PIvíztisztító.hu
Bruttó ár: 4 000 Ft
Várható szállítási díj: 1 790 Ft
Várható szállítási idő: 3 nap
A Mythos Csakra pohár hármas tagolású kialakítása szintén az aranymetszés szabályait követi. A pohárra aljára különböző színben a 7 csakra szimbólumát égették, mely nagymértékben hozzájárul az energetikai hatáshoz. Laborvizsgálatokkal igazolták, hogy  a pohár kialakításának köszönhetően visszarendezi víz kristályszerkezetét a természetes formájába.
Kivitele igen erős, így alkalmas az intenzív, napi használatra. Stabil formatervezésnek köszönhetően könnyű fogni és nem borul fel, így ideális gyerekeknek is.
Hideg és forró italokhoz egyaránt kiválóan alkalmas.
Előállítás: A Mythos pohár géppel készül.
A termékek ezen képességét – az Emoto által kifejlesztett vízkristály-fényképészeti eljárással végzett – svájci laborvizsgálatok bizonyítják. (E.F.Braun CH-3628 Uttigen)
Elektromos, mágneses, mentális vagy egyéb feltöltés nem szükséges.
A szimbólumokat 600°C -on égetik bele a termékek talpába.
A termékekhez használt üveg 40%-a kvarchomok, amely magas energiahordozó tulajdonságokkal bír. A termékek anyaga ólom és egyéb nehézfémektől mentes.

A fenti termékleírás és termékkép valóságtartalmáért a greenplaza.hu üzemeltetője semmiféle felelősséget nem vállal. Fenti termékleírás és képi anyag valóságtartalmáért és jogtisztaságáért az azt biztosító webáruház (PIvíztisztító.hu; https://piviztisztitowebaruhaz.hu/) illetve annak üzemeltetője (GeoMag Water Kft.) felel.

Ez a weboldal cookie-kat (sütiket) használ azért, hogy a használata során a lehető legjobb élményt tudjuk biztosítani.