasználásával készült THC mentes CBD olaj, 500 mg CBD tartalommal és organikus narancsolajjal ízesítve, 30 ml-es kiszerelésben. Nem tartalmaz hozzáadott cukrot, színezéket vagy tartósítószert. Vegán, állatkísérlet és GMO mentes. Az USA medical CBD olajokban a kender kivonat olyan értékes növényi olajokban került feloldásra, mint például a szőlőmagolaj, mely E-vitaminban és polifenolokban gazdag, az Omega 3 és 6 zsírsavakban gazdag kendermagolaj és az organikus narancsolaj. Összetevők: kendermagolaj, szőlőmagolaj, narancsolaj, cannabidiol (CBD), limonene* és linalool* / *természetes, organikus esszenciális olajból származó terpének. CBD szájápoló olaj (500mg/30ml) alkalmazása: A kezdetekben nagy segítségedre lesz, ha a CBD alkalmazásakor tükör előtt állva számolod a cseppeket. Miután már felráztad az üveget, a pipettával cseppentsd az olajat a szádba és tartsd ott legalább 2-3 percen keresztül. A nyelveddel forgasd meg az olajat a szádban, hogy a szájüreg nyálkahártyájának minél nagyobb felületével érintkezzen. Öblítést nem igényel, a visszamaradt olajat végül köpd ki*. Kellemes narancsos ízt eredményez. Naponta 5–15 csepp CBD olaj használható 1-3 alkalommal, a számodra megfelelő napszakokban. *A kozmetikumokra vonatkozó jogszabályok értelmében fel kell tüntetni a leírásban, hogy az alkalmazás végén az olajat köpjük ki. Az USA medical CBD olajokat 100%-ban természetes összetevők alkotják. Mivel a CBD „Új Élelmiszernek” számít, így Magyarországon és az EU-ban sem engedélyezett az étrend-kiegészítőként való forgalmazása. Termékeink jogszerűen csak CPNP regisztrációval rendelkező szájápoló olajként, az egészséges szájflóra fenntartása céljából kerülhetnek forgalomba. Mennyi CBD-t tartalmaz az USA medical CBD szájápoló olaj? A termék 30 ml-es kiszerelésű és 1 ml-es, adagolást segítő pipettával van lezárva. 1 ml olaj kb. 30-35 cseppnek felel meg. Közepes dózis - USA medical 500 mg CBD olaj 30 ml 1/4 ml (0.25 ml) ~ 4,2 mg CBD 1/2 ml (0.50 ml) ~ 8,4 mg CBD 3/4 ml (0.75 ml) ~ 12,6 mg CBD 1 ml ~ 16,8 mg CBD Miért egyedi az USA medical CBD olaj?
 • Nincsen erős kender íze, kellemes ízvilág jellemzi
 • THC mentes, ezért nincs pszichoaktív hatása
 • A CBD értékes növényi olajok harmonikus kombinációjában van feloldva
 • 1 ml-es mércés pipetta segíti az adagolást
 • Laborvizsgálati eredményekkel igazolt hatóanyagtartalom
 • A CBD kivonatok elállítója a Folium Biosciences. A gyártó „Aktív Gyógyszerészet
 • Összetevők’’ (API) engedéllyel is rendelkezik
 • A CBD kivonatokat kíméletes CO2 extrakciós eljárással nyerik ki szabad földön termesztett kenderből.
Figyelem! A terméket a címkén feltüntetett módon szabad használni. Gyermekeknek, valamint szoptató és terhes nők számára nem ajánlott. Gyermekektől elzárva tartandó. Használd körültekintően, ne lépd túl az ajánlott napi mennyiséget! Fénytől védve, hűvös helyen tárolandó. Felbontás után 6 hónapon belül használd fel. Forgalmazza: USA Medical Kft. Származási országa: USA Forrás: https://usamedical.hu
8 900 Ft
Irány a bolt

Egyéb változatok:

Ez a weboldal cookie-kat (sütiket) használ azért, hogy a használata során a lehető legjobb élményt tudjuk biztosítani.