Joghurt


A Green Pláza keresőjében joghurt címkével ellátott termékek
1-15 megjelenítése a(z) 15 elemből.
Biosüsse Bio Eritrit – kristályos – 440g

Biosüsse Bio Eritrit – kristályos – 440g

Energia

0 kJ / 0 kcal

Zsír

0 g

                   - amelyből telített zsírsavak

0 g

Szénhidrát

0 g

                   - amelyből cukrok

0 g

Fehérje

0 g

0 g

Allergének

A Biosüsse mentes a következőktől:
  • Tej
  • Glutén
  • Tojás
  • Szezám
  • Szója
  • Mogyoró
  • Mandula
A Biosüsse a következő allergéneket tartalmazza: A termék nem tartalmaz allergén összetevőket!A kalóriamentes Biosüsse tökéletes sütéshez-főzéshez. Kedvelt hozzávalója a süteményeknek, kekszeknek, müzliknek és italoknak, egy kicsit gyengébb erősségű édes ízzel, mint a hagyományos cukor. A tökéletes végeredmény elérése érdekében a Biosüsse mennyisége ne haladja meg a teljes mennyiség 20 %-át. Jó szórakozást és élvezetet!
  • Frissítő Limonádé
  • Mákos és diós bejgli
  • Mandulás csók
  • Maricpán golyók
A kívánt recept megtekintéséhez kattintson a nevére!

További információk

Természetes íz

Eltérően a szintetikus édesítőszerektől, amelyek túlzottan édesek, a Biosüsse 100 %-ig természetes és pont megfelelően édes. Segítségével kedvenc süteményeink immár cukormentesen is könnyedén elkészíthetők, hiszen ugyanúgy használható sütésnél, mint a szokványos cukor.

Mivel teljesen mellékízmentes, így a más édesítőszereknél gyakran tapasztalt kellemetlen, kesernyés íztől sem kell tartani.

125 gramm Biosüsse cukor alternatíva 100 gramm hagyományos cukornak felel meg.

Természetes nyersanyag, természetes fermentáció

A Biosüsse alapja a természetben - például az érett gyümölcsökben - is előforduló cukoralkohol, az eritrit. A cukoralkoholok csak a nevükben alkoholok, egyáltalán nincs semmi alkoholtartalmuk!

A Biosüssét élőkultúrák segítségével természetes fermentáció során állítják elő. A folyamat hasonló, mint ahogy a joghurt készül. A Biosüsse kizárólag prémium minőségű, biológiai tanúsítvánnyal rendelkező kukoricából készül – cukor, szintetikus édesítőszerek, aromák és adalékanyagok hozzáadása nélkül.

A tapasztalatok alapján a Biosüsse nagyon kedvelt a különböző élelmiszerintoleranciás, vegán, vegetáriánus és cukorbeteg fogyasztók körében. Továbbá, a Candida betegek is nyugodtan fogyaszthatják, hiszen, ellentétben a hagyományos cukorral, a Biosüsse NEM táplálja a Candida gombát.

 

Az édes életet jó lelkiismerettel élvezni? – Biosüssével ez először lehetséges.

Tapasztalatok alapján ártalmatlan

Több, mint 25 évnyi tapasztalat mutatja, hogy az eritrit lényegesen jobban emészthető, mint az összes többi cukoralkohol, például a xilit (nyírfacukor), maltit vagy a szorbit. Ez azért van, mert az eritrit majdnem teljes mértékben felszívódik a véráramba (még a vékonybélben), és változatlanul távozik a vizeleten keresztül a szervezetből. A nagyobb méretű cukoralkoholok (mint a xilit, maltit, szorbit) elérve a vastagbelet, ozmotikus vizet választanak ki és nem ritkán hasmenést okozhatnak. Ellentétben ezekkel a nagyobb méretű cukoralkoholokkal, a Biosüsséből csak nagyon kevés jut el a vastagbélig, így nem okoz hasmenést még akkor sem, ha nagyobb mennyiségben fogyasztjuk.

A Biosüsse fogyasztása nem vezet semmiféle élelmiszerintoleranciához (mint pl. fruktóz- vagy laktózintolerancia) és nem tartalmaz – a sokat vitatott – gyümölcscukrot, mint pl. az agavészirup. Az eritritnél nincs napi ajánlott fogyasztási limit meghatározva.

Élvezet bűntudat nélkül!   Ez a Biosüsse.

Bio és alakbarát

A Biosüsse az első biológiai cukoralternatíva, kalória nélkül! Nem tartalmaz semmilyen, a test által felhasználható szénhidrátot és igazán kedvelt a diabéteszesek és mindazok körében, akik cukor- és kalóriatudatosan táplálkoznak.

 

Alkalmas többek között

-          Low Carb, Paleo, Dukan, Atkins, stb. diéta követői számára, valamint

-          vegán és vegetáriánus fogyasztók számára is.

 

Tanulmányok bizonyítják, hogy az eritrit sem az egészséges, sem a cukorbeteg embereknél nincs semmilyen hatással a vércukorszintre vagy a hasnyálmirigy inzulin kiválasztására. Ez semmilyen más édesítőre nem igaz (legyen az édesítőszer, vagy a hagyományos cukor). Ezen tulajdonsága miatt is nagyon kedvelt a az összes cukormentes diétát (az Atkinstől a Ketogénen és a Dukan-on át a paleo és low carb diétát) követők körében.

Nem károsítja a tejfogakat

Aktuális tanulmányok alátámasztják, hogy az eritrit ugyanúgy antikariogén (= fogszuvasodás elleni), mint az erről ismert xilit, csakhogy a xilittel ellentétben, abszolút nulla kalóriatartalommal.  Mit is jelent ez pontosan? Azt, hogy “fogbarát”, ugyanis egy filmréteget alakít ki a fogakon és így megakadályozza a fogszuvasodás kialakulását. Ezenfelül, a Biosüsse bizonyítottan úgy viselkedik, mint egy intenzív antioxidáns - mint ahogy néhány vitamin és növényi anyag -, így segít megvédeni az érfalak rugalmasságát.

 

Bevált és biztos

Japánban például már 25 éve használják rengeteg élelmiszerben az eritritet, az Európai Unióban is már több mint 10 éve engedélyezett bárminemű korlátozás nélkül a gyermekek vagy a cukorbetegek számára.

Az eritrit természetesen előfordul az emberi anyagcserében is, és nincs semmilyen hatással sem az egészségesek, sem a diabéteszesek vércukor- vagy inzulinszintjére. Így kizárható az is, hogy az édes íze miatt nem kívánt étvágy- vagy súlynövekedést eredményezne.

Jó lelkiismerettel élvezni az édeset!

A Biosüsse Európa első kalóriamentes cukoralternatívája, amely igazolt BIO tanúsítvánnyal rendelkezik. Természetes fermentáció során állítják elő BIO kukoricából.

Cukor, szintetikus édesítőszerek, aromák és adalékanyagok hozzáadása nélkül. Német- és magyarországi BIO intézmények által ellenőrizve és igazolva.

4 157 Ft
Irány a bolt

Egyéb változatok:

B5-vitamin 500mg 60 kapszula – G&G

B5-vitamin 500mg 60 kapszula – G&G

A Pantoténsav vízben oldódó vitamin. Természetes forrásai a korpa, a búzacsíra, a teljes kiőrlésű termékek, a baromfi hús, a vese, a máj, a zöldfőzelékek, a dió, a tojássárgája, a brokkoli, a hüvelyes növények és a joghurt, de a mai élelmiszerek nem tartalmaznak elegendő B5-vitamint, amely sok enzim működéséhez létfontosságú.

Segíti az idegek közötti kommunikációt és szabályozza egyes stressz hormonok termelődését. A Pantoténsav hiánytünetei a következők: haj és fejbőr rendellenességek, fáradtság, gyengeség, alvászavarok, bélrendszeri megbetegedések, kéz-és lábzsibbadás. A vérbőséget szabályozó hatása miatt hatékonyan alkalmazható allergiás tünetek enyhítésére. Allergiás panaszok, stressz, kimerültség, fejfájás esetén szedjen G&G B5-vitamint!

Ez a készítmény a G&G által kifejlesztett és szabadalmaztatott speciális TRUFILTM kapszulázási eljárásmóddal készült. Ez a forradalmi technológia lehetővé teszi, hogy a termék csak az aktív hatóanyagokat tartalmazza, és semmi mást! Ezért a készítmény nem tartalmaz semmilyen mesterséges vivőanyagot, kötőanyagot, töltőanyagot, hordozóanyagot, tömegnövelő szert, szinezéket vagy tartósítószert. Szintén nem tartalmaz cukrot, élesztőt, glutént, gabonát vagy laktózt. Garantált antiallergén formula. Az összetevők 100% természetes alapúak és a termékek jelentős részében növényi eredetűek. A gyógynövény készítmények esetében jónéhány kivonat organikus (bio-) tisztaságú, melyet a címke külön jelez. A gyártás során semmilyen hőt nem alkalmaznak. A kapszulahéj, amibe az aktív hatóanyagok kerülnek, minden esetben növényi eredetű. Bizonyos kapszulás G&G termékeknél természetes alapként, kövön őrölt barnarizs lisztet vagy lucerna port alkalmaznak. A közel 50 éves szakmai tapasztalat alapján, válogatott, minőségi alapanyagokból készített formulák biztosítják a probléma mentes, könnyű fogyasztást, a gyors, nagy arányú felszívódást, és a hatékony eredményeket. A G&G készítmények túlnyomó többsége alkalmas vegetáriánusoknak és vegánoknak is.

6 900 Ft
Irány a bolt

Egyéb változatok:

Biosüsse Bio Eritrit – porcukor – 300g

Biosüsse Bio Eritrit – porcukor – 300g

Energiatartalom                              

0 kJ / 0 kcal

Zsír

0 g

            - amelyből telített zsírsavak

0 g

Szénhidrát

0 g

            - amelyből cukrok

0 g

Fehérje

0 g

0 g

Allergének

A Biosüsse mentes a következőktől:
  • Tej
  • Glutén
  • Tojás
  • Szezám
  • Szója
  • Mogyoró
  • Mandula
A Biosüsse a következő allergéneket tartalmazza: A termék nem tartalmaz allergén összetevőket!

Az organikus Bio eritrit úgy viselkedik a fogak mineralizációjánál, mint a xilit (nyírfacukor), ám annak kalóriái nélkül. Világszerte már 25 éve használják/használatban van, és a természetben is előfordul pl. az érett gyümölcsökben.

Természetes élvezet bűntudat nélkül!

Természetes íz

Eltérően a szintetikus édesítőszerektől, amelyek túlzottan édesek, a Biosüsse természetesen és pont megfelelően édes. Kinézetre és ízre is olyan, mint a hagyományos, egészségtelen cukor. Ugyanolyan kristályos szerkezetű, mint a cukor.

A Biosüsse csodálatosan működik mind sütés, mind csak szimpla édesítés során és körülbelül 80%-os az édesítő erőssége a szokványos cukorhoz képest. Így bármely recepthez könnyen kiszámítható az adagolás.

125 gramm Biosüsse cukor alternatíva 100 gramm hagyományos cukornak felel meg.

Természetes nyersanyag, természetes fermentáció

A Biosüsse alapja a természetesen előforduló cukoralkohol, az eritrit. A cukoralkoholok csak a nevükben alkoholok, egyáltalán nincs semmi alkoholtartalmuk! Az eritrit a természetben is előfordul, például az érett gyümölcsökben.

A Biosüsse-t élőkultúráknak köszönhetően természetes fermentáció során nyerik. A folyamat hasonló, mint ahogy a joghurt készül. A Biosüsse kizárólag prémium minőségű, biológiai tanúsítvánnyal rendelkező kukoricából készül – cukor, szintetikus édesítőszerek, aromák és adalékanyagok hozzáadása nélkül.

A tapasztalatok alapján a Biosüsse nagyon kedvelt a különböző élelmiszerintoleranciásvegánvegetáriánus és cukorbeteg fogyasztók körében. Továbbá, a Candida betegek is nyugodtan fogyaszthatják, hiszen, ellentétben a hagyományos cukorral, a Biosüsse NEM táplálja a Candida gombát.

 

Az édes életet jó lelkiismerettel élvezni –Biosüsse-vel ez először, nem jelent problémát.

Bizonyítottan ártalmatlan

Több, mint 25 évnyi tapasztalat mutatja, hogy az eritrit lényegesen jobban emészthető, mint az összes többi cukoralkohol, például a xilit (nyírfacukor), maltit vagy a szorbit. Ez azért van, mert az eritrit majdnem teljes mértkében felszívódik a vékonybélben, és nagyrészt változatlanul a vizeleten keresztül távozik. A nagyobb méretű cukoralkoholok (mint a xilit, maltit, szorbit) elérve a vastagbelet, ozmotikus vizet választanak és nem ritkán hasmenést okozhatnak.

A Biosüsse fogyasztása nem vezet semmiféle élelmiszerintoleranciához (mint pl. fruktóz- vagy laktózintolerancia) és nem tartalmaz – a sokat vitatott - gyümölcscukrot, mint pl. az agavészirup.  Más, mint a mesterséges édesítőszerek vagy a steviaglikozid. Az eritritnél nincs napi ajánlott fogyasztási limit meghatározva. Élvezet bűntudat nélkül!

Biológiai és alakbarát

A Biosüsse az első biológiai cukoralternatíva, kalória nélkül! Nem tartalmaz semmilyen, a test által felhasználható szénhidrátot és igazán kedvelt a diabéteszesek és mindazok körében, akik cukor- és kalóriatudatosan táplálkoznak.

 

Alkalmas többek között

-          Low Carb, Paleo, Dukan, Atkins, stb. diéta követői számára, valamint

-          vegán és vegetáriánus fogyasztók számára is.

 

Tanulmányok bizonyítják, hogy az eritrit sem az egészséges, sem a cukorbeteg embereknél nincs semmilyen hatással a vércukorszintre vagy a hasnyálmirigy inzulin kiválasztására. Ez semmilyen más édesítőre nem igaz (legyen az édesítőszer, vagy a hagyományos cukor). Ezen tulajdonsága miatt is nagyon kedvelt a az összes cukormentes diétát (az Atkinstől a Ketogénen és a Dukan-on át a paleo és low carb diétát) követők körében.

Nem károsítja a tejfogakat

Aktuális tanulmányok mutatják, hogy az eritrit ugyanúgy antikariogén (=fogszuvasodás elleni), mint az erről ismert xilit, csakhogy a xilittel ellentétben, abszolút nulla kalóriatartalommal. Ezenfelül, a Biosüsse bizonyítottan antioxidáns hatású, mint néhány vitamin és növényi anyagok.

 

Bevált és biztos

Japánban például már 25 éve használják rengeteg élelmiszerben az eritritet, az Európai Unióban is már több mint 10 éve engedélyezett bárminemű korlátozás nélkül a gyermekek vagy a cukorbetegek számára.

Az eritrit természetesen előfordul az emberi anyagcserében is, és nincs semmilyen hatással sem az egészségesek, sem a diabéteszesek vércukor- vagy inzulinszintjére. Így kizárható az is, hogy az édes íze miatt nem kívánt étvágy- vagy súlynövekedést eredményezne.

Jó lelkiismerettel élvezni az édeset!

A Biosüsse Európa első kalóriamentes cukoralternatívája, amely igazolt BIO tanúsítvánnyal rendelkezik. Természetes fermentáció során állítják elő BIO kukoricából.

Cukor, kémiai szintetikus édesítőszerek, aromák és adalékanyagok hozzáadása nélkül. Németországi BIO intézmények által ellenőrizve és igazolva.

A kalóriamentes Biosüsse tökéletes sütéshez-főzéshez. Kedvelt hozzávalója a süteményeknek, kekszeknek, müzliknek és italoknak, egy kicsit gyengébb erősségű édes ízzel, mint a hagyományos cukor. A tökéletes végeredmény elérése érdekében a Biosüsse mennyisége ne haladja meg a teljes mennyiség 20 %-át. Jó szórakozást és élvezetet!

2 844 Ft
Irány a bolt
bio-sungomba-orlemeny-40g

bio-sungomba-orlemeny-40g

Dr Ganolife Bio Süngomba őrlemény - Eu-ban termesztett, ellenőrzött ökológiai gazdálkodásból származó őrölt süngomba.

Összetétel: 100%-ban alacsony hőmérsékleten szárított bio süngomba őrleményt tartalmaz adalékanyag nélkül.

Tápérték 100 g termékben: Energia 645 KJ, 155 Kcal; Zsír 9,2g (amelyből telített zsírsavak 4,9 g); Szénhidrát 3,9 g (amelyből cukrok 1,7g); Fehérje 14,2 g; Só < 0,1 g. A tápértéktáblázatban feltüntetett adatok tájékoztató jellegűek, ingadozásuk előfordulhat.

Hogyan fogyasszuk?

  • Forrázatot, azaz teát készítünk: fél mokkáskanálnyi gombaport kávés csészébe rakunk, majd a forralóban felforralt vízzel (kb. 0,5-1 dl) leforrázzuk, állni hagyjuk, kihűlés után fogyasztjuk. Napjában legalább kétszer érdemes így fogyasztani. Ízlés szerint ízesíthetjük fahéjjal, mézzel, vagy felönthetjük zöldség-gyümölcslével!
  • Ételekbe (pl. joghurt, kefir, túró) belekeverve is fogyasztható.
Hogy készül a SÜNGOMBA tea? Gyöngyösi Sándor egy videóban megmutatja: https://www.youtube.com/watch?v=h54ncjmT9IY Nettó tömeg: 40 g bio süngomba őrlemény Származás: Eu-ban termesztett és szárított gombaőrlemény Forgalmazza: Gyöngyösi és Társai Kft, Fülöpjakab BIO ellenőrző hatóság: Biokontroll Hungária Nonprofit Kft. HU-ÖKO-01 EU mezőgazdaság A Gyöngyösi és Társai Kft által forgalmazott termékek BIO Tanúsítványának száma: 150233824, mely 2026.01.31-ig érvényes, és az ellenőrző hatóság honlapján lekérhető:  https://hu-oko-01.hu/ACM/faces/form/portal/certification/certsearch.xhtml Tudj meg többet a süngombáról és annak hatásairól a képre kattintva:        
4 590 Ft
Irány a bolt

Egyéb változatok:

All-Co Kókuszkrém 24% UHT 200 ml

All-Co Kókuszkrém 24% UHT 200 ml

Főzéshez és sütéshez is felhasználható vegán, laktóz- és gluténmentes krém. Tökéletes tejföl, joghurt, vagy tejszín helyettesítésére.
449 Ft
Irány a bolt
bio-ganoderma-orlemeny-20g

bio-ganoderma-orlemeny-20g

fülöpjakabi Bio Ganoderma őrlemény ellenőrzött, vegyszer mentes biogazdálkodásból származó, szárított, majd őrölt, 100%-ban ganodermát tartalmazó magyar termék! A Biokontroll Hungária Kft. által minősített BIO termék! Ezt a terméket magyar laboratóriumban bevizsgálták és a benne lévő hasznos anyagok (vitaminok, ásványi anyagok, nyomelemek, aminosavak stb.) mennyisége így pontosan ismert: http://gombakiraly.hu/fulopjakabi-ganoderma-por-analitikai-adatai/.  Ez az őrlemény vitaminok (B1, B2, B3, B5, B6, B9, C-vitamin, D-vitamin), ásványi anyagok (Na, K, Ca, Cl, Mg, P), nyomelemek (cink, mangán, szelén, réz, vas, szerves germánium) természetes forrása!Ganoderma gyógygomba (pecsétviaszgomba, reishi, ganoderma lucidum, ling zhi) az egyik legismertebb és legnépszerűbb gyógygomba világszerte. A tradicionális keleti medicina (Japán és Kína) kb. 4000 éve alkalmazza jótékony tulajdonságai miatt. A kínaiak évezredek óta kiemelkedő minőségű gyógynövényként tekintenek a Ganodermára. Bio Ganoderma őrlemény javasolt használata:  A gomba tartalmú termékek használatánál érdemes mindig kisebb adaggal kezdeni a terápiát, s hetenkénti emeléssel célszerű elérni a kívánt mennyiséget. A Bio Ganoderma őrlemény esetén napi fél mokkáskanálnyi mennyiséggel kezdjük, s ezt követően emeljük max. 3x1 mokkáskanálnyi mennyiségig. A Bio Ganoderma őrleményt joghurtbakefirbe, vagy akár kávéba, teába érdemes beletenni és elfogyasztani. Amennyiben a joghurtot választja, érdemes oltókultúra segítségével A házi joghurt elkészítésére alkalmas érlelő és joghurt oltókultúra webáruházunkban is megvásárolható: http://gombakiraly.hu/aruhaz/joghurt-csomag Főzéshez használni nem célszerű, mivel a gombában lévő hatóanyagok lebomolhatnak! Mellékhatás: mint mindenre, a gomba készítményekre is lehetséges, hogy valaki érzékeny, bár szerencsére ez csak nagyon ritkán fordul elő. Éppen ezért mindig érdemes kis mennyiséggel kezdeni a használatát, hisz az allergiás reakció már nagyon kicsi mennyiség bevitele esetén is látható. Amennyiben allergiás reakciót tapasztal a gomba használata kapcsán, azonnal hagyja abba alkalmazását. A Ganoderma gomba mellé napi 500-1000 mg C-vitamin fogyasztása ajánlott. Csomagolás: új, környezetbarát csomagolás Töltőtömeg: 20 g bio ganoderma őrlemény. Termelő: Gyöngyösi Sándor Forgalmazza: Gyöngyösi és Társai Kft. 6116 Fülöpjakab, Tanya 628. BIO ellenőrző hatóság: Biokontroll Hungária Nonprofit Kft. HU-ÖKO-01 EU mezőgazdaság A Gyöngyösi és Társai Kft által forgalmazott termékek BIO Tanúsítványának száma: 150233824, mely 2026.01.31-ig érvényes, és az ellenőrző hatóság honlapján lekérhető:  https://hu-oko-01.hu/ACM/faces/form/portal/certification/certsearch.xhtml Minőségét megőrzi: a tasakon feltüntetett időpontig. Ez a termék laktózmentes, gluténmentes, tartósítószermentes és adalékmentes! Gluténmentesség igazolása: gluten-tartalom vizsgálati eredmény ide kattintva tekinthető meg Figyelem! Az élelmiszerek, így a gyógygomba őrlemények is, nem rendelkeznek gyógyító hatással, nem alkalmasak betegségek kezelésére, sem megelőzésére. Véralvadásgátló gyógyszerrel való együtt adása a vérzés veszélyét fokozhatja, ezért csak fokozott odafigyelés esetén javasolható az együttes használatuk! És itt nézhetitek meg Gyöngyösi Sándor biogazda bemutatásában, hogyan kell elkészíteni a ganoderma teát (azaz a vizes kivonatot) Bio ganoderma őrleményből: https://youtu.be/XlIGhtowfAc  
5 190 Ft
Irány a bolt
bio-sungomba-orlemeny-30g

bio-sungomba-orlemeny-30g

A Süngomba (Hericium erinaceus) vagy más nevén oroszlánsörény gomba a keleti gyógyászok körében már évszázadok óta megbecsült gyógygomba, hisz több mint 2000 éve használják Kínában. Magyarországon termesztett és szárított gombaőrlemény. Összetétel: 100%-ban alacsony hőmérsékleten szárított, majd őrölt bio süngombát tartalmaz, adalékanyag nélkül. Ajánlott fogyasztása: naponta 2-szer 1 mokkáskanál (1-2 g) ételhez, italhoz keverve. A Süngomba őrleményt joghurtba érdemes beletenni és elfogyasztani. Érdemes oltókultúra segítségével házilag előállított házi joghurtot használni, mely garantáltan színezék és adalék mentes! A házi joghurt elkészítésére alkalmas érlelő és joghurt oltókultúra webáruházunkban is megvásárolható: http://gombakiraly.hu/aruhaz/joghurt-csomag Csomagolás: őrlemény üveg tégelyben. Töltőtömeg: 30 g bio süngomba őrlemény. Termelő: Gyöngyösi Sándor Gyártja és forgalmazza: Gyöngyösi és Társai Kft. 6116 Fülöpjakab, Tanya 628. Ellenőrző hatóság: Biokontroll Hungária Nonprofit Kft. HU-ÖKO-01 EU mezőgazdaság, melynek weboldalán a Gyöngyösi és Társai Kft által forgalmazott termékek BIO Tanúsítványa lekereshető. A Gyöngyösi és Társai Kft által forgalmazott gyógygomba termékek BIO Tanúsítványának száma: 135010122, mely ide kattintva nézhető meg: eMT_gyongyosi_es_tarsai_kft_135010122_87918-22_hiteles Minőségét megőrzi: az üvegen feltüntetett időpontig. Glutén mentesség igazolása: gluten-tartalom Figyelem! 
  • Gombára és gombaspórára allergiásoknak a fogyasztása nem javasolt!
  • A különböző gyógygombák élelmiszerek.
Szeretnél többet tudni  erről a gombáról? Olvasd el  a süngombáról szóló cikkeinket a Gyógygomba Hírek rovatunkban!   Hogy készül a süngomba tea? Gyöngyösi Sándor megmutatja: https://www.youtube.com/watch?v=h54ncjmT9IY&t=4s    
3 990 Ft
Irány a bolt

Egyéb változatok:

bio-sungomba-por-80g

bio-sungomba-por-80g

A süngombát nevezik még oroszlánsörény gombának, pom-pom blanc-nak, jégcsapgombának. A változatos névválasztás oka a gomba külalakja. A süngomba ökölnyi nagyságú melyet kívülről apró csapok borítanak. A gomba színe sárgásfehér. Ismertségét kiváló ízén túl gyógyhatásának köszönheti. Ez a termék 100%-ban liofilizált süngomba port tartalmaz adalékanyag nélkül. Csomagolás: gombapor barna porüvegben Töltőtömeg: 80 g liofilizált süngomba por. Összetétel: 100%-ban liofilizált süngomba port tartalmaz adalékanyag nélkül. Ajánlott fogyasztása: naponta 2-szer 1 mokkáskanál (1 g) ételhez keverve. Származás: Magyarországon termesztett és szárított gombapor. Gyártó és forgalmazó: Champex Kft. H-1222 Budapest, Dévény u. 42-44. Kifejezetten javasoljuk házi joghurtba való elkeverését és fogyasztását. A joghurt elkészítésére alkalmas érlelő és joghurt oltókultúra webáruházunkban is megvásárolható: http://gombakiraly.hu/aruhaz/joghurt-csomag Minőségét megőrzi: a csomagoláson feltüntetett időpontig. Gombaporaik minőségének garanciája, hogy a gomba alapanyagát saját bio minősítésű földjeiken termesztik, majd a gombatermesztés, feldolgozás és szárítás (liofilizálás) is itt valósul meg a váli Mária Anna pusztán található gazdaságukban. Ökológiai gombatermesztésünket a Biokontroll Hungária Nonprofit Kft. ellenőrzi.   Figyelem!
  • a készítmény 3 évnél fiatalabb gyermekeknek nem javallott
  • gyermekek elől védett helyen tartsa
  • ne lépje túl az ajánlott adagot
  • felnyitást követően 3 hónapon belül felhasználandó
  • fogyasztása nem helyettesíti a gyógyszeres kezelést
  • fogyasztása nem pótolja a változatos étkezést
  • tárolja száraz hűvös helyen
  Mi is az a liofilizálás? A ma ismert legkíméletesebb szárítási eljárás a liofilizálás vagy más néven fagyasztva szárítás. Az eljárás során a gombában lévő víz vákuum alatt megfagy, majd szublimálással távozik. Ez azt jelenti, hogy a jég a szilárd halmazállapotból, a folyékony halmazállapotot átugorva rögtön gőzzé válik. Liofilizálás során semmilyen adalékanyagra nincs szükség, az eljárás fizikai folyamatokra épül. A végeredmény tehát 100%-ban természetes anyag, melyből csak a víz került elvonásra, az abban oldott íz és illatanyagok, fehérjék, vitaminok és ásványi anyagok, viszont teljes mértékben a gombában maradnak, mindezt sejt és szövetkárosodás nélkül! A végeredmény tehát a végtermék beltartalmi értékei, mikrobiológiai tisztasága miatt a ma ismert legmagasabb minőséget képviseli. Ezen tulajdonságok miatt a liofilizálást elsősorban a gyógyszeripar alkalmazza, de liofilizált élelmiszerek jelentik az űrhajósoknak táplálékát is.   A liofilizált termék tulajdonságai a következők
  • Az eljárás során semmilyen kémiai adalékra nincsen szükség, kizárólag a víz kerül kivonásra a termékből, a vízben oldott anyagok viszont már a termékben maradnak. Ez teszi lehetővé, hogy a liofilizált termék a ma ismert szárítási eljárások közül a legmagasabb minőséget képviselje.
  • A liofilizált termék nedvességtartama 2-4 % közötti. A liofilizálási eljárás, és az alacsony hőmérsékleten való szárítás következtében a termékben lévő beltartalmi értékek (pl: fehérjék, vitaminok és minden egyéb ásványi anyagok) megmaradnak.
  • A liofilizált termékben benne maradnak az íz a szín és illat anyagok is.
  • A termék szövet és sejtkárosodás nélkül szárad.
  • A liofilizált termék, ha felhasználás során vizet kap, rövid időn belül visszaveszi azt.
A liofilizálási eljárást a fent említett tulajdonságai miatt leginkább a gyógyszeripar és az élelmiszeripar alkalmazza. Felhívjuk figyelmét, hogy
  • a készítmény 3 évnél fiatalabb gyermekeknek nem javallott
  • gyermekek elől védett helyen tartsa
  • ne lépje túl az ajánlott adagot
  • felnyitást követően 3 hónapon belül felhasználandó
  • fogyasztása nem helyettesíti a gyógyszeres kezelést
  • fogyasztása nem pótolja a változatos étkezést
  • tárolja száraz hűvös helyen.
Figyelem! A termék használata nem helyettesíti az egészséges életmódot és a helyes, kiegyensúlyozott táplálkozást. Képek: csak illusztrációk
9 990 Ft
Irány a bolt
bio-gyapjas-tintagomba-orlemeny-30g

bio-gyapjas-tintagomba-orlemeny-30g

A gyapjas tintagomba természetes élőhelyei a rétek, de kertekben is találkozhatunk vele. Fehér színű, pikkelyes felületű kalapja, hosszúkás alakja jól megkülönbözteti más gombáktól. A gyapjas tintagomba beérését követően tintaszerűen, fekete színnel szétfolyik. Erre utal a gomba neve. Mi található  gyapjas tintagombában?
  • a friss termőtest 8-13 % szárazanyagot tartalmaz, amelyben 22-38 % a nyersfehérje,
  • mind a 20 aminosav előfordul a gombában, köztük a 9 esszenciális ( azaz létfontosságú, de ez emberi szervezet által előállítani nem képes) aminosav: a hisztidin, a leucin, az izoleucin, a lizin, a metionin, a fenilalanin, a treonin, a triptofán és a valin,
  • a nyersrost tartalom 13-49 % között váltakozik,
  • a szárazanyag tartalomban 15-45 % a szénhidrát,
  • a zsírtartalom 1-5 %,
  • a hamutartalom 7-11 %.
A gyapjas tintagombában ásványi anyagok, mikroelemek sokasága található, mint például kálium, nátrium, magnézium, vas, kalcium, mangán, cink, réz. Ezen kívül sok vitamin is fellelhető benne, mint például C-vitamin, niacin, riboflavin (B2-vitamin), tiamin (B1 vitamin) is, valamint mind a 20 féle aminosav! Csomagolás: őrlemény üveg tégelyben. Töltőtömeg: 30 g bio gyapjas tintagomba őrlemény. Összetétel: 100%-ban alacsony hőmérsékleten szárított bio gyapjas tintagomba őrleményt tartalmaz adalékanyag nélkül. Származás: Magyarországon termesztett és szárított gombaőrlemény. A fülöpjakabi Gyöngyösi Sándor biogazdaságából származó termék. Ajánlott fogyasztása: naponta 2-szer 1 mokkáskanál (2 g) ételhez, italhoz keverve. Gyártja és forgalmazza: Gyöngyösi és Társai Kft. 6116 Fülöpjakab, Tanya 628. Ellenőrző hatóság: Biokontroll Hungária Nonprofit Kft. HU-ÖKO-01 EU mezőgazdaság, melynek weboldalán a Gyöngyösi és Társai Kft által forgalmazott termékek BIO Tanúsítványa lekereshető. A Gyöngyösi és Társai Kft által forgalmazott gyógygomba termékek BIO Tanúsítványának száma: 135010122, mely ide kattintva nézhető meg: eMT_gyongyosi_es_tarsai_kft_135010122_87918-22_hiteles Minőségét megőrzi: az üvegen feltüntetett időpontig. A Gyapjas tintagomba őrleményt joghurtba érdemes beletenni és elfogyasztani. Érdemes oltókultúra segítségével házilag előállított házi joghurtot használni, mely garantáltan színezék és adalék mentes! A házi joghurt elkészítésére alkalmas érlelő és joghurt oltókultúra webáruházunkban is megvásárolható: http://gombakiraly.hu/aruhaz/joghurt-csomag Minőségét megőrzi: a csomagoláson feltüntetett időpontig. Gluténmentesség igazolása: gluten-tartalom Szeretne többet tudni a Gyapjas tintagombáról? Többek között erről is és sok más érdekességről is olvashat a Gyógygomba Hírek rovatunkban ahol sok érdekességet tudhat meg a gyógygombák fantasztikus világáról! Figyelem! Ez a termék élelmiszer, gyógyító hatással nem rendelkezik. Fogyasztása nem helyettesíti az egészséges táplálkozást, maximum kiegészítheti azt.
3 990 Ft
Irány a bolt
pro-pre-joghurt-oltokultura-12x-2

pro-pre-joghurt-oltokultura-12x-2

A Pro-Pre joghurt készítő oltókultúra 100%-ban természetes összetevőket tartalmazó magyar fejlesztés, mely elnyerte hazai és nemzetközi kutatók és tudósok elismerését. A csomag 12 liter joghurt elkészítéséhez szükséges oltóanyagot tartalmaz!   Milyen összetevőket tartalmaz a Pro-Pre joghurt oltókultúra? Floracia™ (42,6%), TMP tejfehérje-koncentrátum por (35,2%), galakto-oligoszacharid (21,3%), fagyasztva szárított tejsavbaktérium-tenyészetek (Lactobacillus delbrueckii subsp. bulgaricus, Streptococcus salivarius subsp. thermophilus, Lactobacillus acidophilus LA-5®, Lactobacillus reuteri, Lactobacillus rhamnosus GG, Bifidobacterium animalis subsp. lactis BB-12®; 0,9%)
Átlagos tápérték Mértékegység 100 g-ban Egy adagban (14 g-ban) 200 g joghurtban*
Energia kJ 1100 155 479
Kcal 264 37 114
Zsír amelyből-telített-zsírsavak g 0,4 <0,1 5,5
g 0,3 <0,1 3,6
Szénhidrát amelyből-cukrok g 8,7 1,2 8
g 1,5 0,2 8
Fehérje g 28,6 4 7,5
g 0,4 <0,1 0,1
Rost g 60,7 8,5 1,7
  *- 2,8 % zsírtartalmú hőkezelt tejből készítve
Miért érdemes Pro-Pre joghurtot fogyasztani?
  • Probiotikumot és prebiotikumot is tartalmaz.
  • Prebiotikumként Floracia™ (42,6%) és galakto-oligoszacharid (21,3%) található benne. A Floracia™ akácrostot és frukto-oligoszacharidot tartalmaz.
  • Probiotikumként 6 féle probiotikus baktériumtörzs kapott helyet benne: Lactobacillus delbrueckii subsp. bulgaricus, Streptococcus salivarius subsp. thermophilus, Lactobacillus acidophilus LA-5®, Lactobacillus reuteri, Lactobacillus rhamnosus GG, Bifidobacterium animalis subsp. lactis BB-12®.
  • Stabilizáló szer és hősokk nélkül, lassú érleléssel készül egy speciálisan kifejlesztett érlelőben.
  • A házilag elkészített joghurt hűtőszekrényben 15-20 napig eltartható, mivel savanyított tejtermék.
A Pro-Pre joghurt oltókultúra nettó súlya: 6 tasak x 14 g =84 g   Hogyan készül a Pro-Pre joghurt az érlelő segítségével?
  1. Melegítsünk fel  1 liter tejet 45-47 °C-ra.
  2. Keverjünk el benne egy tasak oltókultúrát egyenletesen.
  3. Ezután öntsük át a tejet az 1 literes üvegbe, és tegyük be 8-10 órára az érlelőbe (ha később vesszük ki, keményebb lesz).
  4. Ezt követően vegyük ki az érlelőből az üveget, tegyük be a hűtőbe és lehűlés után, hűtőben tárolva 15-20 napon át is fogyasztható.
Figyelem! Allergiát vagy intoleranciát okozó összetevőket (pl. tejet, tejfehérjét, laktózt) tartalmaz! Azok számára, akik érzékenyek ezekre, a belőle készült joghurt fogyasztása nem javasolt! Forgalmazza: Pro-Pre mikrobiológiai kutató fejlesztő és élelmiszergyártó Kft. Keress meg minket a Facebookon!  
9 990 Ft
Irány a bolt

Egyéb változatok:

pro-pre-joghurt-oltokultura-6x

pro-pre-joghurt-oltokultura-6x

A Pro-Pre joghurt készítő oltókultúra 100%-ban természetes összetevőket tartalmazó magyar fejlesztés, mely elnyerte hazai és nemzetközi kutatók és tudósok elismerését. A csomag 6 liter joghurt elkészítéséhez szükséges oltóanyagot tartalmaz!   Milyen összetevőket tartalmaz a Pro-Pre joghurt oltókultúra? Floracia™ (42,6%), TMP tejfehérje-koncentrátum por (35,2%), galakto-oligoszacharid (21,3%), fagyasztva szárított tejsavbaktérium-tenyészetek (Lactobacillus delbrueckii subsp. bulgaricus, Streptococcus salivarius subsp. thermophilus, Lactobacillus acidophilus LA-5®, Lactobacillus reuteri, Lactobacillus rhamnosus GG, Bifidobacterium animalis subsp. lactis BB-12®; 0,9%)
Átlagos tápérték Mértékegység 100 g-ban Egy adagban (14 g-ban) 200 g joghurtban*
Energia kJ 1100 155 479
Kcal 264 37 114
Zsír amelyből-telített-zsírsavak g 0,4 <0,1 5,5
g 0,3 <0,1 3,6
Szénhidrát amelyből-cukrok g 8,7 1,2 8
g 1,5 0,2 8
Fehérje g 28,6 4 7,5
g 0,4 <0,1 0,1
Rost g 60,7 8,5 1,7
  *- 2,8 % zsírtartalmú hőkezelt tejből készítve
Miért érdemes Pro-Pre joghurtot fogyasztani?
  • Probiotikumot és prebiotikumot is tartalmaz.
  • Prebiotikumként Floracia™ (42,6%) és galakto-oligoszacharid (21,3%) található benne. A Floracia™ akácrostot és frukto-oligoszacharidot tartalmaz.
  • Probiotikumként 6 féle probiotikus baktériumtörzs kapott helyet benne: Lactobacillus delbrueckii subsp. bulgaricus, Streptococcus salivarius subsp. thermophilus, Lactobacillus acidophilus LA-5®, Lactobacillus reuteri, Lactobacillus rhamnosus GG, Bifidobacterium animalis subsp. lactis BB-12®.
  • Stabilizáló szer és hősokk nélkül, lassú érleléssel készül egy speciálisan kifejlesztett érlelőben.
  • A házilag elkészített joghurt hűtőszekrényben 15-20 napig eltartható, mivel savanyított tejtermék.
A Pro-Pre joghurt oltókultúra nettó súlya: 12 tasak x 14 g =168 g   Hogyan készül a Pro-Pre joghurt az érlelő segítségével?
  1. Melegítsünk fel  1 liter tejet 45-47 °C-ra.
  2. Keverjünk el benne egy tasak oltókultúrát egyenletesen.
  3. Ezután öntsük át a tejet az 1 literes üvegbe, és tegyük be 8-10 órára az érlelőbe (ha később vesszük ki, keményebb lesz).
  4. Ezt követően vegyük ki az érlelőből az üveget, tegyük be a hűtőbe és lehűlés után, hűtőben tárolva 15-20 napon át is fogyasztható.
Figyelem! Allergiát vagy intoleranciát okozó összetevőket (pl. tejet, tejfehérjét, laktózt) tartalmaz! Azok számára, akik érzékenyek ezekre, a belőle készült joghurt fogyasztása nem javasolt! Forgalmazza: Pro-Pre mikrobiológiai kutató fejlesztő és élelmiszergyártó Kft. Keress meg minket a Facebookon!
5 390 Ft
Irány a bolt

Egyéb változatok:

joghurt-erlelo-homero

joghurt-erlelo-homero

A csomag tartalma:  1 db joghurt érlelő + 1 db 1 literes üveg + 1 db digitális hőmérő. A Pro-Pre joghurt készítő oltókultúra természetes összetevőket tartalmazó magyar fejlesztés, mely elnyerte hazai és nemzetközi kutatók és tudósok elismerését. A joghurt tehén-vagy juhtejből, baktériumkultúrával előállított, savanyú tejkészítmény. A joghurt élő egészség: kalciumban, foszforban, káliumban, fehérjében és B-vitaminokban gazdag.   Miért érdemes Pro-Pre joghurtot fogyasztani?
  • Probiotikumot és prebiotikumot is tartalmaz.
  • Prebiotikumként Floracia™ (42,6%) és galakto-oligoszacharid (21,3%) található benne. A Floracia™ akácrostot és frukto-oligoszacharidot tartalmaz.
  • Probiotikumként 6 féle probiotikus baktériumtörzs kapott helyet benne: Lactobacillus delbrueckii subsp. bulgaricus, Streptococcus salivarius subsp. thermophilus, Lactobacillus acidophilus LA-5®, Lactobacillus reuteri, Lactobacillus rhamnosus GG, Bifidobacterium animalis subsp. lactis BB-12®.
  • Stabilizáló szer és hősokk nélkül, lassú érleléssel készül egy speciálisan kifejlesztett érlelőben.
  • A házilag elkészített joghurt hűtőszekrényben 15-20 napig eltartható, mivel savanyított tejtermék.
Hogyan készül a Pro-Pre joghurt az érlelő segítségével?
  1. Melegítsünk fel  1 liter tejet 45-47 °C-ra.
  2. Keverjünk el benne egy tasak oltókultúrát egyenletesen.
  3. Ezután öntsük át a tejet az 1 literes üvegbe, és tegyük be 8-10 órára az érlelőbe (ha később vesszük ki, keményebb lesz).
  4. Ezt követően vegyük ki az érlelőből az üveget, tegyük be a hűtőbe és lehűlés után, hűtőben tárolva 15-20 napon át is fogyasztható.
Pro-Pre joghurt oltókultúrák árai
  • 1 liter házi joghurt elkészítéséhez elegendő mennyiség, 990 Ft/liter,
  • 6 liter elkészítéshez elegendő mennyiség, 898 Ft/liter, 6x898=5.390 Ft
  • 12 liter elkészítéséhez elegendő mennyiség, 832 Ft/liter, 12x832 Ft= 9.990 Ft
Figyelem! Allergiát vagy intoleranciát okozó összetevőket (pl. tejet, tejfehérjét, laktózt) tartalmaz! Azok számára, akik érzékenyek ezekre, a belőle készült termék fogyasztása nem javasolt! Forgalmazza: Pro-Pre mikrobiológiai kutató fejlesztő és élelmiszergyártó Kft. Keress meg minket a Facebookon!  
6 490 Ft
Irány a bolt
pro-pre-joghurt-oltokultura-1x

pro-pre-joghurt-oltokultura-1x

A Pro-Pre joghurt készítő oltókultúra természetes összetevőket tartalmazó magyar fejlesztés, mely elnyerte hazai és nemzetközi kutatók és tudósok elismerését. A csomag 1 liter joghurt elkészítéséhez szükséges oltóanyagot tartalmaz!   Milyen összetevőket tartalmaz a Pro-Pre joghurt oltókultúra? Floracia™ (42,6%), TMP tejfehérje-koncentrátum por (35,2%), galakto-oligoszacharid (21,3%), fagyasztva szárított tejsavbaktérium-tenyészetek (Lactobacillus delbrueckii subsp. bulgaricus, Streptococcus salivarius subsp. thermophilus, Lactobacillus acidophilus LA-5®, Lactobacillus reuteri, Lactobacillus rhamnosus GG, Bifidobacterium animalis subsp. lactis BB-12®; 0,9%)
Átlagos tápérték Mértékegység 100 g-ban Egy adagban (14 g-ban) 200 g joghurtban*
Energia kJ 1100 155 479
Kcal 264 37 114
Zsír amelyből-telített-zsírsavak g 0,4 <0,1 5,5
g 0,3 <0,1 3,6
Szénhidrát amelyből-cukrok g 8,7 1,2 8
g 1,5 0,2 8
Fehérje g 28,6 4 7,5
g 0,4 <0,1 0,1
Rost g 60,7 8,5 1,7
  *- 2,8 % zsírtartalmú hőkezelt tejből készítve
Miért érdemes Pro-Pre joghurtot fogyasztani?
  • Probiotikumot és prebiotikumot is tartalmaz.
  • Prebiotikumként Floracia™ (42,6%) és galakto-oligoszacharid (21,3%) található benne. A Floracia™ akácrostot és frukto-oligoszacharidot tartalmaz.
  • Probiotikumként 6 féle probiotikus baktériumtörzs kapott helyet benne: Lactobacillus delbrueckii subsp. bulgaricus, Streptococcus salivarius subsp. thermophilus, Lactobacillus acidophilus LA-5®, Lactobacillus reuteri, Lactobacillus rhamnosus GG, Bifidobacterium animalis subsp. lactis BB-12®.
  • Stabilizáló szer és hősokk nélkül, lassú érleléssel készül egy speciálisan kifejlesztett érlelőben.
  • A házilag elkészített joghurt hűtőszekrényben 15-20 napig eltartható, mivel savanyított tejtermék.
A Pro-Pre joghurt oltókultúra nettó súlya: 14 g/tasak   Hogyan készül a Pro-Pre joghurt az érlelő segítségével?
  1. Melegítsünk fel  1 liter tejet 45-47 °C-ra.
  2. Keverjünk el benne egy tasak oltókultúrát egyenletesen.
  3. Ezután öntsük át a tejet az 1 literes üvegbe, és tegyük be 8-10 órára az érlelőbe (ha később vesszük ki, keményebb lesz).
  4. Ezt követően vegyük ki az érlelőből az üveget, tegyük be a hűtőbe és lehűlés után, hűtőben tárolva 15-20 napon át is fogyasztható.
Ha nincs még érlelőd, vásárolj házi joghurt érlelőt webshopunkban! Ha ízlik a Pro-Pre házi joghurt, 6 db-os és 12 db-os kiszerelésben is megvásárolhatod nálunk (ld. lentebb)! Figyelem! Allergiát vagy intoleranciát okozó összetevőket (pl. tejet, tejfehérjét, laktózt) tartalmaz! Azok számára, akik érzékenyek ezekre, a belőle készült joghurt fogyasztása nem javasolt! Forgalmazza: Pro-Pre mikrobiológiai kutató fejlesztő és élelmiszergyártó Kft. Keress meg minket a Facebookon!  
990 Ft
Irány a bolt

Egyéb változatok:

joghurt-erlelo-garanciaval

joghurt-erlelo-garanciaval

A csomag tartalma: 1 db joghurt érlelő + 1 db 1 literes üveg. Ez a csomag NEM TARTALMAZ joghurt oltókultúrát. A Pro-Pre joghurt készítő oltókultúra természetes összetevőket tartalmazó magyar fejlesztés, mely elnyerte hazai és nemzetközi kutatók és tudósok elismerését. A joghurt tehén-vagy juhtejből, baktériumkultúrával előállított, savanyú tejkészítmény. A joghurt élő egészség: kalciumban, foszforban, káliumban, fehérjében és B-vitaminokban gazdag.   Miért érdemes Pro-Pre joghurtot fogyasztani?
  • Probiotikumot és prebiotikumot is tartalmaz.
  • Prebiotikumként Floracia™ (42,6%) és galakto-oligoszacharid (21,3%) található benne. A Floracia™ akácrostot és frukto-oligoszacharidot tartalmaz.
  • Probiotikumként 6 féle probiotikus baktériumtörzs kapott helyet benne: Lactobacillus delbrueckii subsp. bulgaricus, Streptococcus salivarius subsp. thermophilus, Lactobacillus acidophilus LA-5®, Lactobacillus reuteri, Lactobacillus rhamnosus GG, Bifidobacterium animalis subsp. lactis BB-12®.
  • Stabilizáló szer és hősokk nélkül, lassú érleléssel készül egy speciálisan kifejlesztett érlelőben.
  • A házilag elkészített joghurt hűtőszekrényben 15-20 napig eltartható, mivel savanyított tejtermék.
Hogyan készül a Pro-Pre joghurt az érlelő segítségével?
  1. Melegítsünk fel  1 liter tejet 45-47 °C-ra.
  2. Keverjünk el benne egy tasak oltókultúrát egyenletesen.
  3. Ezután öntsük át a tejet az 1 literes üvegbe, és tegyük be 8-10 órára az érlelőbe (ha később vesszük ki, keményebb lesz).
  4. Ezt követően vegyük ki az érlelőből az üveget, tegyük be a hűtőbe és lehűlés után, hűtőben tárolva 15-20 napon át is fogyasztható.
VÁLASSZ Pro-Pre joghurt oltókultúrát az érlelőhöz:
  • 1 liter házi joghurt elkészítéséhez elegendő mennyiség, 990 Ft/liter,
  • 6 liter elkészítéshez elegendő mennyiség, 898 Ft/liter, 6x898=5.390 Ft
  • 12 liter elkészítéséhez elegendő mennyiség, 832 Ft/liter, 12x832 Ft= 9.990 Ft
Figyelem! Allergiát vagy intoleranciát okozó összetevőket (pl. tejet, tejfehérjét, laktózt) tartalmaz! Azok számára, akik érzékenyek ezekre, a belőle készült termék fogyasztása nem javasolt! Forgalmazza: Pro-Pre mikrobiológiai kutató fejlesztő és élelmiszergyártó Kft. Keress meg minket a Facebookon!    
4 990 Ft
Irány a bolt
joghurt-csomag

joghurt-csomag

Ez a JOGHURT CSOMAG a házi joghurt elkészítéséhez szükséges eszközöket tartalmazza.   A csomag tartalma:
  • 1 db érlelő,
  • 1 db egy literes üveg,
  • 1 db digitális hőmérő,
  • 6 zacskó Pro-Pre joghurt oltókultúra. Egy zacskó oltókultúrából 1 liter házi joghurt készíthető.
A Pro-Pre joghurt készítő oltókultúra természetes összetevőket tartalmazó magyar fejlesztés, mely elnyerte hazai és nemzetközi kutatók és tudósok elismerését. A joghurt tehén-vagy juhtejből, baktériumkultúrával előállított, savanyú tejkészítmény. A joghurt élő egészség: kalciumban, foszforban, káliumban, fehérjében és B-vitaminkoban gazdag.   Miért érdemes Pro-Pre joghurtot fogyasztani?
  • Probiotikumot és prebiotikumot is tartalmaz.
  • Prebiotikumként Floracia™ (42,6%) és galakto-oligoszacharid (21,3%) található benne. A Floracia™ akácrostot és frukto-oligoszacharidot tartalmaz.
  • Probiotikumként 6 féle probiotikus baktériumtörzs kapott helyet benne: Lactobacillus delbrueckii subsp. bulgaricus, Streptococcus salivarius subsp. thermophilus, Lactobacillus acidophilus LA-5®, Lactobacillus reuteri, Lactobacillus rhamnosus GG, Bifidobacterium animalis subsp. lactis BB-12®.
  • Stabilizáló szer és hősokk nélkül, lassú érleléssel készül egy speciálisan kifejlesztett érlelőben.
  • A házilag elkészített joghurt hűtőszekrényben 15-20 napig eltartható, mivel savanyított tejtermék.
  Hogyan készül a Pro-Pre joghurt az érlelő segítségével?
  1. Melegítsünk fel  1 liter tejet 45-47 °C-ra.
  2. Keverjünk el benne egy tasak oltókultúrát egyenletesen.
  3. Ezután öntsük át a tejet az 1 literes üvegbe, és tegyük be 8-10 órára az érlelőbe (ha később vesszük ki, keményebb lesz).
  4. Ezt követően vegyük ki az érlelőből az üveget, tegyük be a hűtőbe és lehűlés után, hűtőben tárolva 15-20 napon át is fogyasztható.
Az érlelőt csak egyszer kell megvásárolnia, a későbbiekben már csak az oltókultúrát kell rendelnie webáruházunkban. Pro-Pre joghurt oltókultúrák árai:
  • 1 liter házi joghurt elkészítéséhez elegendő mennyiség, 990 Ft/liter,
  • 6 liter elkészítéshez elegendő mennyiség, 898 Ft/liter, 6x898= 5.390 Ft
  • 12 liter elkészítéséhez elegendő mennyiség, 832 Ft/liter, 12x832= 9.990 Ft
Figyelem! Allergiát vagy intoleranciát okozó összetevőket (pl. tejet, tejfehérjét, laktózt) tartalmaz! Azok számára, akik érzékenyek ezekre, a belőle készült termék fogyasztása nem javasolt! Forgalmazza: Pro-Pre mikrobiológiai kutató fejlesztő és élelmiszergyártó Kft. Keress meg minket a Facebookon!  
9 990 Ft
Irány a bolt

Ez a weboldal cookie-kat (sütiket) használ azért, hogy a használata során a lehető legjobb élményt tudjuk biztosítani.