PIvíztisztító.hu
Bruttó ár: 16 900 Ft
Várható szállítási díj: 1 790 Ft
Várható szállítási idő: 3 nap
A praktikus - akár a táskánkban is könnyedén elférő - Arve vizes palack speciálisan arra lett kifejlesztve, hogy bárhová magunkkal tudjuk vinni, így otthonunktól távol sem kell lemondanunk a megszokott vizünkről. Ha műanyag palackok vásárlása helyett, az újratölthető Arve vizes palackot használjuk, sokat teszünk környezetünk megóvása érdekében is!
A palack formáját, arányait az aranymetszés ihlette, alján fehér Élet virága szimbólum található.
A palack 100%-ig természetes, újrahasznosítható anyagokból készül. A szorosan záródó fa burkolatú kupak meggátolja a víz szivárgását az üvegből. A pontosan illeszkedő természetes parafa borítás védi az üveget az ütéstől és szigetel is, de könnyen eltávolítható tisztításkor. A parafaborítást összetartó két gyűrű is természetes gumiból készül. Meleg italok tárolására 70°C-ig alkalmas.
A fakupak havasi cirbolyafenyőből készült, a kupak belseje (tömítése) bio-műanyagból.
A FEHÉR ÉLET VIRÁGA SZIMBÓLUMRÓL
Az ""Élet virága” világszerte sok kultúrában szent szimbólum. Az Élet virága élő jelkép, a teremtést szimbolizálja. A teljességet, a tökéletességet, a harmóniába kerülést, az Univerzum minden elemének összekapcsolódását jelképezi. 
A fehér színt a tisztasággal, a jósággal, az őszinteséggel, a kezdettel,  az ártatlansággal és a tökéletességgel társítjuk.  
Előállítás:
A palack egyedi gyártás eredménye, ezért kisebb fújási illesztési hiba, légbuborék előfordulhat. 
Az ár 1 darabra és tartozékaira vonatkozik.
űrtartalom
0,7l
anyaga
üveg
borítás
parafa
kupak
havasi cirbolyafenyő

A fenti termékleírás és termékkép valóságtartalmáért a greenplaza.hu üzemeltetője semmiféle felelősséget nem vállal. Fenti termékleírás és képi anyag valóságtartalmáért és jogtisztaságáért az azt biztosító webáruház (PIvíztisztító.hu; https://piviztisztitowebaruhaz.hu/) illetve annak üzemeltetője (GeoMag Water Kft.) felel.

Ez a weboldal cookie-kat (sütiket) használ azért, hogy a használata során a lehető legjobb élményt tudjuk biztosítani.