A babakeksz receptúráját úgy alkották meg, hogy a 6 hónapos babák igényeinek megfeleljen. Allergén-, glutén-, tej-, tojás-, szójamentes. A finomságot kókuszvirágcukorral édesítették. RÉSZLETEK
Mákolaj. A mákszemekből nyert olaj karakteres aromájú alapanyag, melyet hidegsajtolással készítenek el. A világossárga színű mákolaj speciális összetevője a különböző péksüteményeknek, tésztáknak. RÉSZLETEK
Héjnélküli tökmag. Egészséges csemege magas esszenciális olaj tartalommal. Különösen ajánlott fogyasztása férfiaknak a prosztatabántalmak kezelésére illetve megelőzésére. RÉSZLETEK
Szőlőmagolaj. Jellegzetes íz és zöldessárga szín jellemzi. A nyersanyagot a napérlelte szőlőszemek magja adja. A magok zúzását követően hidegen préssel nyerik ezt a kissé fanyar ízű kivonatot. A gazdag ételízesítő pácok, dresszingek tökéletes alapanyaga. RÉSZLETEK
Gluténmentes liszt. A finomliszt kiváló alternatívája glutén-, tojás-, szója-, tej- és laktózmentes összetétel. Édességek és kenyér készítésére is alkalmas. RÉSZLETEK
Vaníliás mandulaital. Élvezze a mandula természetes zamatát vaníliával gazdagítva ezzel a 100%-ban növényi alapú itallal. A laktóz-, tej-, és gluténmentes frissítő tökéletes müzlihez, turmixhoz, smoothie-hoz, teához vagy kávéhoz, azonban önmagában is nagyon ízletes. RÉSZLETEK
Mustár olaj. A mustárolajat hidegen sajtolt mustármagból készítik. Elsősorban hajra és fejbőrre, valamint testmasszázsra használják. Javítja a vérkeringést, felmelegít és táplál. Gyorsan beszívódik és jól hidratálja a bőrt. Népszerű az ázsiai konyhában ételek és saláták mellé. RÉSZLETEK
Kókuszvirágcukor. Nagyon jól oldódik folyadékban az indonéziaiak édesítője, így nem csak ételei, hanem italai elkészítésénél is páratlan segítség. RÉSZLETEK
Lisztkeverék. Gluténmentes lisztkeverék édes süteményekhez. A termék mentes továbbá laktóztól, szójától, tejtől és tojástól is. RÉSZLETEK
Szőlőmagliszt. A szőlő népszerűsége a mai napig töretlen, a magjából nyert finom állagú por akár minden nap alapanyagként funkcionálhat a paleolit vagy bármely más modern étrendben. RÉSZLETEK