A csomag tartalma: 1 db joghurt érlelő + 1 db 1 literes üveg.
Ez a csomag
NEM TARTALMAZ joghurt oltókultúrát.
A
Pro-Pre joghurt készítő oltókultúra természetes összetevőket tartalmazó
magyar fejlesztés, mely elnyerte hazai és nemzetközi kutatók és tudósok elismerését.
A
joghurt tehén-vagy juhtejből, baktériumkultúrával előállított, savanyú tejkészítmény. A joghurt élő egészség: kalciumban, foszforban, káliumban, fehérjében és B-vitaminokban gazdag.
Miért érdemes Pro-Pre joghurtot fogyasztani?- Probiotikumot és prebiotikumot is tartalmaz.
- Prebiotikumként Floracia™ (42,6%) és galakto-oligoszacharid (21,3%) található benne. A Floracia™ akácrostot és frukto-oligoszacharidot tartalmaz.
- Probiotikumként 6 féle probiotikus baktériumtörzs kapott helyet benne: Lactobacillus delbrueckii subsp. bulgaricus, Streptococcus salivarius subsp. thermophilus, Lactobacillus acidophilus LA-5®, Lactobacillus reuteri, Lactobacillus rhamnosus GG, Bifidobacterium animalis subsp. lactis BB-12®.
- Stabilizáló szer és hősokk nélkül, lassú érleléssel készül egy speciálisan kifejlesztett érlelőben.
- A házilag elkészített joghurt hűtőszekrényben 15-20 napig eltartható, mivel savanyított tejtermék.
Hogyan készül a Pro-Pre joghurt az érlelő segítségével?- Melegítsünk fel 1 liter tejet 45-47 °C-ra.
- Keverjünk el benne egy tasak oltókultúrát egyenletesen.
- Ezután öntsük át a tejet az 1 literes üvegbe, és tegyük be 8-10 órára az érlelőbe (ha később vesszük ki, keményebb lesz).
- Ezt követően vegyük ki az érlelőből az üveget, tegyük be a hűtőbe és lehűlés után, hűtőben tárolva 15-20 napon át is fogyasztható.
VÁLASSZ Pro-Pre joghurt oltókultúrát az érlelőhöz:- 1 liter házi joghurt elkészítéséhez elegendő mennyiség, 990 Ft/liter,
- 6 liter elkészítéshez elegendő mennyiség, 898 Ft/liter, 6x898=5.390 Ft
- 12 liter elkészítéséhez elegendő mennyiség, 832 Ft/liter, 12x832 Ft= 9.990 Ft
Figyelem! Allergiát vagy intoleranciát okozó összetevőket (pl. tejet, tejfehérjét, laktózt) tartalmaz! Azok számára, akik érzékenyek ezekre, a belőle készült termék fogyasztása nem javasolt!
Forgalmazza: Pro-Pre mikrobiológiai kutató fejlesztő és élelmiszergyártó Kft.
Keress meg minket a Facebookon!