HerbalVet ALLERGY kivonat – 60ml

HerbalVet ALLERGY kivonat – 60ml

Ár: 8 840 Ft

4.95/5 (12)

Gombakirály
Bruttó ár: 8 840 Ft
Várható szállítási díj: 0 Ft
Várható szállítási idő: nap
HerbalVet ALLERGY bio gyógygomba kivonat - Étel allergia, allergia, asztma, bőrgyulladás, szőrhullás esetén lehet jótékony a használata. a kutyák számára.
Az ALLERGY ganoderma és mandulagomba bio folyékony kivonata, amely két oldalról segíti az allergiás és gyulladásos tünetek enyhítését, valamint az immunrendszer hatékony működését.
Az allergiák hátterében az immunrendszer hibás és túlzott működése állhat, ami hisztamin felszaporodást és idült gyulladást okoz a szervezetben. Leggyakrabban a külső környezetből rendszeresen érkező allergének okozzák.
A mandulagomba erős Immunmoduláns és antioxidáns hatása révén csökkenti a hisztamin felszabadulását. A ganoderma gomba is tartalmaz természetes növényi szteroidokat, amelyek szintén fékezik az allergiás reakciókat. Mindkét gomba béta glukán tartalma az immunrendszer “kordában tartásának” is komoly segítője. Több száz hatóanyagot tudtak eddig megkülönböztetni a gombákban (a ganoderma 400 fölött jár), amivel a nehezen megállapítható tápanyaghiányok kezelése is megoldódik. Ásványi anyagok, nyomelemek, egyes aminosavak, vitaminok B-vitaminok mint folsav, biotin, niacin, D-vitamin, E-vitamin is található bennük. Ezek a gyógygombák egymás hatását erősítve fejtik ki hatásukat.
 
Az egyre gyakoribb allergiás reakciók hátterében különféle okok szerepelnek:
  1. Leggyakrabban külső élősködők, bolhák okoznak allergiás bőrgyulladást. Ez esetben természetesen hatékony  bolhairtó vagy riasztó kezelés az első teendő. Sőt, addig tovább sem lépünk, míg ez a kérdés nincs megoldva.
  2. Az allergiák másik nagy csoportját a tápok okozzák. Ebben az esetben a helyes diéta megválasztása döntő fontosságú, de a kialakult tünetek visszaszorítása érdekében szakszerű kezelést is kell alkalmazni. Szerintünk az immunrendszert nem elnyomni, hanem támogatni kell.
  3. A harmadik csoport az ún. egyedi érzékenységek csoportja, ahol nem a sok alkalommal  ismételt allergén hatás váltja ki a reakciót, hanem akár egyetlen alkalom is túlzó immunreakciót vált ki, amely más egyedeken általában nem okoz semmiféle elváltozást.

Mindhárom csoport esetében közös megközelítés az allergiát kiváltó tényezők kerülése, és az immunrendszer befolyásolása. Meggyőződésünk szerint erre a célra tökéletesen megfelel ez a táplálékkiegészítő készítmény,  amely kizárólag természetes anyagokat tartalmaz.
 
HerbalVet ALLERGY összetevői:
  • Bio Mandulagomba (Agaricus Blazei Murrill )
  • Bio szárított Ganoderma gomba (Reishi): 0,06 g/ml
  • Glicerin: 0,9 g/ml

 
Hatóanyagok mennyisége a napi adagban (3 ml):
Mandula gomba kivonat: 0,09 g, 69 % poliszacharid tartalommal: 0,06 g
Ganoderma lucidum kivonat: 0,09 g, 31 % poliszacharid tartalommal: 0,03 g
Összesen: 0,09 g / 3 ml
 
Tápanyagértékek100 ml
Energiatartalom (kj/kcal)1642,6 / 392,6
Zsír (g)0,11
Telített zsírsavak (g)0,06
Szénhidrát (g)97,8

  • ebből cukor (g)
0,69
Fehérje (g)< 0,1
Konyhasó (g)< 0,1

 
Javasolt napi mennyiség: 3ml
Milyen esetekben lehet jótékony a hatása? Étel allergia, Allergia, Asztma, Bőrgyulladás, szőrhullás esetén lehet javasolt a használata.
Tárolás: Száraz, hűvös helyen tárolandó.
Kiszerelése: 60ml, 100ml és 200ml-es
BIO és ÖKO bizonylattal, valamint NÉBIH által kiadott gyógyhatású termék regisztrációval rendelkező termék. Nyilvántartási számok:
  • 100ml-es: 1770/2/NM/2020 NÉBIH ÁTI
  • 200 ml-es: 1770/3/NM/2020 NÉBIH ÁTI
Gyártja: NaJa Forest Kft.
Forgalmazza: Kutyagomba Kft.
Tanúsítja: Bio Garancia Kft. A jelenlegi tanúsítvány 2025. 01.31-ig érvényes.
BIO tanúsítvány: ITT érhető el.
 
Gombakirály
Bruttó ár: 8 840 Ft
Várható szállítási díj: 0 Ft
Várható szállítási idő: nap

A fenti termékleírás és termékkép valóságtartalmáért a greenplaza.hu üzemeltetője semmiféle felelősséget nem vállal. Fenti termékleírás és képi anyag valóságtartalmáért és jogtisztaságáért az azt biztosító webáruház (Gombakirály; https://gombakiraly.hu) illetve annak üzemeltetője (VITALDEPO Kft.) felel.

Ez a weboldal cookie-kat (sütiket) használ azért, hogy a használata során a lehető legjobb élményt tudjuk biztosítani.