A fapálca 15 cm hosszú, átmérője pedig 0,25-0,30 cm széles. A buzogány alakú kristályosított cukor rész hossza 4-5 cm. A pálca teljes hossza, a cukor résszel együtt 15-16 cm.
Szexy és dögös! A legjobb minőségű nádcukorból készült színes édesség a koktélok szinte nélkülözhetetlen kiegészítője.
Nem telhet el egy exkluzív party vagy egy különleges randi színes kandiscukor nélkül!
Hosszúsága miatt ezeket a pálcákat nagyobb pohárhoz érdemes használni.
A koktélok mellett kiváló kiegészítője lehet limonádéknak, vagy akár kézműves szörpöknek is, de egy habos latte mellé helyezve is kimondottan
elegáns és vidám kiegészítő.
A welcome drinkek mellé egyenesen kötelező. Attól sem kell tartanod, hogy esetleg megromlik, hiszen
minőségét korlátlan ideig megőrzi.
A kétszínű, hosszú kandiscukor nagyon
sokféleképpen felhasználható az ételek és italok édesítéséhez és dekorálásához. Tarkasága vidámságot, életet, vibrálást ad az ételeknek és italoknak.
Miközben
a két szín jelenléte szimbolizálja az összetartozást, a sokszínűséget és sokoldalúságot, valamint az egymáshoz kapcsolódást is. Nagyon jó választás ismerkedés, céges megbeszélés, vagy akár egy születésnapi buli esetén is. Az esküvőkön is szép szimbólum lehet a pár egymáshoz tartozásának kifejezésére.
A felszolgált italok mellé, vagy köszönő ajándékként is kreatív emlék lehet, hiszen még jobban megédesít egy feledhetetlen pillanatot.
Hossza és tarkasága miatt
kimondottan ajánljuk koktélok, kávé- és teakülönlegességek, esetleg színes limonádék mellé, akár díszítőelemként is. Egy biztos, nagyságrendekkel
emeli a vendéglátás színvonalát és a vendégek élményének értékét is! Az igazi élmény értéke pedig felbecsülhetetlen! Ezt a luxus érzést adja Neked és vendégeidnek ez a különleges cukor. Hiszen
a kandiscukor nem pusztán egy igényes és elegáns édesítő! A kandiscukor a luxus megélése a jelenben.Rendeld meg most kedvezményes áron!Mi a kandiscukor?
A kandiscukor vagy más néven jeggecukor, nagy, legalább 5 milliméter hosszú, nagyméretű kristályokból áll, melyet cukoroldat hűtésével és lassú királyosításával állítunk elő. A kandiscukor különleges kézműves technikával készül, hogy ezzel is biztosítsuk a termékek elsőosztályú minőségét. Az elkészült kandiscukrot egy hosszú fa pálcikán rögzítjük, így fogyasztása a forró italok mellé nemcsak praktikus, de rendkívül elegáns is.
Miért ajánljuk a kandiscukrot?- Azért, mert elegáns és praktikus kiegészítő kávék, teák mellé.
- Azért, mert emeli a kávézók, cukrászdák és éttermek színvonalát, nívóját.
- Azért, mert élménnyé varázsolja a kávézás pillanatát.
- Azért, mert az ajándékcsomagok igazi gyöngyszeme lehet.
- Azért, mert a tea- és kávé különlegességek mellé különleges édesítőszer dukál!
- Azért, mert emeli az esküvők, rendezvények, szüetésnapi események színvonalát.
- Azért, mert tökéletes limonádék, kávé-, és teakülönlegességek izgalmas és változatos íz- és látvány világának kiemelésére
- Azért mert egy gourmet vacsora nem telhet el minőségi kávézás nélkül, ami mellé minőségi édesítőszer kell.
Minőségét korlátlan ideig megőrzi
Összetevők
A termék 1 kg-ra számíott anyagösszetétele:- Szacharóz: minimum barna - 962 g, fehér - 997 g. Barna:
- A késztermékben 2 %-nál kisebb mennyiségben felhasználva:
- (E150a) Karamell: maximum: 1g
- (MÉ 1-2-94/36 . számú melléklet 1. rész előrásának megfelelően)
- Barna kandispálcáknál a kristályosított cukor színezése kizárólag természetes karamellel tölténik
További, kizárólag természetes ételszínezékek:
E150a, E120, E131, E163, E100, E160a, E141, Spirulina blue
Összetevőinkről részletesebben az alábbi gombra kattinva olvashatszhttps://coffeetry.hu/termek-osszetevok-leirasa/Fehér és színes termékek | /100 g | /3,5 g |
| | |
Kalória | 399 Kcal/1686 kJ | 14 Kcal/59kJ |
Fehérje | - | - |
Szénhidrát | 99,7 gr | 3,49 |
- melyből cukrok | 99,7 gr | 3,49 |
Zsír | - | - |
- melyből telített zsírsavak | - | - |
Rost | - | - |
Só | - | - |
Barna termékek | /100 g | /3,5 g |
| | |
Kalória | 397 Kcal/1686 kJ | 14 Kcal/59kJ |
Fehérje | - | - |
Szénhidrát | 96,2 gr | 3,37 |
- melyből cukrok | 96,2 gr | 3,37 |
Zsír | - | - |
- melyből telített zsírsavak | - | - |
Rost | - | - |
Só | - | - |