Víztisztítóplaza.hu
Bruttó ár: 133 000 Ft
Várható szállítási díj: 0 Ft
Várható szállítási idő: 0 nap
Ideális vízadagoló kisebb irodákba, nagyobb családoknak otthoni használatra.
A csap könnyen és higiénikusan kezelhető, mindennapi gyakori használatra tervezték.
A termék használható a hozzá járó kiegészítő üveg csővel is, rakhatunk bele akár jeget, hogy hűtsük a folyadékot.
Lehet belerakni kristályokat és egyéb vitalizáló anyagokat is. Közvetlenül nem érintkezik a vízzel, így nem koszolódik.
A kancsó hat részből álló lépcsőzetes kialakítása, arányaiban a Fibonacci sorozat első hat számának felel meg. Így jelenik meg az aranymetszés, azaz a természetben mindenhol fellelhető rendező elv a kialakításában.
A természetes, tiszta, élő vizek teljes, hatos kristály-szerkezettel rendelkeznek. A kancsó erre a hatos szerkezetre állítja vissza a csapvíz töredezett vízkristályait, ezáltal újjáéled a víz természetes ereje. A kancsó körüli energiamező harmonizáló és élénkítő hatással van a körülötte lévő térre is.
Ólom- és egyéb nehézfémektől mentes üvegnek köszönhetően strukturált vizet állít elő a kancsó, képesek a csapvíz töredezett vízkristályait 3 perc alatt szabályos, hatszögletű szerkezetbe visszarendezni.
A termékek ezen képességét – az Emoto által kifejlesztett vízkristály-fényképészeti eljárással végzett – svájci laborvizsgálatok bizonyítják. (E.F.Braun CH-3628 Uttigen)
Elektromos, mágneses, mentális vagy egyéb feltöltés nem szükséges.
Ügyeljünk arra, hogy a Nature's Design  kancsót közvetlen napsugárzás ne érhesse.
A  Nature's Design termékek előállításához hagyományos kézműves munkára van szükség. Minden kancsót szájjal fújnak és előre gyártott minták szerint öntik formába. Ez az egyéni előállítás minden kancsót egyedivé tesz.
A szimbólumokat 600°C -on égetik bele a termékek talpába.
A termékekhez használt üveg 40%-a kvarchomok, amely magas energiahordozó tulajdonságokkal bír. A termékek anyaga ólom és egyéb nehézfémektől mentes.

A fenti termékleírás és termékkép valóságtartalmáért a greenplaza.hu üzemeltetője semmiféle felelősséget nem vállal. Fenti termékleírás és képi anyag valóságtartalmáért és jogtisztaságáért az azt biztosító webáruház (Víztisztítóplaza.hu; https://viztisztitoplaza.hu) illetve annak üzemeltetője (GeoMag Water Kft.) felel.

Ez a weboldal cookie-kat (sütiket) használ azért, hogy a használata során a lehető legjobb élményt tudjuk biztosítani.