Vitaldepo Webáruház
Bruttó ár: 15 390 Ft
Várható szállítási díj: 0 Ft
Várható szállítási idő: nap
Naja Forest Adaptogén keverék 3 gyógynövényből készült kivonat: Ashwagandha, Szibériai Ginzeng, valamint Kínai Kúszómagnólia, melyek segítségünkre lehetnek a stresszes állapotok okozta tünetek  leküzdésében.
Naja Forest Adaptogén keverék összetétel:
 • Glicerin: 0,9g/ml
 • Szárított ashwagandha (Withania somnifera, Álombogyó) gyökér-kivonat (10:1): 0,02 g/ml
 • Szárított Szibériai Ginzeng (Eleuterococcus senticocus) gyökér-kivonat (10:1): 0,02g/ml
 • Szárított Kínai Kószómagnólia (Schisandra chinesis) bogyókivonat (10:1): 0,02 g/ml

A koncentrált hatóanyag tartalomnak, és a jó biológiai hasznosulásnak köszönhetően elegendő a termékből 5 ml-t fogyasztani.
Egy üveg Adaptogén keverék a kettős extrakciós eljárásnak köszönhetően, háromféle gyógynövény teljes hatóanyag tartalmát tartalmazza, a glicerines formula pedig biztosítja a hatóanyagok szinte 100 %-os hasznosulását. A hatóanyagok a szájnyálkahártyán és a vékonybélből közvetlenül felszívódnak, így szinte azonnal eljutnak a sejtekhez.
Egy igazi adaptogén bomba, ugyanis a 3 féle gyógynövény szinergiában, azaz egymás hatását felerősítve fejti ki hatékonyságát.
Korunk népbetegsége a mellékvese kimerülés, ami a stresszre vezethető vissza. A stressz minden baj forrása. Nem a stressz betegít meg minket, hanem a rá adott reakciónk. A stressz hatására a  menekülés biokémiája, hormonális, idegrendszeri, immunológiai hatások, felborul a bélflóra egyensúlya. A stressz káros hatásainak közömbösítésében óriási hatékonysággal bírnak az adaptogén gyógynövények, ezek közül is 3 féle gyógynövénynek van kiemelt jelentősége: Ashwagandha, Szibériai ginzeng, Kínai kúszómagnólia.
Kiknek ajánljuk a Naja Forest Adaptogén keverék fogyasztását?
 • Pszichés, mentális stressz esetén különösen azoknak, akik keveset tudnak aludni, munkájukban szellemileg vagy akár fizikálisan nagy stressznek vannak kitéve. 
 • Biztonságosan ajánlható testileg-lelkileg megterhelő életszakaszokban, pl.: vizsgaidőszakban
 • Pszichés stressz okozta hangulatromlás, (sport, időszakos nehéz fizikai munka, stb.) időszakában.
 • Az endokrin rendszer karbantartására, mellékvesék működésének támogatására.
 • Súlyos stresszes vagy hosszú munkaidő, a sportteljesítmény fokozása, valamint az éberség és a kognitív funkciók javítására.
 • Csökkenti a teljes hormonális túlterhelést stressz idején.
 • Ösztrogénszint szabályozó hatása kedvező a csontanyagcserére, képes mérsékelni a menopauza következtében kialakuló csontritkulás kockázatát.

A NaJa Forest Adaptogén keverék tápanyagértéke:
Tápanyagértékek5 ml100 ml
Energiatartalom (kJ/kcal)49.2 / 11.8984 / 236
Zsír (g)0.0050.1
  ebből telített zsírsavak (g)0.00250.05
Szénhidrát (g)4.998.0
  ebből cukrok (g)0.0250.5
Fehérje (g)<0.005<0.1
Só (g)0.001850.037
Szárított ashwagandha gyökér por gomba
(Withania somnifera, Álombogyó) (10:1) (g)
0.36
  ebből Withanolides 5.66 % (g)0.0150.3
Javasolt napi fogyasztási mennyiség: 5 ml
A hatóanyagok már a száj-nyálkahártyáján keresztül felszívódnak, így a hatásuk gyorsan érvényesül.
Kiszerelése: 100ml folyadék üvegben. A termék 20 adagot tartalmaz.
Gyártja és forgalmazza: NaJa Forest Kft.
FONTOS FIGYELMEZTETÉS: A törvény megkívánja, valamint kötelez is minket arra, hogy kiemelten felhívjuk figyelmét: “az étrend-kiegészítők nem gyógyszerek, nem rendelkeznek gyógyhatással, nem alkalmasak betegségek kezelésére, sem megelőzésére”. A weboldalon található információk, cikkek, leírások nem helyettesítik szakember véleményét! Minden esetben forduljon szakorvoshoz, betegség esetén! Webáruházunk nem gyógyítással, hanem gyógyhatású élelmiszerek forgalmazásával foglalkozik, ezért amennyiben a táplálékkiegészítőket gyógyászati céllal kívánja felhasználni, úgy kérjük, hogy minden esetben kérje ki kezelőorvosa, gyógyszerésze véleményét, valamint figyelmesen olvassa el a mellékelt tájékoztatót, és mindenkor tartsa be a tájékoztatóban, vagy a termék leírásban ajánlott napi adagolást. Kérjük azt is vegye figyelembe, hogy az étrend kiegészítő élelmiszerek nem helyettesítik a vegyes táplálkozást és az egészséges életmódot!
 
 
Vitaldepo Webáruház
Bruttó ár: 15 390 Ft
Várható szállítási díj: 0 Ft
Várható szállítási idő: nap

A fenti termékleírás és termékkép valóságtartalmáért a greenplaza.hu üzemeltetője semmiféle felelősséget nem vállal. Fenti termékleírás és képi anyag valóságtartalmáért és jogtisztaságáért az azt biztosító webáruház (Vitaldepo Webáruház; https://vitaldepowebaruhaz.hu) illetve annak üzemeltetője (VITALDEPO Kft.) felel.

Ez a weboldal cookie-kat (sütiket) használ azért, hogy a használata során a lehető legjobb élményt tudjuk biztosítani.