Víztisztítóplaza.hu
Bruttó ár: 27 900 Ft
Várható szállítási díj: 1 Ft
Várható szállítási idő: 0 nap
A Mythos Csakra pohár hármas tagolású kialakítása szintén az aranymetszés szabályait követi. A pohár aljára különböző színben a 7 csakra szimbólumát égették, mely nagymértékben hozzájárul az energetikai hatáshoz. Laborvizsgálatokkal igazolták, hogy  a pohár kialakításának köszönhetően visszarendezi víz kristályszerkezetét a természetes formájába.
Kivitele igen erős, így alkalmas az intenzív, napi használatra. Stabil formatervezésnek köszönhetően könnyű fogni és nem borul fel, így ideális gyerekeknek is.
Űrtartalom: 2,5 dl
Gyökér csakra - egészség (piros színű)
Szakrális csakra - harmónia (narancssárga színű)
Napfonat csakra - bátorság (sárga színű)
Szívcsakra - szeretet (zöld színű)
Torok csakra - kreativitás (kék színű)
Harmadik szem csakra - intuíció (indigó színű)
Korona csakra - bölcsesség (lila színű)
Hideg és forró italokhoz egyaránt kiválóan alkalmas.
Előállítás: A Mythos pohár géppel készül.
A termékek ezen képességét – az Emoto által kifejlesztett vízkristály-fényképészeti eljárással végzett – svájci laborvizsgálatok bizonyítják. (E.F.Braun CH-3628 Uttigen)
Elektromos, mágneses, mentális vagy egyéb feltöltés nem szükséges.
A szimbólumokat 600°C -on égetik bele a termékek talpába.
A termékekhez használt üveg 40%-a kvarchomok, amely magas energiahordozó tulajdonságokkal bír. A termékek anyaga ólom és egyéb nehézfémektől mentes.

A fenti termékleírás és termékkép valóságtartalmáért a greenplaza.hu üzemeltetője semmiféle felelősséget nem vállal. Fenti termékleírás és képi anyag valóságtartalmáért és jogtisztaságáért az azt biztosító webáruház (Víztisztítóplaza.hu; https://viztisztitoplaza.hu) illetve annak üzemeltetője (GeoMag Water Kft.) felel.

Ez a weboldal cookie-kat (sütiket) használ azért, hogy a használata során a lehető legjobb élményt tudjuk biztosítani.