Prebiotikum


A Green Pláza keresőjében prebiotikum címkével ellátott termékek
1-4 megjelenítése a(z) 4 elemből.
pro-pre-joghurt-oltokultura-1x

pro-pre-joghurt-oltokultura-1x

A Pro-Pre joghurt készítő oltókultúra természetes összetevőket tartalmazó magyar fejlesztés, mely elnyerte hazai és nemzetközi kutatók és tudósok elismerését. A csomag 1 liter joghurt elkészítéséhez szükséges oltóanyagot tartalmaz!   Milyen összetevőket tartalmaz a Pro-Pre joghurt oltókultúra? Floracia™ (42,6%), TMP tejfehérje-koncentrátum por (35,2%), galakto-oligoszacharid (21,3%), fagyasztva szárított tejsavbaktérium-tenyészetek (Lactobacillus delbrueckii subsp. bulgaricus, Streptococcus salivarius subsp. thermophilus, Lactobacillus acidophilus LA-5®, Lactobacillus reuteri, Lactobacillus rhamnosus GG, Bifidobacterium animalis subsp. lactis BB-12®; 0,9%)
Átlagos tápérték Mértékegység 100 g-ban Egy adagban (14 g-ban) 200 g joghurtban*
Energia kJ 1100 155 479
Kcal 264 37 114
Zsír amelyből-telített-zsírsavak g 0,4 <0,1 5,5
g 0,3 <0,1 3,6
Szénhidrát amelyből-cukrok g 8,7 1,2 8
g 1,5 0,2 8
Fehérje g 28,6 4 7,5
g 0,4 <0,1 0,1
Rost g 60,7 8,5 1,7
  *- 2,8 % zsírtartalmú hőkezelt tejből készítve
Miért érdemes Pro-Pre joghurtot fogyasztani?
  • Probiotikumot és prebiotikumot is tartalmaz.
  • Prebiotikumként Floracia™ (42,6%) és galakto-oligoszacharid (21,3%) található benne. A Floracia™ akácrostot és frukto-oligoszacharidot tartalmaz.
  • Probiotikumként 6 féle probiotikus baktériumtörzs kapott helyet benne: Lactobacillus delbrueckii subsp. bulgaricus, Streptococcus salivarius subsp. thermophilus, Lactobacillus acidophilus LA-5®, Lactobacillus reuteri, Lactobacillus rhamnosus GG, Bifidobacterium animalis subsp. lactis BB-12®.
  • Stabilizáló szer és hősokk nélkül, lassú érleléssel készül egy speciálisan kifejlesztett érlelőben.
  • A házilag elkészített joghurt hűtőszekrényben 15-20 napig eltartható, mivel savanyított tejtermék.
A Pro-Pre joghurt oltókultúra nettó súlya: 14 g/tasak   Hogyan készül a Pro-Pre joghurt az érlelő segítségével?
  1. Melegítsünk fel  1 liter tejet 45-47 °C-ra.
  2. Keverjünk el benne egy tasak oltókultúrát egyenletesen.
  3. Ezután öntsük át a tejet az 1 literes üvegbe, és tegyük be 8-10 órára az érlelőbe (ha később vesszük ki, keményebb lesz).
  4. Ezt követően vegyük ki az érlelőből az üveget, tegyük be a hűtőbe és lehűlés után, hűtőben tárolva 15-20 napon át is fogyasztható.
Ha nincs még érlelőd, vásárolj házi joghurt érlelőt webshopunkban! Ha ízlik a Pro-Pre házi joghurt, 6 db-os és 12 db-os kiszerelésben is megvásárolhatod nálunk (ld. lentebb)! Figyelem! Allergiát vagy intoleranciát okozó összetevőket (pl. tejet, tejfehérjét, laktózt) tartalmaz! Azok számára, akik érzékenyek ezekre, a belőle készült joghurt fogyasztása nem javasolt! Forgalmazza: Pro-Pre mikrobiológiai kutató fejlesztő és élelmiszergyártó Kft. Keress meg minket a Facebookon!  
990 Ft
Irány a bolt

Egyéb változatok:

pro-pre-joghurt-oltokultura-12x-2

pro-pre-joghurt-oltokultura-12x-2

A Pro-Pre joghurt készítő oltókultúra 100%-ban természetes összetevőket tartalmazó magyar fejlesztés, mely elnyerte hazai és nemzetközi kutatók és tudósok elismerését. A csomag 12 liter joghurt elkészítéséhez szükséges oltóanyagot tartalmaz!   Milyen összetevőket tartalmaz a Pro-Pre joghurt oltókultúra? Floracia™ (42,6%), TMP tejfehérje-koncentrátum por (35,2%), galakto-oligoszacharid (21,3%), fagyasztva szárított tejsavbaktérium-tenyészetek (Lactobacillus delbrueckii subsp. bulgaricus, Streptococcus salivarius subsp. thermophilus, Lactobacillus acidophilus LA-5®, Lactobacillus reuteri, Lactobacillus rhamnosus GG, Bifidobacterium animalis subsp. lactis BB-12®; 0,9%)
Átlagos tápérték Mértékegység 100 g-ban Egy adagban (14 g-ban) 200 g joghurtban*
Energia kJ 1100 155 479
Kcal 264 37 114
Zsír amelyből-telített-zsírsavak g 0,4 <0,1 5,5
g 0,3 <0,1 3,6
Szénhidrát amelyből-cukrok g 8,7 1,2 8
g 1,5 0,2 8
Fehérje g 28,6 4 7,5
g 0,4 <0,1 0,1
Rost g 60,7 8,5 1,7
  *- 2,8 % zsírtartalmú hőkezelt tejből készítve
Miért érdemes Pro-Pre joghurtot fogyasztani?
  • Probiotikumot és prebiotikumot is tartalmaz.
  • Prebiotikumként Floracia™ (42,6%) és galakto-oligoszacharid (21,3%) található benne. A Floracia™ akácrostot és frukto-oligoszacharidot tartalmaz.
  • Probiotikumként 6 féle probiotikus baktériumtörzs kapott helyet benne: Lactobacillus delbrueckii subsp. bulgaricus, Streptococcus salivarius subsp. thermophilus, Lactobacillus acidophilus LA-5®, Lactobacillus reuteri, Lactobacillus rhamnosus GG, Bifidobacterium animalis subsp. lactis BB-12®.
  • Stabilizáló szer és hősokk nélkül, lassú érleléssel készül egy speciálisan kifejlesztett érlelőben.
  • A házilag elkészített joghurt hűtőszekrényben 15-20 napig eltartható, mivel savanyított tejtermék.
A Pro-Pre joghurt oltókultúra nettó súlya: 6 tasak x 14 g =84 g   Hogyan készül a Pro-Pre joghurt az érlelő segítségével?
  1. Melegítsünk fel  1 liter tejet 45-47 °C-ra.
  2. Keverjünk el benne egy tasak oltókultúrát egyenletesen.
  3. Ezután öntsük át a tejet az 1 literes üvegbe, és tegyük be 8-10 órára az érlelőbe (ha később vesszük ki, keményebb lesz).
  4. Ezt követően vegyük ki az érlelőből az üveget, tegyük be a hűtőbe és lehűlés után, hűtőben tárolva 15-20 napon át is fogyasztható.
Figyelem! Allergiát vagy intoleranciát okozó összetevőket (pl. tejet, tejfehérjét, laktózt) tartalmaz! Azok számára, akik érzékenyek ezekre, a belőle készült joghurt fogyasztása nem javasolt! Forgalmazza: Pro-Pre mikrobiológiai kutató fejlesztő és élelmiszergyártó Kft. Keress meg minket a Facebookon!  
9 990 Ft
Irány a bolt

Egyéb változatok:

pro-pre-joghurt-oltokultura-6x

pro-pre-joghurt-oltokultura-6x

A Pro-Pre joghurt készítő oltókultúra 100%-ban természetes összetevőket tartalmazó magyar fejlesztés, mely elnyerte hazai és nemzetközi kutatók és tudósok elismerését. A csomag 6 liter joghurt elkészítéséhez szükséges oltóanyagot tartalmaz!   Milyen összetevőket tartalmaz a Pro-Pre joghurt oltókultúra? Floracia™ (42,6%), TMP tejfehérje-koncentrátum por (35,2%), galakto-oligoszacharid (21,3%), fagyasztva szárított tejsavbaktérium-tenyészetek (Lactobacillus delbrueckii subsp. bulgaricus, Streptococcus salivarius subsp. thermophilus, Lactobacillus acidophilus LA-5®, Lactobacillus reuteri, Lactobacillus rhamnosus GG, Bifidobacterium animalis subsp. lactis BB-12®; 0,9%)
Átlagos tápérték Mértékegység 100 g-ban Egy adagban (14 g-ban) 200 g joghurtban*
Energia kJ 1100 155 479
Kcal 264 37 114
Zsír amelyből-telített-zsírsavak g 0,4 <0,1 5,5
g 0,3 <0,1 3,6
Szénhidrát amelyből-cukrok g 8,7 1,2 8
g 1,5 0,2 8
Fehérje g 28,6 4 7,5
g 0,4 <0,1 0,1
Rost g 60,7 8,5 1,7
  *- 2,8 % zsírtartalmú hőkezelt tejből készítve
Miért érdemes Pro-Pre joghurtot fogyasztani?
  • Probiotikumot és prebiotikumot is tartalmaz.
  • Prebiotikumként Floracia™ (42,6%) és galakto-oligoszacharid (21,3%) található benne. A Floracia™ akácrostot és frukto-oligoszacharidot tartalmaz.
  • Probiotikumként 6 féle probiotikus baktériumtörzs kapott helyet benne: Lactobacillus delbrueckii subsp. bulgaricus, Streptococcus salivarius subsp. thermophilus, Lactobacillus acidophilus LA-5®, Lactobacillus reuteri, Lactobacillus rhamnosus GG, Bifidobacterium animalis subsp. lactis BB-12®.
  • Stabilizáló szer és hősokk nélkül, lassú érleléssel készül egy speciálisan kifejlesztett érlelőben.
  • A házilag elkészített joghurt hűtőszekrényben 15-20 napig eltartható, mivel savanyított tejtermék.
A Pro-Pre joghurt oltókultúra nettó súlya: 12 tasak x 14 g =168 g   Hogyan készül a Pro-Pre joghurt az érlelő segítségével?
  1. Melegítsünk fel  1 liter tejet 45-47 °C-ra.
  2. Keverjünk el benne egy tasak oltókultúrát egyenletesen.
  3. Ezután öntsük át a tejet az 1 literes üvegbe, és tegyük be 8-10 órára az érlelőbe (ha később vesszük ki, keményebb lesz).
  4. Ezt követően vegyük ki az érlelőből az üveget, tegyük be a hűtőbe és lehűlés után, hűtőben tárolva 15-20 napon át is fogyasztható.
Figyelem! Allergiát vagy intoleranciát okozó összetevőket (pl. tejet, tejfehérjét, laktózt) tartalmaz! Azok számára, akik érzékenyek ezekre, a belőle készült joghurt fogyasztása nem javasolt! Forgalmazza: Pro-Pre mikrobiológiai kutató fejlesztő és élelmiszergyártó Kft. Keress meg minket a Facebookon!
5 390 Ft
Irány a bolt

Egyéb változatok:

Naturmind Inulin Cikóriából 250 g

Naturmind Inulin Cikóriából 250 g

A Naturmind inulin termékét cikóriából állítják elő. Felhasználható prebiotikumként, üdítőitalokban vagy turmixokban, péksütemények készítésénél, és növényi tejekben is.
1 435 Ft
Irány a bolt

Ez a weboldal cookie-kat (sütiket) használ azért, hogy a használata során a lehető legjobb élményt tudjuk biztosítani.