A babakeksz receptúráját úgy alkották meg, hogy a 6 hónapos babák igényeinek megfeleljen. Allergén-, glutén-, tej-, tojás-, szójamentes. A finomságot kókuszvirágcukorral édesítették.  RÉSZLETEK

Mákolaj. A mákszemekből nyert olaj karakteres aromájú alapanyag, melyet hidegsajtolással készítenek el. A világossárga színű mákolaj speciális összetevője a különböző péksüteményeknek, tésztáknak.  RÉSZLETEK

Héjnélküli tökmag. Egészséges csemege magas esszenciális olaj tartalommal. Különösen ajánlott fogyasztása férfiaknak a prosztatabántalmak kezelésére illetve megelőzésére.  RÉSZLETEK

Szőlőmagolaj. Jellegzetes íz és zöldessárga szín jellemzi. A nyersanyagot a napérlelte szőlőszemek magja adja. A magok zúzását követően hidegen préssel nyerik ezt a kissé fanyar ízű kivonatot. A gazdag ételízesítő pácok, dresszingek tökéletes alapanyaga.  RÉSZLETEK

Gluténmentes liszt. A finomliszt kiváló alternatívája glutén-, tojás-, szója-, tej- és laktózmentes összetétel. Édességek és kenyér készítésére is alkalmas.  RÉSZLETEK

Vaníliás mandulaital. Élvezze a mandula természetes zamatát vaníliával gazdagítva ezzel a 100%-ban növényi alapú itallal. A laktóz-, tej-, és gluténmentes frissítő tökéletes müzlihez, turmixhoz, smoothie-hoz, teához vagy kávéhoz, azonban önmagában is nagyon ízletes.  RÉSZLETEK

Mustár olaj. A mustárolajat hidegen sajtolt mustármagból készítik. Elsősorban hajra és fejbőrre, valamint testmasszázsra használják. Javítja a vérkeringést, felmelegít és táplál. Gyorsan beszívódik és jól hidratálja a bőrt. Népszerű az ázsiai konyhában ételek és saláták mellé.  RÉSZLETEK

Kókuszvirágcukor. Nagyon jól oldódik folyadékban az indonéziaiak édesítője, így nem csak ételei, hanem italai elkészítésénél is páratlan segítség.  RÉSZLETEK

Lisztkeverék. Gluténmentes lisztkeverék édes süteményekhez. A termék mentes továbbá laktóztól, szójától, tejtől és tojástól is.  RÉSZLETEK

Szőlőmagliszt. A szőlő népszerűsége a mai napig töretlen, a magjából nyert finom állagú por akár minden nap alapanyagként funkcionálhat a paleolit vagy bármely más modern étrendben.  RÉSZLETEK