Oltókultúra


A Green Pláza keresőjében oltókultúra címkével ellátott termékek
1-17 megjelenítése a(z) 17 elemből.
joghurt-csomag

joghurt-csomag

Ez a JOGHURT CSOMAG a házi joghurt elkészítéséhez szükséges érlelőt, üveget, digitális hőmérőt és joghurt oltókultúrát tartalmazza. Egy zacskó oltókultúrából 1 liter házi joghurt készíthető. A csomag 6 liter joghurt elkészítéséhez szükséges oltóanyagot is tartalmaz! A Pro-Pre joghurt készítő oltókultúra 100%-ban természetes összetevőket tartalmazó magyar fejlesztés, mely elnyerte hazai és nemzetközi kutatók és tudósok elismerését. A joghurt tehén-vagy juhtejből, baktériumkultúrával előállított, savanyú tejkészítmény. A joghurt élő egészség: kalciumban, foszforban, káliumban, fehérjében és B-vitaminkoban gazdag. Miért érdemes Pro-Pre joghurtot fogyasztani?
  • Probiotikumot és prebiotikumot is tartalmaz.
  • Prebiotikumként Floracia™ (42,6%) és galakto-oligoszacharid (21,3%) található benne. A Floracia™ akácrostot és frukto-oligoszacharidot tartalmaz.
  • Probiotikumként 6 féle probiotikus baktériumtörzs kapott helyet benne: Lactobacillus delbrueckii subsp. bulgaricus, Streptococcus salivarius subsp. thermophilus, Lactobacillus acidophilus LA-5®, Lactobacillus reuteri, Lactobacillus rhamnosus GG, Bifidobacterium animalis subsp. lactis BB-12®.
  • Stabilizáló szer és hősokk nélkül, lassú érleléssel készül egy speciálisan kifejlesztett érlelőben.
  • A házilag elkészített joghurt hűtőszekrényben 15-20 napig eltartható, mivel savanyított tejtermék.
Hogyan készül a Pro-Pre joghurt az érlelő segítségével?
  1. Melegítsünk fel  1 liter tejet 45-47 °C-ra.
  2. Keverjünk el benne egy tasak oltókultúrát egyenletesen.
  3. Ezután öntsük át a tejet az 1 literes üvegbe, és tegyük be 8-10 órára az érlelőbe (ha később vesszük ki, keményebb lesz).
  4. Ezt követően vegyük ki az érlelőből az üveget, tegyük be a hűtőbe és lehűlés után, hűtőben tárolva 15-20 napon át is fogyasztható.
Az érlelőt csak egyszer kell megvásárolnia, a későbbiekben már csak az oltókultúrát kell rendelnie webáruházunkban. Pro-Pre joghurt oltókultúrák megrendelése:
  • 1 liter házi joghurt elkészítéséhez elegendő mennyiség, 990 Ft/liter: ITT
  • 6 liter elkészítéshez elegendő mennyiség, 898 Ft/liter: ITT
  • 12 liter elkészítéséhez elegendő mennyiség, 832 Ft/liter: ITT
   
9 990 Ft
Irány a bolt

Egyéb változatok:

bio-sungomba-por-80g

bio-sungomba-por-80g

A süngombát nevezik még oroszlánsörény gombának, pom-pom blanc-nak, jégcsapgombának. A változatos névválasztás oka a gomba külalakja. A süngomba ökölnyi nagyságú melyet kívülről apró csapok borítanak. A gomba színe sárgásfehér. Ismertségét kiváló ízén túl gyógyhatásának köszönheti. Ez a termék 100%-ban liofilizált süngomba port tartalmaz adalékanyag nélkül. Csomagolás: gombapor barna porüvegben Töltőtömeg: 80 g liofilizált süngomba por. Összetétel: 100%-ban liofilizált süngomba port tartalmaz adalékanyag nélkül. Ajánlott fogyasztása: naponta 2-szer 1 mokkáskanál (1 g) ételhez keverve. Származás: Magyarországon termesztett és szárított gombapor. Gyártó és forgalmazó: Champex Kft. H-1222 Budapest, Dévény u. 42-44. Kifejezetten javasoljuk házi joghurtba való elkeverését és fogyasztását. A joghurt elkészítésére alkalmas érlelő és joghurt oltókultúra webáruházunkban is megvásárolható: http://gombakiraly.hu/aruhaz/joghurt-csomag Minőségét megőrzi: a csomagoláson feltüntetett időpontig. Gombaporaik minőségének garanciája, hogy a gomba alapanyagát saját bio minősítésű földjeiken termesztik, majd a gombatermesztés, feldolgozás és szárítás (liofilizálás) is itt valósul meg a váli Mária Anna pusztán található gazdaságukban. Ökológiai gombatermesztésünket a Biokontroll Hungária Nonprofit Kft. ellenőrzi.   Figyelem!
  • a készítmény 3 évnél fiatalabb gyermekeknek nem javallott
  • gyermekek elől védett helyen tartsa
  • ne lépje túl az ajánlott adagot
  • felnyitást követően 3 hónapon belül felhasználandó
  • fogyasztása nem helyettesíti a gyógyszeres kezelést
  • fogyasztása nem pótolja a változatos étkezést
  • tárolja száraz hűvös helyen
  Mi is az a liofilizálás? A ma ismert legkíméletesebb szárítási eljárás a liofilizálás vagy más néven fagyasztva szárítás. Az eljárás során a gombában lévő víz vákuum alatt megfagy, majd szublimálással távozik. Ez azt jelenti, hogy a jég a szilárd halmazállapotból, a folyékony halmazállapotot átugorva rögtön gőzzé válik. Liofilizálás során semmilyen adalékanyagra nincs szükség, az eljárás fizikai folyamatokra épül. A végeredmény tehát 100%-ban természetes anyag, melyből csak a víz került elvonásra, az abban oldott íz és illatanyagok, fehérjék, vitaminok és ásványi anyagok, viszont teljes mértékben a gombában maradnak, mindezt sejt és szövetkárosodás nélkül! A végeredmény tehát a végtermék beltartalmi értékei, mikrobiológiai tisztasága miatt a ma ismert legmagasabb minőséget képviseli. Ezen tulajdonságok miatt a liofilizálást elsősorban a gyógyszeripar alkalmazza, de liofilizált élelmiszerek jelentik az űrhajósoknak táplálékát is.   A liofilizált termék tulajdonságai a következők
  • Az eljárás során semmilyen kémiai adalékra nincsen szükség, kizárólag a víz kerül kivonásra a termékből, a vízben oldott anyagok viszont már a termékben maradnak. Ez teszi lehetővé, hogy a liofilizált termék a ma ismert szárítási eljárások közül a legmagasabb minőséget képviselje.
  • A liofilizált termék nedvességtartama 2-4 % közötti. A liofilizálási eljárás, és az alacsony hőmérsékleten való szárítás következtében a termékben lévő beltartalmi értékek (pl: fehérjék, vitaminok és minden egyéb ásványi anyagok) megmaradnak.
  • A liofilizált termékben benne maradnak az íz a szín és illat anyagok is.
  • A termék szövet és sejtkárosodás nélkül szárad.
  • A liofilizált termék, ha felhasználás során vizet kap, rövid időn belül visszaveszi azt.
A liofilizálási eljárást a fent említett tulajdonságai miatt leginkább a gyógyszeripar és az élelmiszeripar alkalmazza. Felhívjuk figyelmét, hogy
  • a készítmény 3 évnél fiatalabb gyermekeknek nem javallott
  • gyermekek elől védett helyen tartsa
  • ne lépje túl az ajánlott adagot
  • felnyitást követően 3 hónapon belül felhasználandó
  • fogyasztása nem helyettesíti a gyógyszeres kezelést
  • fogyasztása nem pótolja a változatos étkezést
  • tárolja száraz hűvös helyen.
Figyelem! A termék használata nem helyettesíti az egészséges életmódot és a helyes, kiegyensúlyozott táplálkozást. Képek: csak illusztrációk
9 990 Ft
Irány a bolt
joghurt-erlelo-garanciaval

joghurt-erlelo-garanciaval

A csomag tartalma: 1 db joghurt érlelő + 1 db 1 literes üveg. Ez a csomag NEM TARTALMAZ joghurt oltókultúrát. A Pro-Pre joghurt készítő oltókultúra természetes összetevőket tartalmazó magyar fejlesztés, mely elnyerte hazai és nemzetközi kutatók és tudósok elismerését. A joghurt tehén-vagy juhtejből, baktériumkultúrával előállított, savanyú tejkészítmény. A joghurt élő egészség: kalciumban, foszforban, káliumban, fehérjében és B-vitaminokban gazdag.   Miért érdemes Pro-Pre joghurtot fogyasztani?
  • Probiotikumot és prebiotikumot is tartalmaz.
  • Prebiotikumként Floracia™ (42,6%) és galakto-oligoszacharid (21,3%) található benne. A Floracia™ akácrostot és frukto-oligoszacharidot tartalmaz.
  • Probiotikumként 6 féle probiotikus baktériumtörzs kapott helyet benne: Lactobacillus delbrueckii subsp. bulgaricus, Streptococcus salivarius subsp. thermophilus, Lactobacillus acidophilus LA-5®, Lactobacillus reuteri, Lactobacillus rhamnosus GG, Bifidobacterium animalis subsp. lactis BB-12®.
  • Stabilizáló szer és hősokk nélkül, lassú érleléssel készül egy speciálisan kifejlesztett érlelőben.
  • A házilag elkészített joghurt hűtőszekrényben 15-20 napig eltartható, mivel savanyított tejtermék.
Hogyan készül a Pro-Pre joghurt az érlelő segítségével?
  1. Melegítsünk fel  1 liter tejet 45-47 °C-ra.
  2. Keverjünk el benne egy tasak oltókultúrát egyenletesen.
  3. Ezután öntsük át a tejet az 1 literes üvegbe, és tegyük be 8-10 órára az érlelőbe (ha később vesszük ki, keményebb lesz).
  4. Ezt követően vegyük ki az érlelőből az üveget, tegyük be a hűtőbe és lehűlés után, hűtőben tárolva 15-20 napon át is fogyasztható.
VÁLASSZ Pro-Pre joghurt oltókultúrát az érlelőhöz:
  • 1 liter házi joghurt elkészítéséhez elegendő mennyiség, 990 Ft/liter,
  • 6 liter elkészítéshez elegendő mennyiség, 898 Ft/liter, 6x898=5.390 Ft
  • 12 liter elkészítéséhez elegendő mennyiség, 832 Ft/liter, 12x832 Ft= 9.990 Ft
Figyelem! Allergiát vagy intoleranciát okozó összetevőket (pl. tejet, tejfehérjét, laktózt) tartalmaz! Azok számára, akik érzékenyek ezekre, a belőle készült termék fogyasztása nem javasolt! Forgalmazza: Pro-Pre mikrobiológiai kutató fejlesztő és élelmiszergyártó Kft. Keress meg minket a Facebookon!    
4 990 Ft
Irány a bolt

Egyéb változatok:

pecsetviaszgomba-por-20g

pecsetviaszgomba-por-20g

Pecsétviaszgomba (Ganoderma lucidum) az egyik legismertebb gyógygombánk. A Kínában csak „halhatatlanság gombája” -elnevezéssel illetik. A gomba húsa kemény, taplószerű. Termesztését tehát nem élvezeti értéke, hanem gyógyászati jelentősége indokolja. Ez a termék 100%-ban liofilizált pecsétviaszgomba port tartalmaz adalékanyag nélkül. Csomagolás: gombapor műanyag tégelyben. Töltőtömeg: 25 g pecsétviaszgomba por. Összetétel: 100%-ban liofilizált pecsétviaszgomba port tartalmaz adalékanyag nélkül. Ajánlott fogyasztása: naponta 2 x 1 mokkáskanál (0,5 g) teaként elkészítve, vagy a pecsétviasz port ételhez keverve. A Pecsétviaszgomba port joghurtba  vagy akár kávéba, teába érdemes beletenni és elfogyasztani. Kifejezetten javasoljuk a Pro-Pre házi joghurtba való elkeverését és fogyasztását. A joghurt elkészítésére alkalmas érlelő és oltókultúra webáruházunkban kapható. Minőségét megőrzi: a csomagoláson feltüntetett időpontig. Származás: Magyarország Gyártó és forgalmazó: Champex Kft. H-1222 Budapest, Dévény u. 42-44. OETI notifikációs szám: 16020/2015 Gombaporaik minőségének garanciája, hogy a gomba alapanyagát saját bio minősítésű földjeiken termesztik, majd a gombatermesztés, feldolgozás és szárítás (liofilizálás) is itt valósul meg a váli Mária Anna pusztán található gazdaságukban. Ökológiai gombatermesztésünket a Biokontroll Hungária Nonprofit Kft. ellenőrzi. Figyelem!
  • a készítmény 3 évnél fiatalabb gyermekeknek nem javallott
  • gyermekek elől védett helyen tartsa
  • ne lépje túl az ajánlott adagot
  • felnyitást követően 3 hónapon belül felhasználandó
  • fogyasztása nem helyettesíti a gyógyszeres kezelést
  • fogyasztása nem pótolja a változatos étkezést
  • tárolja száraz hűvös helyen

Mi is az a liofilizálás?

A ma ismert legkíméletesebb szárítási eljárás a liofilizálás vagy más néven fagyasztva szárítás. Az eljárás során a gombában lévő víz vákuum alatt megfagy, majd szublimálással távozik. Ez azt jelenti, hogy a jég a szilárd halmazállapotból, a folyékony halmazállapotot átugorva rögtön gőzzé válik. Liofilizálás során semmilyen adalékanyagra nincs szükség, az eljárás fizikai folyamatokra épül. A végeredmény tehát 100%-ban természetes anyag, melyből csak a víz került elvonásra, az abban oldott íz és illatanyagok, fehérjék, vitaminok és ásványi anyagok, viszont teljes mértékben a gombában maradnak, mindezt sejt és szövetkárosodás nélkül! A liofilizált termék tulajdonságai a következők
  • Az eljárás során semmilyen kémiai adalékra nincsen szükség, kizárólag a víz kerül kivonásra a termékből, a vízben oldott anyagok viszont már a termékben maradnak.
  • A liofilizált termék nedvességtartama 2-4 % közötti. A liofilizálási eljárás, és az alacsony hőmérsékleten való szárítás következtében a termékben lévő beltartalmi értékek (pl: fehérjék, vitaminok és minden egyéb ásványi anyagok) megmaradnak.
  • A liofilizált termékben benne maradnak az íz a szín és illat anyagok is.
  • A termék szövet és sejtkárosodás nélkül szárad.
  • A liofilizált termék, ha felhasználás során vizet kap, rövid időn belül visszaveszi azt.
A liofilizálási eljárást a fent említett tulajdonságai miatt leginkább a gyógyszeripar alkalmazza. Figyelem! A termék használata nem helyettesíti az egészséges életmódot és a helyes, kiegyensúlyozott táplálkozást.
7 340 Ft
Irány a bolt

Egyéb változatok:

pecsetviaszgomba-por

pecsetviaszgomba-por

Pecsétviaszgomba (Ganoderma lucidum) hazánkban is őshonos faj, mellyel elsősorban lombhullató erdőkben találkozhatunk. A gomba jellegzetesen legyező alakban szétterülő kalapja egy oldalt fekvő száron ül. A gomba növekedésben lévő széle fehér színű. A tönk felé haladva sárga, vörös, majd bíbor színekben pompázik. A Kínában csak „halhatatlanság gombája” -ként nevezett gomba egészét fényes viaszréteg fedi. A gomba húsa kemény, taplószerű. Termesztését tehát nem élvezeti értéke, hanem gyógyászati jelentősége indokolja. Ez a termék 100%-ban liofilizált pecsétviaszgomba port tartalmaz adalékanyag nélkül. Csomagolás: gombapor barna porüvegben Töltőtömeg: 25g pecsétviaszgomba por. Összetétel: 100%-ban liofilizált pecsétviaszgomba port tartalmaz adalékanyag nélkül. Származás: Magyarországon, ökológiai gazdálkodásban termesztett és szárított gombapor. Ajánlott fogyasztása: naponta 2-szer 1 mokkáskanál (0,5 g) teaként elkészítve, vagy a gombaport ételhez keverve. OETI notifikációs szám: 16020/2015 Gombaporaik minőségének garanciája, hogy a gomba alapanyagát saját bio minősítésű földjeiken termesztik, majd a gombatermesztés, feldolgozás és szárítás (liofilizálás) is itt valósul meg a váli Mária Anna pusztán található gazdaságukban. Ökológiai gombatermesztésünket a Biokontroll Hungária Nonprofit Kft. ellenőrzi. Kifejezetten javasoljuk házi joghurtba való elkeverését és fogyasztását. A joghurt elkészítésére alkalmas érlelő és joghurt oltókultúra webáruházunkban is megvásárolható: http://gombakiraly.hu/aruhaz/joghurt-csomag Minőségét megőrzi: a csomagoláson feltüntetett időpontig. Gyártó és forgalmazó: Champex Kft. H-1222 Budapest, Dévény u. 42-44. Figyelem!
  • a készítmény 3 évnél fiatalabb gyermekeknek nem javallott
  • gyermekek elől védett helyen tartsa
  • ne lépje túl az ajánlott adagot
  • felnyitást követően 3 hónapon belül felhasználandó
  • fogyasztása nem helyettesíti a gyógyszeres kezelést
  • fogyasztása nem pótolja a változatos étkezést
  • tárolja száraz hűvös helyen
  Mi is az a liofilizálás? A ma ismert legkíméletesebb szárítási eljárás a liofilizálás vagy más néven fagyasztva szárítás. Az eljárás során a gombában lévő víz vákuum alatt megfagy, majd szublimálással távozik. Ez azt jelenti, hogy a jég a szilárd halmazállapotból, a folyékony halmazállapotot átugorva rögtön gőzzé válik. Liofilizálás során semmilyen adalékanyagra nincs szükség, az eljárás fizikai folyamatokra épül. A végeredmény tehát 100%-ban természetes anyag, melyből csak a víz került elvonásra, az abban oldott íz és illatanyagok, fehérjék, vitaminok és ásványi anyagok, viszont teljes mértékben a gombában maradnak, mindezt sejt és szövetkárosodás nélkül! A végeredmény tehát a végtermék beltartalmi értékei, mikrobiológiai tisztasága miatt a ma ismert legmagasabb minőséget képviseli. Ezen tulajdonságok miatt a liofilizálást elsősorban a gyógyszeripar alkalmazza, de liofilizált élelmiszerek jelentik az űrhajósoknak táplálékát is.   A liofilizált termék tulajdonságai a következők
  • Az eljárás során semmilyen kémiai adalékra nincsen szükség, kizárólag a víz kerül kivonásra a termékből, a vízben oldott anyagok viszont már a termékben maradnak. Ez teszi lehetővé, hogy a liofilizált termék a ma ismert szárítási eljárások közül a legmagasabb minőséget képviselje.
  • A liofilizált termék nedvességtartama 2-4 % közötti. A liofilizálási eljárás, és az alacsony hőmérsékleten való szárítás következtében a termékben lévő beltartalmi értékek (pl: fehérjék, vitaminok és minden egyéb ásványi anyagok) megmaradnak.
  • A liofilizált termékben benne maradnak az íz a szín és illat anyagok is.
  • A termék szövet és sejtkárosodás nélkül szárad.
  • A liofilizált termék, ha felhasználás során vizet kap, rövid időn belül visszaveszi azt.
A liofilizálási eljárást a fent említett tulajdonságai miatt leginkább a gyógyszeripar alkalmazza. Figyelem! A termék használata nem helyettesíti az egészséges életmódot és a helyes, kiegyensúlyozott táplálkozást.      
7 340 Ft
Irány a bolt

Egyéb változatok:

joghurt-erlelo-homero

joghurt-erlelo-homero

A Pro-Pre joghurt készítő oltókultúra 100%-ban természetes összetevőket tartalmazó magyar fejlesztés, mely elnyerte hazai és nemzetközi kutatók és tudósok elismerését. A joghurt tehén-vagy juhtejből, baktériumkultúrával előállított, savanyú tejkészítmény. A joghurt élő egészség: kalciumban, foszforban, káliumban, fehérjében és B-vitaminokban gazdag. Miért érdemes Pro-Pre joghurtot fogyasztani?
  • Probiotikumot és prebiotikumot is tartalmaz.
  • Prebiotikumként Floracia™ (42,6%) és galakto-oligoszacharid (21,3%) található benne. A Floracia™ akácrostot és frukto-oligoszacharidot tartalmaz.
  • Probiotikumként 6 féle probiotikus baktériumtörzs kapott helyet benne: Lactobacillus delbrueckii subsp. bulgaricus, Streptococcus salivarius subsp. thermophilus, Lactobacillus acidophilus LA-5®, Lactobacillus reuteri, Lactobacillus rhamnosus GG, Bifidobacterium animalis subsp. lactis BB-12®.
  • Stabilizáló szer és hősokk nélkül, lassú érleléssel készül egy speciálisan kifejlesztett érlelőben.
  • A házilag elkészített joghurt hűtőszekrényben 15-20 napig eltartható, mivel savanyított tejtermék.
Hogyan készül a Pro-Pre joghurt az érlelő segítségével?
  1. Melegítsünk fel  1 liter tejet 45-47 °C-ra.
  2. Keverjünk el benne egy tasak oltókultúrát egyenletesen.
  3. Ezután öntsük át a tejet az 1 literes üvegbe, és tegyük be 8-10 órára az érlelőbe (ha később vesszük ki, keményebb lesz).
  4. Ezt követően vegyük ki az érlelőből az üveget, tegyük be a hűtőbe és lehűlés után, hűtőben tárolva 15-20 napon át is fogyasztható.
A csomag tartalma: 1 db érlelő + 1 db üveg (1 literes) + 1 db digitális hőmérő. Pro-Pre joghurt oltókultúrák megrendelése:
  • 6 liter elkészítéshez elegendő mennyiség, 898 Ft/liter: ITT
  • 12 liter elkészítéséhez elegendő mennyiség, 832 Ft/liter: ITT
Figyelem! Allergiát vagy intoleranciát okozó összetevőket (pl. tejet, tejfehérjét, laktózt) tartalmaz! Azok számára, akik érzékenyek ezekre, a belőle készült joghurt fogyasztása nem javasolt! Forgalmazza: Pro-Pre mikrobiológiai kutató fejlesztő és élelmiszergyártó Kft. Keress meg minket a Facebookon!  
6 990 Ft
Irány a bolt

Egyéb változatok:

joghurt-erlelo-homero

joghurt-erlelo-homero

A csomag tartalma:  1 db joghurt érlelő + 1 db 1 literes üveg + 1 db digitális hőmérő. A Pro-Pre joghurt készítő oltókultúra természetes összetevőket tartalmazó magyar fejlesztés, mely elnyerte hazai és nemzetközi kutatók és tudósok elismerését. A joghurt tehén-vagy juhtejből, baktériumkultúrával előállított, savanyú tejkészítmény. A joghurt élő egészség: kalciumban, foszforban, káliumban, fehérjében és B-vitaminokban gazdag.   Miért érdemes Pro-Pre joghurtot fogyasztani?
  • Probiotikumot és prebiotikumot is tartalmaz.
  • Prebiotikumként Floracia™ (42,6%) és galakto-oligoszacharid (21,3%) található benne. A Floracia™ akácrostot és frukto-oligoszacharidot tartalmaz.
  • Probiotikumként 6 féle probiotikus baktériumtörzs kapott helyet benne: Lactobacillus delbrueckii subsp. bulgaricus, Streptococcus salivarius subsp. thermophilus, Lactobacillus acidophilus LA-5®, Lactobacillus reuteri, Lactobacillus rhamnosus GG, Bifidobacterium animalis subsp. lactis BB-12®.
  • Stabilizáló szer és hősokk nélkül, lassú érleléssel készül egy speciálisan kifejlesztett érlelőben.
  • A házilag elkészített joghurt hűtőszekrényben 15-20 napig eltartható, mivel savanyított tejtermék.
Hogyan készül a Pro-Pre joghurt az érlelő segítségével?
  1. Melegítsünk fel  1 liter tejet 45-47 °C-ra.
  2. Keverjünk el benne egy tasak oltókultúrát egyenletesen.
  3. Ezután öntsük át a tejet az 1 literes üvegbe, és tegyük be 8-10 órára az érlelőbe (ha később vesszük ki, keményebb lesz).
  4. Ezt követően vegyük ki az érlelőből az üveget, tegyük be a hűtőbe és lehűlés után, hűtőben tárolva 15-20 napon át is fogyasztható.
Pro-Pre joghurt oltókultúrák árai
  • 1 liter házi joghurt elkészítéséhez elegendő mennyiség, 990 Ft/liter,
  • 6 liter elkészítéshez elegendő mennyiség, 898 Ft/liter, 6x898=5.390 Ft
  • 12 liter elkészítéséhez elegendő mennyiség, 832 Ft/liter, 12x832 Ft= 9.990 Ft
Figyelem! Allergiát vagy intoleranciát okozó összetevőket (pl. tejet, tejfehérjét, laktózt) tartalmaz! Azok számára, akik érzékenyek ezekre, a belőle készült termék fogyasztása nem javasolt! Forgalmazza: Pro-Pre mikrobiológiai kutató fejlesztő és élelmiszergyártó Kft. Keress meg minket a Facebookon!  
6 490 Ft
Irány a bolt

Egyéb változatok:

bio-ganoderma-orlemeny-20g

bio-ganoderma-orlemeny-20g

fülöpjakabi Bio Ganoderma őrlemény ellenőrzött, vegyszer mentes biogazdálkodásból származó, szárított, majd őrölt, 100%-ban ganodermát tartalmazó magyar termék! A Biokontroll Hungária Kft. által minősített BIO termék! Ezt a terméket magyar laboratóriumban bevizsgálták és a benne lévő hasznos anyagok (vitaminok, ásványi anyagok, nyomelemek, aminosavak stb.) mennyisége így pontosan ismert: http://gombakiraly.hu/fulopjakabi-ganoderma-por-analitikai-adatai/.  Ez az őrlemény vitaminok (B1, B2, B3, B5, B6, B9, C-vitamin, D-vitamin), ásványi anyagok (Na, K, Ca, Cl, Mg, P), nyomelemek (cink, mangán, szelén, réz, vas, szerves germánium) természetes forrása!Ganoderma gyógygomba (pecsétviaszgomba, reishi, ganoderma lucidum, ling zhi) az egyik legismertebb és legnépszerűbb gyógygomba világszerte. A tradicionális keleti medicina (Japán és Kína) kb. 4000 éve alkalmazza jótékony tulajdonságai miatt. A kínaiak évezredek óta kiemelkedő minőségű gyógynövényként tekintenek a Ganodermára. Bio Ganoderma őrlemény javasolt használata:  A gomba tartalmú termékek használatánál érdemes mindig kisebb adaggal kezdeni a terápiát, s hetenkénti emeléssel célszerű elérni a kívánt mennyiséget. A Bio Ganoderma őrlemény esetén napi fél mokkáskanálnyi mennyiséggel kezdjük, s ezt követően emeljük max. 3x1 mokkáskanálnyi mennyiségig. A Bio Ganoderma őrleményt joghurtbakefirbe, vagy akár kávéba, teába érdemes beletenni és elfogyasztani. Amennyiben a joghurtot választja, érdemes oltókultúra segítségével A házi joghurt elkészítésére alkalmas érlelő és joghurt oltókultúra webáruházunkban is megvásárolható: http://gombakiraly.hu/aruhaz/joghurt-csomag Főzéshez használni nem célszerű, mivel a gombában lévő hatóanyagok lebomolhatnak! Mellékhatás: mint mindenre, a gomba készítményekre is lehetséges, hogy valaki érzékeny, bár szerencsére ez csak nagyon ritkán fordul elő. Éppen ezért mindig érdemes kis mennyiséggel kezdeni a használatát, hisz az allergiás reakció már nagyon kicsi mennyiség bevitele esetén is látható. Amennyiben allergiás reakciót tapasztal a gomba használata kapcsán, azonnal hagyja abba alkalmazását. A Ganoderma gomba mellé napi 500-1000 mg C-vitamin fogyasztása ajánlott. Csomagolás: új, környezetbarát csomagolás Töltőtömeg: 20 g bio ganoderma őrlemény. Termelő: Gyöngyösi Sándor Forgalmazza: Gyöngyösi és Társai Kft. 6116 Fülöpjakab, Tanya 628. BIO ellenőrző hatóság: Biokontroll Hungária Nonprofit Kft. HU-ÖKO-01 EU mezőgazdaság A Gyöngyösi és Társai Kft által forgalmazott termékek BIO Tanúsítványának száma: 144528123, mely 2025.01.31-ig érvényes, és az ellenőrző hatóság honlapján lekérhető:  https://hu-oko-01.hu/ACM/faces/form/portal/certification/certsearch.xhtml Minőségét megőrzi: a tasakon feltüntetett időpontig. Ez a termék laktózmentes, gluténmentes, tartósítószermentes és adalékmentes! Gluténmentesség igazolása: gluten-tartalom vizsgálati eredmény ide kattintva tekinthető meg Figyelem! Az élelmiszerek, így a gyógygomba őrlemények is, nem rendelkeznek gyógyító hatással, nem alkalmasak betegségek kezelésére, sem megelőzésére. Véralvadásgátló gyógyszerrel való együtt adása a vérzés veszélyét fokozhatja, ezért csak fokozott odafigyelés esetén javasolható az együttes használatuk! És itt nézhetitek meg Gyöngyösi Sándor biogazda bemutatásában, hogyan kell elkészíteni a ganoderma teát (azaz a vizes kivonatot) Bio ganoderma őrleményből: https://youtu.be/XlIGhtowfAc  
5 190 Ft
Irány a bolt

Egyéb változatok:

bio-sungomba-orlemeny-30g

bio-sungomba-orlemeny-30g

A Süngomba (Hericium erinaceus) vagy más nevén oroszlánsörény gomba a keleti gyógyászok körében már évszázadok óta megbecsült gyógygomba, hisz több mint 2000 éve használják Kínában. Magyarországon termesztett és szárított gombaőrlemény. Összetétel: 100%-ban alacsony hőmérsékleten szárított, majd őrölt bio süngombát tartalmaz, adalékanyag nélkül. Ajánlott fogyasztása: naponta 2-szer 1 mokkáskanál (1-2 g) ételhez, italhoz keverve. A Süngomba őrleményt joghurtba érdemes beletenni és elfogyasztani. Érdemes oltókultúra segítségével házilag előállított házi joghurtot használni, mely garantáltan színezék és adalék mentes! A házi joghurt elkészítésére alkalmas érlelő és joghurt oltókultúra webáruházunkban is megvásárolható: http://gombakiraly.hu/aruhaz/joghurt-csomag Csomagolás: őrlemény üveg tégelyben. Töltőtömeg: 30 g bio süngomba őrlemény. Termelő: Gyöngyösi Sándor Gyártja és forgalmazza: Gyöngyösi és Társai Kft. 6116 Fülöpjakab, Tanya 628. Ellenőrző hatóság: Biokontroll Hungária Nonprofit Kft. HU-ÖKO-01 EU mezőgazdaság, melynek weboldalán a Gyöngyösi és Társai Kft által forgalmazott termékek BIO Tanúsítványa lekereshető. A Gyöngyösi és Társai Kft által forgalmazott gyógygomba termékek BIO Tanúsítványának száma: 135010122, mely ide kattintva nézhető meg: eMT_gyongyosi_es_tarsai_kft_135010122_87918-22_hiteles Minőségét megőrzi: az üvegen feltüntetett időpontig. Glutén mentesség igazolása: gluten-tartalom Figyelem! 
  • Gombára és gombaspórára allergiásoknak a fogyasztása nem javasolt!
  • A különböző gyógygombák élelmiszerek.
Szeretnél többet tudni  erről a gombáról? Olvasd el  a süngombáról szóló cikkeinket a Gyógygomba Hírek rovatunkban!   Hogy készül a süngomba tea? Gyöngyösi Sándor megmutatja: https://www.youtube.com/watch?v=h54ncjmT9IY&t=4s    
3 990 Ft
Irány a bolt

Egyéb változatok:

bio-ganoderma-orlemeny-10g

bio-ganoderma-orlemeny-10g

A fülöpjakabi Bio Ganoderma őrlemény Gyöngyösi Sándor ellenőrzött, vegyszer mentes biogazdálkodásából származó, szárított, majd őrölt, 100%-ban ganodermát tartalmazó magyar termék! Ezt a terméket magyar laboratóriumban bevizsgálták és a benne lévő hasznos anyagok (vitaminok, ásványi anyagok, nyomelemek, aminosavak stb.) mennyisége így pontosan ismert: http://gombakiraly.hu/fulopjakabi-ganoderma-por-analitikai-adatai/.  Mint az analitikai adatokból is látható, ez az őrlemény vitaminok (B1, B2, B3, B5, B6, B9, C-vitamin, D-vitamin), ásványi anyagok (Na, K, Ca, Cl, Mg, P), nyomelemek (cink, mangán, szelén, réz, vas, szerves germánium) természetes forrása!Ganoderma gyógygomba (pecsétviaszgomba, reishi, ganoderma lucidum, ling zhi) az egyik legismertebb és legnépszerűbb gyógygomba világszerte. A tradicionális keleti medicina (Japán és Kína) kb. 4000 éve alkalmazza jótékony tulajdonságai miatt. A kínaiak évezredek óta kiemelkedő minőségű gyógynövényként tekintenek a Ganodermára. Bio Ganoderma őrlemény javasolt használata: A gomba tartalmú termékek használatánál érdemes mindig kisebb adaggal kezdeni a fogyasztást (pl. 1/2 mokkáskanálnyi mennyiségben), s hetenkénti emeléssel célszerű emelni, max. 3x1 mokkáskanálnyi mennyiségig. A Bio Ganoderma őrleményt joghurtbakefirbe, vagy akár kávéba, teába érdemes beletenni és elfogyasztani. Amennyiben a joghurtot választja, érdemes oltókultúra segítségével házilag előállított joghurtot használni, mely garantáltan színezék és adalék mentes! A házi joghurt elkészítésére alkalmas érlelő és joghurt oltókultúra webáruházunkban is megvásárolható: http://gombakiraly.hu/aruhaz/joghurt-csomag A Ganoderma gomba mellé napi 500-1000 mg C-vitamin fogyasztása ajánlott. Mellékhatás: mint mindenre, a gomba készítményekre is lehetséges, hogy valaki érzékeny, bár szerencsére ez csak nagyon ritkán fordul elő. Éppen ezért mindig érdemes kis mennyiséggel kezdeni a használatát, hisz az allergiás reakció már nagyon kicsi mennyiség bevitele esetén is látható. Amennyiben allergiás reakciót tapasztal a gomba használata kapcsán, azonnal hagyja abba alkalmazását. Gluténmentesség igazolása: gluten-tartalom Figyelem! Véralvadásgátló gyógyszerrel való együtt adása a vérzés veszélyét fokozhatja, ezért csak fokozott odafigyelés esetén javasolható az együttes használatuk! Az élelmiszerek, így a gyógygomba őrlemények is, nem rendelkeznek gyógyító hatással, nem alkalmasak betegségek kezelésére, sem megelőzésére. Csomagolás: üveg tégelyben. Töltőtömeg: 10 g bio ganoderma őrlemény. Termelő: Gyöngyösi Sándor Gyártja és forgalmazza: Gyöngyösi és Társai Kft. 6116 Fülöpjakab, Tanya 628. BIO ellenőrző hatóság: Biokontroll Hungária Nonprofit Kft. HU-ÖKO-01 EU mezőgazdaság A Gyöngyösi és Társai Kft által forgalmazott termékek BIO Tanúsítványának száma: 144528123, mely 2025.01.31-ig érvényes, és az ellenőrző hatóság honlapján lekérhető:  https://hu-oko-01.hu/ACM/faces/form/portal/certification/certsearch.xhtml Minőségét megőrzi: az üvegen feltüntetett időpontig   Hogy készül a ganoderma tea? Gyöngyösi Sándor megmutatja: https://www.youtube.com/watch?v=XlIGhtowfAc        
2 990 Ft
Irány a bolt

Egyéb változatok:

bio-gyapjas-tintagomba-orlemeny-30g

bio-gyapjas-tintagomba-orlemeny-30g

A gyapjas tintagomba természetes élőhelyei a rétek, de kertekben is találkozhatunk vele. Fehér színű, pikkelyes felületű kalapja, hosszúkás alakja jól megkülönbözteti más gombáktól. A gyapjas tintagomba beérését követően tintaszerűen, fekete színnel szétfolyik. Erre utal a gomba neve. Mi található  gyapjas tintagombában?
  • a friss termőtest 8-13 % szárazanyagot tartalmaz, amelyben 22-38 % a nyersfehérje,
  • mind a 20 aminosav előfordul a gombában, köztük a 9 esszenciális ( azaz létfontosságú, de ez emberi szervezet által előállítani nem képes) aminosav: a hisztidin, a leucin, az izoleucin, a lizin, a metionin, a fenilalanin, a treonin, a triptofán és a valin,
  • a nyersrost tartalom 13-49 % között váltakozik,
  • a szárazanyag tartalomban 15-45 % a szénhidrát,
  • a zsírtartalom 1-5 %,
  • a hamutartalom 7-11 %.
A gyapjas tintagombában ásványi anyagok, mikroelemek sokasága található, mint például kálium, nátrium, magnézium, vas, kalcium, mangán, cink, réz. Ezen kívül sok vitamin is fellelhető benne, mint például C-vitamin, niacin, riboflavin (B2-vitamin), tiamin (B1 vitamin) is, valamint mind a 20 féle aminosav! Csomagolás: őrlemény üveg tégelyben. Töltőtömeg: 30 g bio gyapjas tintagomba őrlemény. Összetétel: 100%-ban alacsony hőmérsékleten szárított bio gyapjas tintagomba őrleményt tartalmaz adalékanyag nélkül. Származás: Magyarországon termesztett és szárított gombaőrlemény. A fülöpjakabi Gyöngyösi Sándor biogazdaságából származó termék. Ajánlott fogyasztása: naponta 2-szer 1 mokkáskanál (2 g) ételhez, italhoz keverve. Gyártja és forgalmazza: Gyöngyösi és Társai Kft. 6116 Fülöpjakab, Tanya 628. Ellenőrző hatóság: Biokontroll Hungária Nonprofit Kft. HU-ÖKO-01 EU mezőgazdaság, melynek weboldalán a Gyöngyösi és Társai Kft által forgalmazott termékek BIO Tanúsítványa lekereshető. A Gyöngyösi és Társai Kft által forgalmazott gyógygomba termékek BIO Tanúsítványának száma: 135010122, mely ide kattintva nézhető meg: eMT_gyongyosi_es_tarsai_kft_135010122_87918-22_hiteles Minőségét megőrzi: az üvegen feltüntetett időpontig. A Gyapjas tintagomba őrleményt joghurtba érdemes beletenni és elfogyasztani. Érdemes oltókultúra segítségével házilag előállított házi joghurtot használni, mely garantáltan színezék és adalék mentes! A házi joghurt elkészítésére alkalmas érlelő és joghurt oltókultúra webáruházunkban is megvásárolható: http://gombakiraly.hu/aruhaz/joghurt-csomag Minőségét megőrzi: a csomagoláson feltüntetett időpontig. Gluténmentesség igazolása: gluten-tartalom Szeretne többet tudni a Gyapjas tintagombáról? Többek között erről is és sok más érdekességről is olvashat a Gyógygomba Hírek rovatunkban ahol sok érdekességet tudhat meg a gyógygombák fantasztikus világáról! Figyelem! Ez a termék élelmiszer, gyógyító hatással nem rendelkezik. Fogyasztása nem helyettesíti az egészséges táplálkozást, maximum kiegészítheti azt.
3 990 Ft
Irány a bolt
bio-sungomba-orlemeny-30g

bio-sungomba-orlemeny-30g

A Süngomba (Hericium erinaceus) vagy más nevén oroszlánsörény gomba a keleti gyógyászok körében már évszázadok óta megbecsült gyógygomba, hisz több mint 2000 éve használják Kínában. Magyarországon termesztett és szárított gombaőrlemény. Összetétel: 100%-ban alacsony hőmérsékleten szárított, majd őrölt bio süngombát tartalmaz, adalékanyag nélkül. Ajánlott fogyasztása: naponta 2-szer 1 mokkáskanál (1-2 g) ételhez, italhoz keverve. A Süngomba őrleményt joghurtba érdemes beletenni és elfogyasztani. Érdemes oltókultúra segítségével házilag előállított házi joghurtot használni, mely garantáltan színezék és adalék mentes! A házi joghurt elkészítésére alkalmas érlelő és joghurt oltókultúra webáruházunkban is megvásárolható: https://vitaldepowebaruhaz.hu/bolt/joghurt-keszites/joghurt-csomag/ Csomagolás: őrlemény üveg tégelyben. Töltőtömeg: 30 g bio süngomba őrlemény. Termelő: Gyöngyösi Sándor biogazda Gyártja és forgalmazza: Gyöngyösi és Társai Kft. 6116 Fülöpjakab, Tanya 628. Ellenőrző hatóság: Biokontroll Hungária Nonprofit Kft. HU-ÖKO-01 EU mezőgazdaság, melynek weboldalán a Gyöngyösi és Társai Kft által forgalmazott termékek BIO Tanúsítványa lekereshető. A Gyöngyösi és Társai Kft által forgalmazott gyógygomba termékek BIO Tanúsítványának száma: 135010122, mely ide kattintva nézhető meg: eMT_gyongyosi_es_tarsai_kft_135010122_87918-22_hiteles Minőségét megőrzi: az üvegen feltüntetett időpontig. Figyelem! 
  • Gombára és gombaspórára allergiásoknak a fogyasztása nem javasolt!
  • A különböző gyógygombák élelmiszerek.
Gluténmentes termék! A gluténmentesség igazolása ide kattintva tekinthető meg: Glutén-mentesség-igazolása   Hogy készül a süngomba tea? https://www.youtube.com/watch?v=h54ncjmT9IY&t=4s
3 990 Ft
Irány a bolt

Egyéb változatok:

pro-pre-joghurt-oltokultura-1x

pro-pre-joghurt-oltokultura-1x

A Pro-Pre joghurt készítő oltókultúra természetes összetevőket tartalmazó magyar fejlesztés, mely elnyerte hazai és nemzetközi kutatók és tudósok elismerését. A csomag 1 liter joghurt elkészítéséhez szükséges oltóanyagot tartalmaz!   Milyen összetevőket tartalmaz a Pro-Pre joghurt oltókultúra? Floracia™ (42,6%), TMP tejfehérje-koncentrátum por (35,2%), galakto-oligoszacharid (21,3%), fagyasztva szárított tejsavbaktérium-tenyészetek (Lactobacillus delbrueckii subsp. bulgaricus, Streptococcus salivarius subsp. thermophilus, Lactobacillus acidophilus LA-5®, Lactobacillus reuteri, Lactobacillus rhamnosus GG, Bifidobacterium animalis subsp. lactis BB-12®; 0,9%)
Átlagos tápérték Mértékegység 100 g-ban Egy adagban (14 g-ban) 200 g joghurtban*
Energia kJ 1100 155 479
Kcal 264 37 114
Zsír amelyből-telített-zsírsavak g 0,4 <0,1 5,5
g 0,3 <0,1 3,6
Szénhidrát amelyből-cukrok g 8,7 1,2 8
g 1,5 0,2 8
Fehérje g 28,6 4 7,5
g 0,4 <0,1 0,1
Rost g 60,7 8,5 1,7
  *- 2,8 % zsírtartalmú hőkezelt tejből készítve
Miért érdemes Pro-Pre joghurtot fogyasztani?
  • Probiotikumot és prebiotikumot is tartalmaz.
  • Prebiotikumként Floracia™ (42,6%) és galakto-oligoszacharid (21,3%) található benne. A Floracia™ akácrostot és frukto-oligoszacharidot tartalmaz.
  • Probiotikumként 6 féle probiotikus baktériumtörzs kapott helyet benne: Lactobacillus delbrueckii subsp. bulgaricus, Streptococcus salivarius subsp. thermophilus, Lactobacillus acidophilus LA-5®, Lactobacillus reuteri, Lactobacillus rhamnosus GG, Bifidobacterium animalis subsp. lactis BB-12®.
  • Stabilizáló szer és hősokk nélkül, lassú érleléssel készül egy speciálisan kifejlesztett érlelőben.
  • A házilag elkészített joghurt hűtőszekrényben 15-20 napig eltartható, mivel savanyított tejtermék.
A Pro-Pre joghurt oltókultúra nettó súlya: 14 g/tasak   Hogyan készül a Pro-Pre joghurt az érlelő segítségével?
  1. Melegítsünk fel  1 liter tejet 45-47 °C-ra.
  2. Keverjünk el benne egy tasak oltókultúrát egyenletesen.
  3. Ezután öntsük át a tejet az 1 literes üvegbe, és tegyük be 8-10 órára az érlelőbe (ha később vesszük ki, keményebb lesz).
  4. Ezt követően vegyük ki az érlelőből az üveget, tegyük be a hűtőbe és lehűlés után, hűtőben tárolva 15-20 napon át is fogyasztható.
Ha nincs még érlelőd, vásárolj házi joghurt érlelőt webshopunkban! Ha ízlik a Pro-Pre házi joghurt, 6 db-os és 12 db-os kiszerelésben is megvásárolhatod nálunk (ld. lentebb)! Figyelem! Allergiát vagy intoleranciát okozó összetevőket (pl. tejet, tejfehérjét, laktózt) tartalmaz! Azok számára, akik érzékenyek ezekre, a belőle készült joghurt fogyasztása nem javasolt! Forgalmazza: Pro-Pre mikrobiológiai kutató fejlesztő és élelmiszergyártó Kft. Keress meg minket a Facebookon!  
990 Ft
Irány a bolt

Egyéb változatok:

pro-pre-joghurt-oltokultura-12x

pro-pre-joghurt-oltokultura-12x

A Pro-Pre joghurt készítő oltókultúra 100%-ban természetes összetevőket tartalmazó magyar fejlesztés, mely elnyerte hazai és nemzetközi kutatók és tudósok elismerését. A joghurt tehén-vagy juhtejből, baktériumkultúrával előállított, savanyú tejkészítmény. A joghurt élő egészség: kalciumban, foszforban, káliumban, fehérjében és B-vitaminokban gazdag. A csomag 12 liter joghurt elkészítéséhez szükséges oltóanyagot tartalmaz! Milyen összetevőket tartalmaz a Pro-Pre joghurt oltókultúra? Floracia™ (42,6%), TMP tejfehérje-koncentrátum por (35,2%), galakto-oligoszacharid (21,3%), fagyasztva szárított tejsavbaktérium-tenyészetek (Lactobacillus delbrueckii subsp. bulgaricus, Streptococcus salivarius subsp. thermophilus, Lactobacillus acidophilus LA-5®, Lactobacillus reuteri, Lactobacillus rhamnosus GG, Bifidobacterium animalis subsp. lactis BB-12®; 0,9%)
Átlagos tápérték Mértékegység 100 g-ban Egy adagban (14 g-ban) 200 g joghurtban*
Energia kJ 1100 155 479
Kcal 264 37 114
Zsír amelyből-telített-zsírsavak g 0,4 <0,1 5,5
g 0,3 <0,1 3,6
Szénhidrát amelyből-cukrok g 8,7 1,2 8
g 1,5 0,2 8
Fehérje g 28,6 4 7,5
g 0,4 <0,1 0,1
Rost g 60,7 8,5 1,7
  *- 2,8 % zsírtartalmú hőkezelt tejből készítve
Miért érdemes Pro-Pre joghurtot fogyasztani?
  • Probiotikumot és prebiotikumot is tartalmaz.
  • Prebiotikumként Floracia™ (42,6%) és galakto-oligoszacharid (21,3%) található benne. A Floracia™ akácrostot és frukto-oligoszacharidot tartalmaz.
  • Probiotikumként 6 féle probiotikus baktériumtörzs kapott helyet benne: Lactobacillus delbrueckii subsp. bulgaricus, Streptococcus salivarius subsp. thermophilus, Lactobacillus acidophilus LA-5®, Lactobacillus reuteri, Lactobacillus rhamnosus GG, Bifidobacterium animalis subsp. lactis BB-12®.
  • Stabilizáló szer és hősokk nélkül, lassú érleléssel készül egy speciálisan kifejlesztett érlelőben.
  • A házilag elkészített joghurt hűtőszekrényben 15-20 napig eltartható, mivel savanyított tejtermék.
A Pro-Pre joghurt oltókultúra nettó súlya: 12 tasak x 14 g =168 g Hogyan készül a Pro-Pre joghurt az érlelő segítségével?
  1. Melegítsünk fel  1 liter tejet 45-47 °C-ra.
  2. Keverjünk el benne egy tasak oltókultúrát egyenletesen.
  3. Ezután öntsük át a tejet az 1 literes üvegbe, és tegyük be 8-10 órára az érlelőbe (ha később vesszük ki, keményebb lesz).
  4. Ezt követően vegyük ki az érlelőből az üveget, tegyük be a hűtőbe és lehűlés után, hűtőben tárolva 15-20 napon át is fogyasztható.
Figyelem! Allergiát vagy intoleranciát okozó összetevőket (pl. tejet, tejfehérjét, laktózt) tartalmaz! Azok számára, akik érzékenyek ezekre, a belőle készült joghurt fogyasztása nem javasolt! javasolt! Figyelem! A termékképen lévő pohár csak dekoráció! Forgalmazza: Pro-Pre mikrobiológiai kutató fejlesztő és élelmiszergyártó Kft. Keress meg minket a Facebookon!  
9 990 Ft
Irány a bolt

Egyéb változatok:

pro-pre-joghurt-oltokultura-6x

pro-pre-joghurt-oltokultura-6x

A Pro-Pre joghurt készítő oltókultúra 100%-ban természetes összetevőket tartalmazó magyar fejlesztés, mely elnyerte hazai és nemzetközi kutatók és tudósok elismerését. A joghurt tehén-vagy juhtejből, baktériumkultúrával előállított, savanyú tejkészítmény. A joghurt élő egészség: kalciumban, foszforban, káliumban, fehérjében és B-vitaminokban gazdag. Milyen összetevőket tartalmaz a Pro-Pre joghurt oltókultúra? Floracia™ (42,6%), TMP tejfehérje-koncentrátum por (35,2%), galakto-oligoszacharid (21,3%), fagyasztva szárított tejsavbaktérium-tenyészetek (Lactobacillus delbrueckii subsp. bulgaricus, Streptococcus salivarius subsp. thermophilus, Lactobacillus acidophilus LA-5®, Lactobacillus reuteri, Lactobacillus rhamnosus GG, Bifidobacterium animalis subsp. lactis BB-12®; 0,9%)
Átlagos tápérték Mértékegység 100 g-ban Egy adagban (14 g-ban) 200 g joghurtban*
Energia kJ 1100 155 479
Kcal 264 37 114
Zsír amelyből-telített-zsírsavak g 0,4 <0,1 5,5
g 0,3 <0,1 3,6
Szénhidrát amelyből-cukrok g 8,7 1,2 8
g 1,5 0,2 8
Fehérje g 28,6 4 7,5
g 0,4 <0,1 0,1
Rost g 60,7 8,5 1,7
  *- 2,8 % zsírtartalmú hőkezelt tejből készítve
Miért érdemes Pro-Pre joghurtot fogyasztani?
  • Probiotikumot és prebiotikumot is tartalmaz.
  • Prebiotikumként Floracia™ (42,6%) és galakto-oligoszacharid (21,3%) található benne. A Floracia™ akácrostot és frukto-oligoszacharidot tartalmaz.
  • Probiotikumként 6 féle probiotikus baktériumtörzs kapott helyet benne: Lactobacillus delbrueckii subsp. bulgaricus, Streptococcus salivarius subsp. thermophilus, Lactobacillus acidophilus LA-5®, Lactobacillus reuteri, Lactobacillus rhamnosus GG, Bifidobacterium animalis subsp. lactis BB-12®.
  • Stabilizáló szer és hősokk nélkül, lassú érleléssel készül egy speciálisan kifejlesztett érlelőben.
  • A házilag elkészített joghurt hűtőszekrényben 15-20 napig eltartható, mivel savanyított tejtermék.
A Pro-Pre joghurt oltókultúra nettó súlya: 6 tasak x 14 g = 84 g A csomag 6 liter joghurt elkészítéséhez szükséges oltóanyagot is tartalmaz! Hogyan készül a Pro-Pre joghurt az érlelő segítségével?
  1. Melegítsünk fel  1 liter tejet 45-47 °C-ra.
  2. Keverjünk el benne egy tasak oltókultúrát egyenletesen.
  3. Ezután öntsük át a tejet az 1 literes üvegbe, és tegyük be 8-10 órára az érlelőbe (ha később vesszük ki, keményebb lesz).
  4. Ezt követően vegyük ki az érlelőből az üveget, tegyük be a hűtőbe és lehűlés után, hűtőben tárolva 15-20 napon át is fogyasztható.
Figyelem! Allergiát vagy intoleranciát okozó összetevőket (pl. tejet, tejfehérjét, laktózt) tartalmaz! Azok számára, akik érzékenyek ezekre, a belőle készült joghurt fogyasztása nem javasolt! Figyelem! A termékképen lévő pohár csak dekoráció! Forgalmazza: Pro-Pre mikrobiológiai kutató fejlesztő és élelmiszergyártó Kft. Keress meg minket a Facebookon!
5 390 Ft
Irány a bolt

Egyéb változatok:

pro-pre-joghurt-oltokultura-12x-2

pro-pre-joghurt-oltokultura-12x-2

A Pro-Pre joghurt készítő oltókultúra 100%-ban természetes összetevőket tartalmazó magyar fejlesztés, mely elnyerte hazai és nemzetközi kutatók és tudósok elismerését. A csomag 12 liter joghurt elkészítéséhez szükséges oltóanyagot tartalmaz!   Milyen összetevőket tartalmaz a Pro-Pre joghurt oltókultúra? Floracia™ (42,6%), TMP tejfehérje-koncentrátum por (35,2%), galakto-oligoszacharid (21,3%), fagyasztva szárított tejsavbaktérium-tenyészetek (Lactobacillus delbrueckii subsp. bulgaricus, Streptococcus salivarius subsp. thermophilus, Lactobacillus acidophilus LA-5®, Lactobacillus reuteri, Lactobacillus rhamnosus GG, Bifidobacterium animalis subsp. lactis BB-12®; 0,9%)
Átlagos tápérték Mértékegység 100 g-ban Egy adagban (14 g-ban) 200 g joghurtban*
Energia kJ 1100 155 479
Kcal 264 37 114
Zsír amelyből-telített-zsírsavak g 0,4 <0,1 5,5
g 0,3 <0,1 3,6
Szénhidrát amelyből-cukrok g 8,7 1,2 8
g 1,5 0,2 8
Fehérje g 28,6 4 7,5
g 0,4 <0,1 0,1
Rost g 60,7 8,5 1,7
  *- 2,8 % zsírtartalmú hőkezelt tejből készítve
Miért érdemes Pro-Pre joghurtot fogyasztani?
  • Probiotikumot és prebiotikumot is tartalmaz.
  • Prebiotikumként Floracia™ (42,6%) és galakto-oligoszacharid (21,3%) található benne. A Floracia™ akácrostot és frukto-oligoszacharidot tartalmaz.
  • Probiotikumként 6 féle probiotikus baktériumtörzs kapott helyet benne: Lactobacillus delbrueckii subsp. bulgaricus, Streptococcus salivarius subsp. thermophilus, Lactobacillus acidophilus LA-5®, Lactobacillus reuteri, Lactobacillus rhamnosus GG, Bifidobacterium animalis subsp. lactis BB-12®.
  • Stabilizáló szer és hősokk nélkül, lassú érleléssel készül egy speciálisan kifejlesztett érlelőben.
  • A házilag elkészített joghurt hűtőszekrényben 15-20 napig eltartható, mivel savanyított tejtermék.
A Pro-Pre joghurt oltókultúra nettó súlya: 6 tasak x 14 g =84 g   Hogyan készül a Pro-Pre joghurt az érlelő segítségével?
  1. Melegítsünk fel  1 liter tejet 45-47 °C-ra.
  2. Keverjünk el benne egy tasak oltókultúrát egyenletesen.
  3. Ezután öntsük át a tejet az 1 literes üvegbe, és tegyük be 8-10 órára az érlelőbe (ha később vesszük ki, keményebb lesz).
  4. Ezt követően vegyük ki az érlelőből az üveget, tegyük be a hűtőbe és lehűlés után, hűtőben tárolva 15-20 napon át is fogyasztható.
Figyelem! Allergiát vagy intoleranciát okozó összetevőket (pl. tejet, tejfehérjét, laktózt) tartalmaz! Azok számára, akik érzékenyek ezekre, a belőle készült joghurt fogyasztása nem javasolt! Forgalmazza: Pro-Pre mikrobiológiai kutató fejlesztő és élelmiszergyártó Kft. Keress meg minket a Facebookon!  
9 990 Ft
Irány a bolt

Egyéb változatok:

pro-pre-joghurt-oltokultura-6x

pro-pre-joghurt-oltokultura-6x

A Pro-Pre joghurt készítő oltókultúra 100%-ban természetes összetevőket tartalmazó magyar fejlesztés, mely elnyerte hazai és nemzetközi kutatók és tudósok elismerését. A csomag 6 liter joghurt elkészítéséhez szükséges oltóanyagot tartalmaz!   Milyen összetevőket tartalmaz a Pro-Pre joghurt oltókultúra? Floracia™ (42,6%), TMP tejfehérje-koncentrátum por (35,2%), galakto-oligoszacharid (21,3%), fagyasztva szárított tejsavbaktérium-tenyészetek (Lactobacillus delbrueckii subsp. bulgaricus, Streptococcus salivarius subsp. thermophilus, Lactobacillus acidophilus LA-5®, Lactobacillus reuteri, Lactobacillus rhamnosus GG, Bifidobacterium animalis subsp. lactis BB-12®; 0,9%)
Átlagos tápérték Mértékegység 100 g-ban Egy adagban (14 g-ban) 200 g joghurtban*
Energia kJ 1100 155 479
Kcal 264 37 114
Zsír amelyből-telített-zsírsavak g 0,4 <0,1 5,5
g 0,3 <0,1 3,6
Szénhidrát amelyből-cukrok g 8,7 1,2 8
g 1,5 0,2 8
Fehérje g 28,6 4 7,5
g 0,4 <0,1 0,1
Rost g 60,7 8,5 1,7
  *- 2,8 % zsírtartalmú hőkezelt tejből készítve
Miért érdemes Pro-Pre joghurtot fogyasztani?
  • Probiotikumot és prebiotikumot is tartalmaz.
  • Prebiotikumként Floracia™ (42,6%) és galakto-oligoszacharid (21,3%) található benne. A Floracia™ akácrostot és frukto-oligoszacharidot tartalmaz.
  • Probiotikumként 6 féle probiotikus baktériumtörzs kapott helyet benne: Lactobacillus delbrueckii subsp. bulgaricus, Streptococcus salivarius subsp. thermophilus, Lactobacillus acidophilus LA-5®, Lactobacillus reuteri, Lactobacillus rhamnosus GG, Bifidobacterium animalis subsp. lactis BB-12®.
  • Stabilizáló szer és hősokk nélkül, lassú érleléssel készül egy speciálisan kifejlesztett érlelőben.
  • A házilag elkészített joghurt hűtőszekrényben 15-20 napig eltartható, mivel savanyított tejtermék.
A Pro-Pre joghurt oltókultúra nettó súlya: 12 tasak x 14 g =168 g   Hogyan készül a Pro-Pre joghurt az érlelő segítségével?
  1. Melegítsünk fel  1 liter tejet 45-47 °C-ra.
  2. Keverjünk el benne egy tasak oltókultúrát egyenletesen.
  3. Ezután öntsük át a tejet az 1 literes üvegbe, és tegyük be 8-10 órára az érlelőbe (ha később vesszük ki, keményebb lesz).
  4. Ezt követően vegyük ki az érlelőből az üveget, tegyük be a hűtőbe és lehűlés után, hűtőben tárolva 15-20 napon át is fogyasztható.
Figyelem! Allergiát vagy intoleranciát okozó összetevőket (pl. tejet, tejfehérjét, laktózt) tartalmaz! Azok számára, akik érzékenyek ezekre, a belőle készült joghurt fogyasztása nem javasolt! Forgalmazza: Pro-Pre mikrobiológiai kutató fejlesztő és élelmiszergyártó Kft. Keress meg minket a Facebookon!
5 390 Ft
Irány a bolt

Egyéb változatok:

Ez a weboldal cookie-kat (sütiket) használ azért, hogy a használata során a lehető legjobb élményt tudjuk biztosítani.