Pro-Pre joghurt oltókultúra (12x)

Pro-Pre joghurt oltókultúra (12x)

Ár: 9 990 Ft

4.9/5 (5)

Vitaldepo Webáruház
Bruttó ár: 9 990 Ft
Várható szállítási díj: 990 Ft
Várható szállítási idő: 7 nap

12 liter házi joghurt elkészítésére alkalmas oltókultúra, hogy mindig friss és egészséges joghurtot ehessünk! A termék ára 18%-os ÁFA-t tartalmaz!


A Pro-Pre joghurt készítő oltókultúra 100%-ban természetes összetevőket tartalmazó magyar fejlesztés, mely elnyerte hazai és nemzetközi kutatók és tudósok elismerését.

A joghurt tehén-vagy juhtejből, baktériumkultúrával előállított, savanyú tejkészítmény. A joghurt élő egészség: kalciumban, foszforban, káliumban, fehérjében és B-vitaminokban gazdag.

A csomag 12 liter joghurt elkészítéséhez szükséges oltóanyagot tartalmaz!

Milyen összetevőket tartalmaz a Pro-Pre joghurt oltókultúra?

Floracia™ (42,6%), TMP tejfehérje-koncentrátum por (35,2%), galakto-oligoszacharid (21,3%), fagyasztva szárított tejsavbaktérium-tenyészetek (Lactobacillus delbrueckii subsp. bulgaricus, Streptococcus salivarius subsp. thermophilus, Lactobacillus acidophilus LA-5®, Lactobacillus reuteri, Lactobacillus rhamnosus GG, Bifidobacterium animalis subsp. lactis BB-12®; 0,9%)

Átlagos tápérték Mértékegység 100 g-ban Egy adagban (14 g-ban) 200 g joghurtban*
Energia kJ 1100 155 479
Kcal 264 37 114
Zsír amelyből-telített-zsírsavak g 0,4 <0,1 5,5
g 0,3 <0,1 3,6
Szénhidrát amelyből-cukrok g 8,7 1,2 8
g 1,5 0,2 8
Fehérje g 28,6 4 7,5
g 0,4 <0,1 0,1
Rost g 60,7 8,5 1,7
*- 2,8 % zsírtartalmú hőkezelt tejből készítve

Miért érdemes Pro-Pre joghurtot fogyasztani?

  • Probiotikumot és prebiotikumot is tartalmaz.
  • Prebiotikumként Floracia™ (42,6%) és galakto-oligoszacharid (21,3%) található benne. A Floracia™ akácrostot és frukto-oligoszacharidot tartalmaz.
  • Probiotikumként 6 féle probiotikus baktériumtörzs kapott helyet benne: Lactobacillus delbrueckii subsp. bulgaricus, Streptococcus salivarius subsp. thermophilus, Lactobacillus acidophilus LA-5®, Lactobacillus reuteri, Lactobacillus rhamnosus GG, Bifidobacterium animalis subsp. lactis BB-12®.
  • Stabilizáló szer és hősokk nélkül, lassú érleléssel készül egy speciálisan kifejlesztett érlelőben.
  • A házilag elkészített joghurt hűtőszekrényben 15-20 napig eltartható, mivel savanyított tejtermék.

A Pro-Pre joghurt oltókultúra nettó súlya: 12 tasak x 14 g =168 g

Hogyan készül a Pro-Pre joghurt az érlelő segítségével?

  1. Melegítsünk fel 1 liter tejet 45-47 °C-ra.
  2. Keverjünk el benne egy tasak oltókultúrát egyenletesen.
  3. Ezután öntsük át a tejet az 1 literes üvegbe, és tegyük be 8-10 órára az érlelőbe (ha később vesszük ki, keményebb lesz).
  4. Ezt követően vegyük ki az érlelőből az üveget, tegyük be a hűtőbe és lehűlés után, hűtőben tárolva 15-20 napon át is fogyasztható.

Figyelem! Allergiát vagy intoleranciát okozó összetevőket (pl. tejet, tejfehérjét, laktózt) tartalmaz! Azok számára, akik érzékenyek ezekre, a belőle készült joghurt fogyasztása nem javasolt!

javasolt!

Figyelem! A termékképen lévő pohár csak dekoráció!

Forgalmazza: Pro-Pre mikrobiológiai kutató fejlesztő és élelmiszergyártó Kft.

Vitaldepo Webáruház
Bruttó ár: 9 990 Ft
Várható szállítási díj: 990 Ft
Várható szállítási idő: 7 nap

A fenti termékleírás és termékkép valóságtartalmáért a greenplaza.hu üzemeltetője semmiféle felelősséget nem vállal. Fenti termékleírás és képi anyag valóságtartalmáért és jogtisztaságáért az azt biztosító webáruház (Vitaldepo Webáruház; https://vitaldepowebaruhaz.hu) illetve annak üzemeltetője (VITALDEPO Kft.) felel.

Ez a weboldal cookie-kat (sütiket) használ azért, hogy a használata során a lehető legjobb élményt tudjuk biztosítani.