Pro-pre


A Green Pláza keresőjében pro-pre címkével ellátott termékek
1-6 megjelenítése a(z) 6 elemből.
pecsetviaszgomba-por-20g

pecsetviaszgomba-por-20g

Pecsétviaszgomba (Ganoderma lucidum) az egyik legismertebb gyógygombánk. A Kínában csak „halhatatlanság gombája” -elnevezéssel illetik. A gomba húsa kemény, taplószerű. Termesztését tehát nem élvezeti értéke, hanem gyógyászati jelentősége indokolja. Ez a termék 100%-ban liofilizált pecsétviaszgomba port tartalmaz adalékanyag nélkül. Csomagolás: gombapor műanyag tégelyben. Töltőtömeg: 25 g pecsétviaszgomba por. Összetétel: 100%-ban liofilizált pecsétviaszgomba port tartalmaz adalékanyag nélkül. Ajánlott fogyasztása: naponta 2 x 1 mokkáskanál (0,5 g) teaként elkészítve, vagy a pecsétviasz port ételhez keverve. A Pecsétviaszgomba port joghurtba  vagy akár kávéba, teába érdemes beletenni és elfogyasztani. Kifejezetten javasoljuk a Pro-Pre házi joghurtba való elkeverését és fogyasztását. A joghurt elkészítésére alkalmas érlelő és oltókultúra webáruházunkban kapható. Minőségét megőrzi: a csomagoláson feltüntetett időpontig. Származás: Magyarország Gyártó és forgalmazó: Champex Kft. H-1222 Budapest, Dévény u. 42-44. OETI notifikációs szám: 16020/2015 Gombaporaik minőségének garanciája, hogy a gomba alapanyagát saját bio minősítésű földjeiken termesztik, majd a gombatermesztés, feldolgozás és szárítás (liofilizálás) is itt valósul meg a váli Mária Anna pusztán található gazdaságukban. Ökológiai gombatermesztésünket a Biokontroll Hungária Nonprofit Kft. ellenőrzi. Figyelem!
  • a készítmény 3 évnél fiatalabb gyermekeknek nem javallott
  • gyermekek elől védett helyen tartsa
  • ne lépje túl az ajánlott adagot
  • felnyitást követően 3 hónapon belül felhasználandó
  • fogyasztása nem helyettesíti a gyógyszeres kezelést
  • fogyasztása nem pótolja a változatos étkezést
  • tárolja száraz hűvös helyen

Mi is az a liofilizálás?

A ma ismert legkíméletesebb szárítási eljárás a liofilizálás vagy más néven fagyasztva szárítás. Az eljárás során a gombában lévő víz vákuum alatt megfagy, majd szublimálással távozik. Ez azt jelenti, hogy a jég a szilárd halmazállapotból, a folyékony halmazállapotot átugorva rögtön gőzzé válik. Liofilizálás során semmilyen adalékanyagra nincs szükség, az eljárás fizikai folyamatokra épül. A végeredmény tehát 100%-ban természetes anyag, melyből csak a víz került elvonásra, az abban oldott íz és illatanyagok, fehérjék, vitaminok és ásványi anyagok, viszont teljes mértékben a gombában maradnak, mindezt sejt és szövetkárosodás nélkül! A liofilizált termék tulajdonságai a következők
  • Az eljárás során semmilyen kémiai adalékra nincsen szükség, kizárólag a víz kerül kivonásra a termékből, a vízben oldott anyagok viszont már a termékben maradnak.
  • A liofilizált termék nedvességtartama 2-4 % közötti. A liofilizálási eljárás, és az alacsony hőmérsékleten való szárítás következtében a termékben lévő beltartalmi értékek (pl: fehérjék, vitaminok és minden egyéb ásványi anyagok) megmaradnak.
  • A liofilizált termékben benne maradnak az íz a szín és illat anyagok is.
  • A termék szövet és sejtkárosodás nélkül szárad.
  • A liofilizált termék, ha felhasználás során vizet kap, rövid időn belül visszaveszi azt.
A liofilizálási eljárást a fent említett tulajdonságai miatt leginkább a gyógyszeripar alkalmazza. Figyelem! A termék használata nem helyettesíti az egészséges életmódot és a helyes, kiegyensúlyozott táplálkozást.
7 340 Ft
Irány a bolt

Egyéb változatok:

digitalis-homero-1db

digitalis-homero-1db

Digitális hőmérő, ami gyors és kényelmes.
  • Celsius/Fahrenheit váltás
  •  automata kikapcsolás
  • mérési tartomány: -50 – + 300 Celsius fokig
  • mérés pontosság: +/ – 0,5 Celsius fok
Ezt a hőmérőt a Pro-pre joghurt házi elkészítéséhez ajánljuk, hogy biztos megfelelő hőmérsékletű tejbe tegye bele az oltókultúrát. Így lesz a joghurtja megfelelő állagú! A csomag 1db Digitális hőmérőt tartalmaz.
2 990 Ft
Irány a bolt
joghurt-csomag

joghurt-csomag

Ez a JOGHURT CSOMAG a házi joghurt elkészítéséhez szükséges érlelőt, üveget, digitális hőmérőt és joghurt oltókultúrát tartalmazza. Egy zacskó oltókultúrából 1 liter házi joghurt készíthető. A csomag 6 liter joghurt elkészítéséhez szükséges oltóanyagot is tartalmaz! A Pro-Pre joghurt készítő oltókultúra 100%-ban természetes összetevőket tartalmazó magyar fejlesztés, mely elnyerte hazai és nemzetközi kutatók és tudósok elismerését. A joghurt tehén-vagy juhtejből, baktériumkultúrával előállított, savanyú tejkészítmény. A joghurt élő egészség: kalciumban, foszforban, káliumban, fehérjében és B-vitaminkoban gazdag. Miért érdemes Pro-Pre joghurtot fogyasztani?
  • Probiotikumot és prebiotikumot is tartalmaz.
  • Prebiotikumként Floracia™ (42,6%) és galakto-oligoszacharid (21,3%) található benne. A Floracia™ akácrostot és frukto-oligoszacharidot tartalmaz.
  • Probiotikumként 6 féle probiotikus baktériumtörzs kapott helyet benne: Lactobacillus delbrueckii subsp. bulgaricus, Streptococcus salivarius subsp. thermophilus, Lactobacillus acidophilus LA-5®, Lactobacillus reuteri, Lactobacillus rhamnosus GG, Bifidobacterium animalis subsp. lactis BB-12®.
  • Stabilizáló szer és hősokk nélkül, lassú érleléssel készül egy speciálisan kifejlesztett érlelőben.
  • A házilag elkészített joghurt hűtőszekrényben 15-20 napig eltartható, mivel savanyított tejtermék.
Hogyan készül a Pro-Pre joghurt az érlelő segítségével?
  1. Melegítsünk fel  1 liter tejet 45-47 °C-ra.
  2. Keverjünk el benne egy tasak oltókultúrát egyenletesen.
  3. Ezután öntsük át a tejet az 1 literes üvegbe, és tegyük be 8-10 órára az érlelőbe (ha később vesszük ki, keményebb lesz).
  4. Ezt követően vegyük ki az érlelőből az üveget, tegyük be a hűtőbe és lehűlés után, hűtőben tárolva 15-20 napon át is fogyasztható.
Az érlelőt csak egyszer kell megvásárolnia, a későbbiekben már csak az oltókultúrát kell rendelnie webáruházunkban. Pro-Pre joghurt oltókultúrák megrendelése:
  • 1 liter házi joghurt elkészítéséhez elegendő mennyiség, 990 Ft/liter: ITT
  • 6 liter elkészítéshez elegendő mennyiség, 898 Ft/liter: ITT
  • 12 liter elkészítéséhez elegendő mennyiség, 832 Ft/liter: ITT
   
9 990 Ft
Irány a bolt

Egyéb változatok:

joghurt-erlelo-homero

joghurt-erlelo-homero

A Pro-Pre joghurt készítő oltókultúra 100%-ban természetes összetevőket tartalmazó magyar fejlesztés, mely elnyerte hazai és nemzetközi kutatók és tudósok elismerését. A joghurt tehén-vagy juhtejből, baktériumkultúrával előállított, savanyú tejkészítmény. A joghurt élő egészség: kalciumban, foszforban, káliumban, fehérjében és B-vitaminokban gazdag. Miért érdemes Pro-Pre joghurtot fogyasztani?
  • Probiotikumot és prebiotikumot is tartalmaz.
  • Prebiotikumként Floracia™ (42,6%) és galakto-oligoszacharid (21,3%) található benne. A Floracia™ akácrostot és frukto-oligoszacharidot tartalmaz.
  • Probiotikumként 6 féle probiotikus baktériumtörzs kapott helyet benne: Lactobacillus delbrueckii subsp. bulgaricus, Streptococcus salivarius subsp. thermophilus, Lactobacillus acidophilus LA-5®, Lactobacillus reuteri, Lactobacillus rhamnosus GG, Bifidobacterium animalis subsp. lactis BB-12®.
  • Stabilizáló szer és hősokk nélkül, lassú érleléssel készül egy speciálisan kifejlesztett érlelőben.
  • A házilag elkészített joghurt hűtőszekrényben 15-20 napig eltartható, mivel savanyított tejtermék.
Hogyan készül a Pro-Pre joghurt az érlelő segítségével?
  1. Melegítsünk fel  1 liter tejet 45-47 °C-ra.
  2. Keverjünk el benne egy tasak oltókultúrát egyenletesen.
  3. Ezután öntsük át a tejet az 1 literes üvegbe, és tegyük be 8-10 órára az érlelőbe (ha később vesszük ki, keményebb lesz).
  4. Ezt követően vegyük ki az érlelőből az üveget, tegyük be a hűtőbe és lehűlés után, hűtőben tárolva 15-20 napon át is fogyasztható.
A csomag tartalma: 1 db érlelő + 1 db üveg (1 literes) + 1 db digitális hőmérő. Pro-Pre joghurt oltókultúrák megrendelése:
  • 6 liter elkészítéshez elegendő mennyiség, 898 Ft/liter: ITT
  • 12 liter elkészítéséhez elegendő mennyiség, 832 Ft/liter: ITT
Figyelem! Allergiát vagy intoleranciát okozó összetevőket (pl. tejet, tejfehérjét, laktózt) tartalmaz! Azok számára, akik érzékenyek ezekre, a belőle készült joghurt fogyasztása nem javasolt! Forgalmazza: Pro-Pre mikrobiológiai kutató fejlesztő és élelmiszergyártó Kft. Keress meg minket a Facebookon!  
6 990 Ft
Irány a bolt

Egyéb változatok:

pro-pre-joghurt-oltokultura-12x

pro-pre-joghurt-oltokultura-12x

A Pro-Pre joghurt készítő oltókultúra 100%-ban természetes összetevőket tartalmazó magyar fejlesztés, mely elnyerte hazai és nemzetközi kutatók és tudósok elismerését. A joghurt tehén-vagy juhtejből, baktériumkultúrával előállított, savanyú tejkészítmény. A joghurt élő egészség: kalciumban, foszforban, káliumban, fehérjében és B-vitaminokban gazdag. A csomag 12 liter joghurt elkészítéséhez szükséges oltóanyagot tartalmaz! Milyen összetevőket tartalmaz a Pro-Pre joghurt oltókultúra? Floracia™ (42,6%), TMP tejfehérje-koncentrátum por (35,2%), galakto-oligoszacharid (21,3%), fagyasztva szárított tejsavbaktérium-tenyészetek (Lactobacillus delbrueckii subsp. bulgaricus, Streptococcus salivarius subsp. thermophilus, Lactobacillus acidophilus LA-5®, Lactobacillus reuteri, Lactobacillus rhamnosus GG, Bifidobacterium animalis subsp. lactis BB-12®; 0,9%)
Átlagos tápérték Mértékegység 100 g-ban Egy adagban (14 g-ban) 200 g joghurtban*
Energia kJ 1100 155 479
Kcal 264 37 114
Zsír amelyből-telített-zsírsavak g 0,4 <0,1 5,5
g 0,3 <0,1 3,6
Szénhidrát amelyből-cukrok g 8,7 1,2 8
g 1,5 0,2 8
Fehérje g 28,6 4 7,5
g 0,4 <0,1 0,1
Rost g 60,7 8,5 1,7
  *- 2,8 % zsírtartalmú hőkezelt tejből készítve
Miért érdemes Pro-Pre joghurtot fogyasztani?
  • Probiotikumot és prebiotikumot is tartalmaz.
  • Prebiotikumként Floracia™ (42,6%) és galakto-oligoszacharid (21,3%) található benne. A Floracia™ akácrostot és frukto-oligoszacharidot tartalmaz.
  • Probiotikumként 6 féle probiotikus baktériumtörzs kapott helyet benne: Lactobacillus delbrueckii subsp. bulgaricus, Streptococcus salivarius subsp. thermophilus, Lactobacillus acidophilus LA-5®, Lactobacillus reuteri, Lactobacillus rhamnosus GG, Bifidobacterium animalis subsp. lactis BB-12®.
  • Stabilizáló szer és hősokk nélkül, lassú érleléssel készül egy speciálisan kifejlesztett érlelőben.
  • A házilag elkészített joghurt hűtőszekrényben 15-20 napig eltartható, mivel savanyított tejtermék.
A Pro-Pre joghurt oltókultúra nettó súlya: 12 tasak x 14 g =168 g Hogyan készül a Pro-Pre joghurt az érlelő segítségével?
  1. Melegítsünk fel  1 liter tejet 45-47 °C-ra.
  2. Keverjünk el benne egy tasak oltókultúrát egyenletesen.
  3. Ezután öntsük át a tejet az 1 literes üvegbe, és tegyük be 8-10 órára az érlelőbe (ha később vesszük ki, keményebb lesz).
  4. Ezt követően vegyük ki az érlelőből az üveget, tegyük be a hűtőbe és lehűlés után, hűtőben tárolva 15-20 napon át is fogyasztható.
Figyelem! Allergiát vagy intoleranciát okozó összetevőket (pl. tejet, tejfehérjét, laktózt) tartalmaz! Azok számára, akik érzékenyek ezekre, a belőle készült joghurt fogyasztása nem javasolt! javasolt! Figyelem! A termékképen lévő pohár csak dekoráció! Forgalmazza: Pro-Pre mikrobiológiai kutató fejlesztő és élelmiszergyártó Kft. Keress meg minket a Facebookon!  
9 990 Ft
Irány a bolt

Egyéb változatok:

pro-pre-joghurt-oltokultura-6x

pro-pre-joghurt-oltokultura-6x

A Pro-Pre joghurt készítő oltókultúra 100%-ban természetes összetevőket tartalmazó magyar fejlesztés, mely elnyerte hazai és nemzetközi kutatók és tudósok elismerését. A joghurt tehén-vagy juhtejből, baktériumkultúrával előállított, savanyú tejkészítmény. A joghurt élő egészség: kalciumban, foszforban, káliumban, fehérjében és B-vitaminokban gazdag. Milyen összetevőket tartalmaz a Pro-Pre joghurt oltókultúra? Floracia™ (42,6%), TMP tejfehérje-koncentrátum por (35,2%), galakto-oligoszacharid (21,3%), fagyasztva szárított tejsavbaktérium-tenyészetek (Lactobacillus delbrueckii subsp. bulgaricus, Streptococcus salivarius subsp. thermophilus, Lactobacillus acidophilus LA-5®, Lactobacillus reuteri, Lactobacillus rhamnosus GG, Bifidobacterium animalis subsp. lactis BB-12®; 0,9%)
Átlagos tápérték Mértékegység 100 g-ban Egy adagban (14 g-ban) 200 g joghurtban*
Energia kJ 1100 155 479
Kcal 264 37 114
Zsír amelyből-telített-zsírsavak g 0,4 <0,1 5,5
g 0,3 <0,1 3,6
Szénhidrát amelyből-cukrok g 8,7 1,2 8
g 1,5 0,2 8
Fehérje g 28,6 4 7,5
g 0,4 <0,1 0,1
Rost g 60,7 8,5 1,7
  *- 2,8 % zsírtartalmú hőkezelt tejből készítve
Miért érdemes Pro-Pre joghurtot fogyasztani?
  • Probiotikumot és prebiotikumot is tartalmaz.
  • Prebiotikumként Floracia™ (42,6%) és galakto-oligoszacharid (21,3%) található benne. A Floracia™ akácrostot és frukto-oligoszacharidot tartalmaz.
  • Probiotikumként 6 féle probiotikus baktériumtörzs kapott helyet benne: Lactobacillus delbrueckii subsp. bulgaricus, Streptococcus salivarius subsp. thermophilus, Lactobacillus acidophilus LA-5®, Lactobacillus reuteri, Lactobacillus rhamnosus GG, Bifidobacterium animalis subsp. lactis BB-12®.
  • Stabilizáló szer és hősokk nélkül, lassú érleléssel készül egy speciálisan kifejlesztett érlelőben.
  • A házilag elkészített joghurt hűtőszekrényben 15-20 napig eltartható, mivel savanyított tejtermék.
A Pro-Pre joghurt oltókultúra nettó súlya: 6 tasak x 14 g = 84 g A csomag 6 liter joghurt elkészítéséhez szükséges oltóanyagot is tartalmaz! Hogyan készül a Pro-Pre joghurt az érlelő segítségével?
  1. Melegítsünk fel  1 liter tejet 45-47 °C-ra.
  2. Keverjünk el benne egy tasak oltókultúrát egyenletesen.
  3. Ezután öntsük át a tejet az 1 literes üvegbe, és tegyük be 8-10 órára az érlelőbe (ha később vesszük ki, keményebb lesz).
  4. Ezt követően vegyük ki az érlelőből az üveget, tegyük be a hűtőbe és lehűlés után, hűtőben tárolva 15-20 napon át is fogyasztható.
Figyelem! Allergiát vagy intoleranciát okozó összetevőket (pl. tejet, tejfehérjét, laktózt) tartalmaz! Azok számára, akik érzékenyek ezekre, a belőle készült joghurt fogyasztása nem javasolt! Figyelem! A termékképen lévő pohár csak dekoráció! Forgalmazza: Pro-Pre mikrobiológiai kutató fejlesztő és élelmiszergyártó Kft. Keress meg minket a Facebookon!
5 390 Ft
Irány a bolt

Egyéb változatok:

Ez a weboldal cookie-kat (sütiket) használ azért, hogy a használata során a lehető legjobb élményt tudjuk biztosítani.